opts Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 αν το ενεργοποιήσεις για τα windows γενικα τότε δουλεύει παντού. επιφάνια εργασίας>ιδιότητες>εμφάνιση>εφέ>μεθοδος στρογγύλοποιησης> clear type Σωστός Νόμιζα ότι μπορεί να γίνει μόνο στην Opera όπως στον IE
Kostas_xolargos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 δεν την εχω χρησιμοποιεισει ποτε,αξιζει κατα την γνωμη σας να την κατεβασω και να την δοκιμασω?
opts Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 δεν την εχω χρησιμοποιεισει ποτε,αξιζει κατα την γνωμη σας να την κατεβασω και να την δοκιμασω? Την Opera ? Αν υπήρχαν κάποιες μικρές ασυμβατότητες ούτε Firefox θα είχα εγκατεστημένο
talos_2002 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 δεν την εχω χρησιμοποιεισει ποτε,αξιζει κατα την γνωμη σας να την κατεβασω και να την δοκιμασω? Αξίζει, εκτός αν έχεις 56Κ γραμμή.
freeworld Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Στην καινούργια έκδοση έχω ένα πρόβλημα με τον flash player, αντί να εμφανίζει το αντίστοιχο αρχείο, μου εμφανίζει γράμματα και σύμβολα, στην προηγούμενη έκδοση που χρησιμοποιώ, 9.26 ENG, δεν έιχα κάποιο πρόβλημα.
mandos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αξίζει, εκτός αν έχεις 56Κ γραμμή. με 56άρα σε βολεύει ακόμα περισσότερο κάνει render πιο γρήγορα από τους άλλους και re-render οταν κατέβει όλη η σελίδα (και ωραίο render, όχι σαν του firefox)
talos_2002 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Αυτό το είπα επειδή με τόσο αργή γραμμή είναι ψυχοφθόρο να κατεβάσεις αρχεία.
opts Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Πάντως η 9.51 μου έκανε προβλήματα στα https Δεν συνδεόταν καθόλου και δεν ήταν το firewall ή ο router Εβαλα πίσω την 9.50 και δούλεψε κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα