Προς το περιεχόμενο

Μαζικη μεταφορα βιβλιων?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδιοτροπη ερωτηση θα συμφωνησω,αλλα θα ηθελα να την πραγματοποιησω με την ελπιδα πως θα υπαρχει καποια λυση η οποια θα ειναι "δημιουργικη"!

Σε καθε διακοπες που αναχωρω για το εξοχικο μου,μαζευω ενα καρο βιβλια,σχολικα και μη τα οποια μεταφορα απο την κυρια μου κατοικια προς την εξοχικη μου.

Το θεμα ειναι,πως επειδη ειμαι λιγο μυγας και δεν θελω να πιεζονται και να τσαλακωνονται μεσα στις τσαντες και στις οποιες σακουλες χρησιμοποιοω για την μεταφορα τους,αναζητω μια οποιαδηποτε πρακτικη λυση για την ασφαλη μεταφορα τους.

Συηθως μεταφορα καμμια 20-30αρια βιβλια.Απλως το αναφερω σαν σημειο αναφορας για οποιον εχει κατι να προτεινει.

Δημοσ.

Εγώ τώρα που μετακομοίζω και έχω καμιά 400αρια βιβλία λέω να τα βάλω σε μικρά κουτιά.

Δημοσ.

Εγω οταν μετακομισα πηγα σε ενα φωτοτυπαδικο και ζητησα κουτια αρχειοθετησης μου εδωσαν καμια δεκαρια κουτια απο αυτα που χωρανε καμια 5-6 πακους 500 φυλλων Α4 και αποδειχτηκαν πολυ ανθεκτικα κατα τη μεταφορα.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καφάσια

200px-Kafasi_crate.jpg

εφόσον είναι σκληρά,γιατί με σακούλα -ίσως και κούτα,υπάρχει κίνδυνος τσαλακώματος.

Δημοσ.

Καφασια?Λιγο ακομψο αλλα ισως πρακτικο.Αφου εχει και χειρολαβες.

Και εγω κουτες σκεφτικα βασικα,σε συνδυασμο με στρατηγικη τοποθετηση,αλλα με την μεταφορα του βαρους τι παιζει?Αν προκειται για τσαντα την εχει φορτωμενει στην πλατη και υποβοηθα ολο το σωμα (κυριως ομοως η μεση) στην μεταφορα του φορτιου.Στην προκειμενυ περιπτωση ομως?Δεδομενου οτι πρεπει να μεταφερθουν και παιρνοντας λεωφορειο απο το σπιτι εως το λιμανι.

Δημοσ.

Αυτά είναι τελάρα.Το καφάσι είναι το άλλο το μικρό που βάζουν τα ψάρια και τα λαχανικά συνήθως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...