pavlinara Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στην ξανθη και την κομοτηνη γυριστηκε 1
pavlinara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 οτι την εχω αγαπησει αυτην την πολη. ειναι ομορφη κι εχω περασει τελειες στιγμες.
washcloud Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σώπα ρε! Με ποιά αφορμή δηλαδή; (...η σειρά πάντως είχε γυρίσματα μόνο Κομοτηνή νομίζω)
pavlinara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ειχε και ξανθη.στην παλια πολη. πηγαινα συνεχεια, ειχα παρεα εκει.
washcloud Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Από πού ρε συνέχεια; Θα μας βγεις Ξανθιώτισσα όπως το πας
marantonis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Βρηκα στο σκληρο, καπου χωμενα, τα επεισοδια των απαραδεκτων, και καθομαι τελευταια και τα ξαναβλεπω. Πολυ μπροστα για την εποχη της και τα ελληνικα δεδομενα. Απο τις λιγες πραγματικα εξυπνες κωμωδιες της χωρας, και μαλιστα με βαθος και κοινωνικες προεκτασεις. Να μην ξεχασω: απολυτο σεβας στη δημητρα. Με διαφορα ο καλυτερος χαρακτηρας.
pavlinara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Από πού ρε συνέχεια; Θα μας βγεις Ξανθιώτισσα όπως το πας απο εκει εισαι? α και το παρα πεντε καθομαι και βλεπω τελευταια. λιγο σαχλο αλλα εχει καποιες επιτυχημενες ατακες.
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γουάτ (Χαίρε Τάσο Καρατάσο Εκμέκ Παγωτό Είσαι Το Ταίρι Μου! Αχ Και Να 'Ξερες Οι Μεν Και...Οι Δεν)
pavlinara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γουάτ (Χαίρε Τάσο Καρατάσο Εκμέκ Παγωτό Είσαι Το Ταίρι Μου! Αχ Και Να 'Ξερες Οι Μεν Και...Οι Δεν) μενεις κι εκει? εκμεκ παγωτο? τι ακυριλα ηταν αυτη? ενα παρομοιο ηταν το σοι μας. καλα για τις σειρες που επαιξε ο ανεκδιηγητος ρωμας δεν σχολιαζω καν.
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Από 7 χρονώ. Εσύ πάλι, τί σχέση έχεις, δεν είπες. Μacedonian δεν γράφεις πως είσαι; (και τί πα' να πει "ωχ"; ) Ακυρίλα το Εκμέκ; Δις ιζ μπλάσφεμι και τα ρέστα. Γαμώ τις σουρεάλ σειρές ήταν. Σουρεάλ χαρακτήρες βασικά (και κυρίως ο πολυλατρεμένος Βασίλης Διαμαντόπουλος, που ό,τι και να έκανε στη ζωάρα του, σουρεάλ ήταν). Όπως και το "Σόι" που είπες, μόνο που αυτό ήταν πιο τζούφιο. Καμμία σχέση -σε αξία- με το Παγωτό εδώ που τα λέμε. Ο δε Ρώμας έχει όντως υπάρξει βρώμας σε οτιδήποτε άλλο έφτιαξε (δικά του όλα) κι έπαιξε πέραν των Μ&Δ. Αλλά στο συγκεκριμένο, έκατσε -ποιός ξέρει ποιός πώς και γιατί- και το αποτέλεσμα ήταν αρκούδος γονιμοποιητικό.
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ο δε Ρώμας έχει όντως υπάρξει βρώμας σε οτιδήποτε άλλο έφτιαξε (δικά του όλα) κι έπαιξε πέραν των Μ&Δ. Αλλά στο συγκεκριμένο, έκατσε -ποιός ξέρει ποιός πώς και γιατί- και το αποτέλεσμα ήταν αρκούδος γονιμοποιητικό. Όντως ο τύπος είναι απίστευτα γλίτσας και με χιούμορ που τελειώνει στα λογοπαίγνια. Εμετός.
pavlinara Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 δεν μενω εγω ξανθη. μεγαλη ιστορια. ε ενταξει τους μεν και δεν δεν τους λες αστειους, ολο τσιριδες ακουγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα