gust Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια πως γινεται να βλεπω τα feeds μου σε καρτελες οπως στον firefox?
GR.destroyerH20 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Εκανα μια βλακεια Εκανα Delete το κουμπι και νεα σελιδα Πως μπορω να το επαναφερω?? PLS HELP!!!!
kathrinoula Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Τον έχω κι εγώ απο χτες, πιο ελαφρύς απο τον προηγούμενο, πιο γρήγορος. Μ αρέσει πολύ και το quick find που προσθεσαν! Αργεί βέβαια ακόμα σε κάποιες σελίδες αλλα είναι πολύ καλύτερος απο τον προηγουμενο που κόλλαγε συνέχεια
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Εκανα μια βλακειαΕκανα Delete το κουμπι και νεα σελιδα Πως μπορω να το επαναφερω?? PLS HELP!!!! Εννοείς το κουμπι + που προσθέτει νέα σελίδα? Αν ναι κάνε δεξί κλικ -> customise -> toolbars -> placement -> top (θα έχει τιμή off αφού το έβγαλες).
talos_2002 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για να βάλετε ότι κουμπιά θέλετε ή να επαναφέρετε ότι σβήσατε, κάντε στη μπάρα που θέλετε δεξί κλικ -> Customize, ή πάτε Tools -> Appearance και επιλέξτε την καρτέλα Buttons. Τώρα κάντε drug 'n drop όποιο κουμπί θέλετε. Δεν γίνεται να μπουν σε οποιαδήποτε μπάρα, μόνο σε εκείνη που ανήκουν.
bolec Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 εβάλα τον 9.50 προχτές και όταν πάω να διαγράψω το ιστορικό απ το μενού εργαλεία βγάζει σφάλμα και κλείνει. Το κάνει και σε σας?
revvok Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 'Εβαλα και γω χθες τον 9.5..Παραξενεύτηκα στην αρχή με το νέο interface δεν περίμενα τέτοια αλλαγή, αλλά ήδη το συνήθισα και μου φαίνεται τελικά πολύ καλό..Κατά τα άλλα, ο γνωστός εξαιρετικός Opera στα καλύτερα του και πιο γρήγορος από ποτέ !! εβάλα τον 9.50 προχτές και όταν πάω να διαγράψω το ιστορικό απ το μενού εργαλεία βγάζει σφάλμα και κλείνει. Το κάνει και σε σας? όχι..η αλήθεια είναι ότι φάνηκε σαν να κόλλησε στην αρχή αλλά μετά από λίγο 'επανήλθε' έχοντας σβήσει το ιστορικό...
glad1at0re Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Opera: Ο καλύτερος browser από όλους αλλά και ο λιγότερο user friendly.
Cygnus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αισθητά πιο ελαφρύς από προηγούμενες εκδόσεις, ιδιαίτερα αν κάνετε καθαρή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση. Στα linux με παραξένεψε η απεικόνιση της ελληνικής γραμματοσειράς.
axilleas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εχει κανείς πρόβλημα με pdf αρχεια? και σε winxp και σε vista δεν τα ανοίγει...δεν ανοίγουν ουτε με drug 'n' drop.
flik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Σε εμένα άνοιξε ένα pdf, τυχαίο που βρήκα απο google. Με drag n drop δεν άνοιξε, είπε κάτι για την adobe, και να επανεκκινήσω το πρόγραμμα. Επι τη ευκαιρία, πλέον μου είναι δύσκολο να ξαναγυρίσω στον firefox. Το είχα κάνει πριν ένα χρόνο, αλλά τώρα μου είναι πιο δύσκολο. Και τα addons δεν μου λείπουν πολύ (κυρίως μου λέιπει η διαγραφή δεδομένων κατα την έξοδο), το scrolling είναι φανταστικό, αν συνηθίσεις να μην κατεβάζεις την ρόδα πολυ. Πλέον στον firefox, πιάνεται το χέρι μου να κατεβάζω. Και είναι και πιο γρήγορος απο τον firefox 3, ακόμα και με το noscript του firefox, αν ενεργοποιήσω και την φραγή περιεχομένου στις σελίδες που μπαίνω, ο Opera πάει πιο γρήγορα. Και είναι και πιο ελαφρύς, εκτός αν στον firefox δεν βάλω κανένα addon (τότε γιατί να βάλω firefox) Εν ολίγης νομίζω οτι ο firefox χωρίς τα πρόσθετα, είναι πολύ πίσω απο τον Opera. Και φυσικά πριν την έκδοση 9.5. Αν συνυπολογίσω τα επιπρόσθετα, τότε ίσως να γίνεται πιο βαρύς, αλλά και σε λειτουργικότητα μάλλον δεν γίνεται πιο καλός απο τον Opera. Εκτός αν βάλω 150 πρόσθετα, και τότε θα πέσει κάτω απο το βάρος. Έτσι νομίζω. Προς το παρόν έχω και τους δυό installed (must) και χρησιμοποιώ Opera πιο συχνά. Εdit: Έχουμε πληροφορίες (αξιόπιστες) για το ποιος είναι πιο ασφαλής; Ίσως ο firefox με το noscript να είναι. Δεν ξέρω
sokonik_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 σε όσους αρέσει ο ΙΕ7 είναι λόγο cleartype (ενεργοποιήμενο απο default στον ΙΕ), βάλτε το και στον οπερα Που ειναι η επιλογη να το ενεργοποιησω το cleartype στον οπερα??
MixalisX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Οντως πως μπαίνει cleartype και στην Opera ? αν το ενεργοποιήσεις για τα windows γενικα τότε δουλεύει παντού. επιφάνια εργασίας>ιδιότητες>εμφάνιση>εφέ>μεθοδος στρογγύλοποιησης> clear type
sokonik_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Οκ τωρα ειναι μαματος ο οπερα. Το clear type να υποθεσω οτι τραβαει περισσοτερη μνημη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα