Προς το περιεχόμενο

προσωρινή παραχώριση οικοπέδου

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω οικοπεδα κοντα στην περιωχη με τους σεισμους ενας κατοικος του χωριου που μενει κοντα σε ενα απο τα οικοπεδα μου επειδη επεσε το σπιτι του μου ειπε αν ειναι να τον αφησω να βαλει κατι λυομενα που δινει ο δημος.

Θελω λοιπον να μου πειτε αν του το παραχωρισω για περιπου ενα χρονο υπαρχει περιπτωση να εχουν τιποτα δικαιοματα και μετα να μου πουν δεν φευγω το ξερω ειναι αννοητο αλλα ποτε δν ξερεις...

ευχαριστω...:-):-)

Δημοσ.

οχι αν θες του το γκρεμιζεις...

μπορει να το διεκδικησει μονο αν μεινει μεσα για 10-20 χρονια κ το παρει σαν ιδιοχρησια

Δημοσ.

Πάντως αν μείνει μέσα πάνω από ένα χρόνο, τότε αν θες να τον διώξεις πρέπει να πας δικαστικώς!! Θα κερδίσεις τη δίκη μετά από 5-6 χρόνια, αφού όλοι οι δικηγόροι είναι λαμόγια και το δικαστικό σύστημα σε τραβάει όσο δεν πάει για να κυκλοφορεί το χρήμα!!

Μόνη ίσως λύση είναι αν κάνεις ενοικίαση εδάφους αλλά δεν ξέρω νομικά τι στέκει. Σε αυτή τη χώρα οι νόμοι είναι τέτοιοι ώστε τα δικαστήρια να γίνονται ανα χιλιάδες. Τώρα να δεις τι έχει να γίνει με το κτηματολόγιο. Κάθε πολυκατοικία και 2-3 δικαστήρια για τα δικαιώματα κοινόχρηστων. Και φυσικά ο νόμος περί 20ετίας όπου σου δίνει την κατοχή εδάφους ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει?!!

Δημοσ.

δεν ξέρω για πόσο χρόνο αλλα πρεπει να πας δικαστικός μετα για να τον βγάλεις..

ετυχε στο χωριο μου σε χωραφι που το δανεισε καποιοσ για κανα 2 χρονακια σε καποιον για να αυξήσει την σοδειά του και δεν εβγαινε μετα

μεγαλη προσοχη γυναικα εδαφος και πιστωτικη δεν δανείζουμε ποτεεεεεεεε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...