Προς το περιεχόμενο

προβλημα με sony ericsson k810!

BILL5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σε ολα τα μελη λιπον εδω και 5 μηνες ειμαι κατοχος ενως sony ericsson k810 στης 18 μαιου αποφασησα να κανω μια αναβαθμιση απο το Update Service απο προχθες αρχησε να

ζβηνει μονο οταν ειναι στην αναμονη οταν εβαλα τον φορτιση βλεπω οτι δεν περνει ρευμα οταν βγαλεις την μπαταρεια και την ξανα βαλεις τοτε ξανα αναβει μεχρι να ξανα ζβησει μονο του τι μπορει να φταιει του ξανα εκανα Update αλα δορον αδορον.

να σας βαλω και το προιγουμενο Firmware ηταν R6BC002 και εγινε μεταβασει στο R8BΑ024 οποιος ξερει ας βοηθησει σας παρακαλω πολυ ευχαριστω.

Δημοσ.

Φίλε μου, εγώ που έχω ένα Κ800 έχω το ίδιο πρόβλημα με το φορτιστή. Δεν φορτίζει κι όταν κουνάω το καλώδιο και το βάζω σ' ένα συγκεκριμένο σημείο για να φορτίσει είναι όλα ok! Δε νομίζω να φταίει το update αλλά γενικά το βίσμα του φορτιστή. Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

μα εμενα δεν εχει προβλημα με τον φορτιση του απλως λεω οτι ζβηνει στα καλα καθουμενα. κατι σαν να το μπλοκαρει και πρεπει να βγαζεις την μπαταρεια για να ξεμπλοκαρει αυτο θελω να πω αν δεν καταλαβες. παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλαρακι.

Δημοσ.
μα εμενα δεν εχει προβλημα με τον φορτιση του απλως λεω οτι ζβηνει στα καλα καθουμενα. κατι σαν να το μπλοκαρει και πρεπει να βγαζεις την μπαταρεια για να ξεμπλοκαρει αυτο θελω να πω αν δεν καταλαβες. παντως σε ευχαριστω για την βοηθεια σου φιλαρακι.

Α ok! Ελπίζω να το φτιάξεις!

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα software αλλά hardware στο λέω γιατί έχω δει και άλλες τέτοιες περιπτώσεις....

Πάντως για καλό και για κακό ξανα κάντο αναβάθμιση και μετά ρίξτου μια επαναφορά εργοστασιακών (πλήρη διαγραφή) αφού φυσικά κάνεις backup ότι βασικό χρειάζεσαι με την σοθίτα της SonyEricsson...

Έχουν περάσει και τα δύο χρόνια της εγγύησης σου???? Καλό θα ήταν αφού το κάνεις αυτό και δεν γίνει τίποτα να το στείλεις για εγγύηση.

Δημοσ.

Έχουν περάσει και τα δύο χρόνια της εγγύησης σου????

διαβασες επανω? πως γινεται σε 5 μηνες να εχω χασει ολοι την εγγύηση ε? παντως σε ευχαριστω φιλε για την βοηθεια σου! οσο για backup ολα ειναι στην memory stick τον 2GB και εχω ελεφθερα 1336MB ελευθερα

Δημοσ.
Έχουν περάσει και τα δύο χρόνια της εγγύησης σου????

διαβασες επανω? πως γινεται σε 5 μηνες να εχω χασει ολοι την εγγύηση ε? παντως σε ευχαριστω φιλε για την βοηθεια σου! οσο για backup ολα ειναι στην memory stick τον 2GB και εχω ελεφθερα 1336MB ελευθερα

Εγώ διάβασα επάνω, γι'αυτό και στο έβαλα έτσι (????)...

Το backup περισσότερο για τις επαφές σου το είπα.

Τι μάρκα είναι η κάρτα μνήμης σου και από που την πήρες? Δοκίμασες με την μανίσια να δεις αν σου κάνει τα ίδια?

Δημοσ.

μεσα στο κουτι ειχε την 128MB san disk και εγω αγορασα μια 2GB san disk εχω και την 256ΜΒ san disk απο το κ770

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμενα παντως ο φορτιστης δεν φορτιιζει αν δεν το βαλω σε μια μερια παλια οταν επεφτε κατω εκλεινε τωρα του εβαλα ενα χαρτακι τυλιγμενο κατω απο την μπαταρια και βουαλα το πεταω και δεν κλεινει ποια

εγω εχω κ750ι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...