GIOVINCO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Αυθαιρετοι Απαραδεκτοι Της Ελλαδος τα παιδια Κοκκινοπουλος Τσαφουλιας 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Top 3 1. Εγκλήματα 2. Δύο ξένοι (α κυκλος) 3. Μαύρα μεσάνυχτα Bottom 3 1. Κων/νου και Ελένης. Γιατί είχε επιφανειακό χιούμορ και 0 character development 2. Εμείς κι εμείς. Γιατί δεν είχε υπόθεση 3. Λατρεμμένοι μου γείτονες. Γιατί είχαν 2 ατάλαντους στην 1η χρονιά που τους αντικατέστησαν με άλλους 2 ατάλαντους στην 2η.
geogr13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1. Τη ψυχη θα παραδωσεις 2. Δυο Ξενοι 3. Μαυρα Μεσανυχτα 4. Στο παρα 5 5. Της αγαπης μαχαιρια Εκτος συναγωνισμου ειναι το Ετερος Εγω, το 42οC και το Νησι που ειναι τουλαχιστον ενα κλικ ποιο πανω απ οποια σειρα εχει βγαλει μεχρι τωρα η Ελληνικη τηλεοραση.. Αν ηταν top 10 θα εβαζα επισης: 6. Λογο Τιμης 7. Ευτυχισμενοι Μαζι 8. 50-50 9. LAPD (ο δευτερος κυκλος σπερνει και αν τον απομονωσουμε εχει θεση στην 3αδα) 10. Σαββατογενημμενες Θεση επισης θα ειχαν οι πρωιμες σειρες της ΕΡΤ - Υενεδ πχ Ο Χριστος ξανασταυρωνεται, Αγνωστος πολεμος, Συμβολαιογραφος αλλα και πρωιμες σειρες του Mega και του ΑΝΤ1 πχ Τριτο στεφανι, η Αιθουσα του θρονου, στην Κοψη του ξυραφιου.. Σειρες που σιγουρα αξιζουν αναφορας ειναι: Το καφε της Χαρας Φιλα το βατραχο σου Οταν ημουν δασκαλος Ο Πριγκιπας Θα βρεις τον δασκαλο σου Λαβ σορυ Το δις εξαμαρτειν Οι απαραδεκτοι Αφρικα Αναστασια Ντολτσε βιτα Ειμαστε στον αερα Ψιθυροι καρδιας Η ζωη που δεν εζησα Εισαι το ταιρι μου Αγγιγμα ψυχης Οι σταβλοι της Εριετας Ζαιμη Μανταμ Σουσου Του κουτιου τα παραμυθια Το καπλανι της βιτρινας Η αγαπη αργησε μια μερα Αστροφεγγια Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από geogr13
panman76 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Το κάμπινγκ Αστροφεγγιά Αίθουσα του θρόνου Ο Συμβολαιογράφος Το Μινόρε της Αυγής Εκείνες και εγώ 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Στις 11/10/2021 στις 12:59 ΜΜ, geogr13 είπε 6. Λογο Τιμης Δεν το χω δει ποτε εκτος απο ενα επεισοδιο και 2 χαρακτηρες νομιζα οτι ηταν γκει (κατι συγκατοικοι ο ενας ο κουρκουλος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα