sfakattack Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα.Από χθες και χωρίς λόγο το dvd κάνει νερά.Πιο συγκεκριμένα, χθεσ βράσυ πήγα να γράψω ένα DVD αλλά τίποτα.Process Failed.Νόμιζα δεν ήταν καλά τα δισκάκια που πήρα,αλλά μετά παρατήρησα το εξής:Το DVD-R μου το Βλέπει σαν CD...Ναι είναι γεγονός...το είδα και αυτό.Σήμερα πρωί λοιπόν έκανα ένα φορμάτ με την ελπίδα να λυθεί το ζήτημα,αλλά δυστυχώς τίποτα.Ακριβώς η ίδια κατάσταση.Μπορεί κανεις να βοηθήσει;
M-81 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ...Νόμιζα δεν ήταν καλά τα δισκάκια που πήρα,αλλά μετά παρατήρησα το εξής:Το DVD-R μου το Βλέπει σαν CD...Ναι είναι γεγονός...το είδα και αυτό.Τι μάρκα είναι τα DVD που προσπαθείς να γράψεις;Δοκίμασες άλλη μάρκα;
sfakattack Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δεν είναι θέμα μάρκας...Philips είναι,μετά πήρα και TDK αλλά τα ίδια.τα δοκίμασα στο Home DVD-Recorder και δουλεύουν άψογα.Δεν είναι θέμα με τα δισκάκια.Αφού σου λέω πως τα Windows βλέπουν το drive σαν cd-rom και όχι ως DVD-R
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Κοίτα στο device manager αν είναι όλα οκ. (αν είναι σε Ultra DMA ή PIO mode)
caution Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τσέκαρε αν το έχει "γυρίσει" ο controller σε PIO mode και αν ναι διόρθωσέ το. Firmware update η επόμενη κίνηση...
sfakattack Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Παιδιά πως το τσεκάρω αυτό;Πήγα στο device manager,το βρήκα,πάτησα properties αλλά δε βρήκα αυτό που μου λέτε...
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ...αυτό που σου λένε, είναι στις ιδιότητες του controller, κι όχι του drive. Και δεν έχει και καμμία σχέση (με το συγκεκριμένο) (το τελευταίο drive που είδα να το βλέπουν τα win ως cd-rom drive, ήταν για πέταμα, αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα update το firmware (μη ρωτάς τί είναι τί, google έχεις, τους όρους τους δώσαμε, λίγη σκέψη θέλει και τέλος...)
M-81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ...Αφού σου λέω πως τα Windows βλέπουν το drive σαν cd-rom και όχι ως DVD-RΟυπς...συγγνώμη! Μάλλον το διάβασα βιαστικά και κατάλαβα πως αναγνωρίζει τα DVD δισκάκια σαν CD δισκάκια. Έλεγξε αυτό που σου λένε τα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.