flik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μου άρεσε πολύ ο Opera. Τον χρησιμοποιούσα πιο παλιά, στην έκδοση 9.02 ή 9.2, δεν θυμάμαι. Η καινούρια έκδοση μου φάνηκε ακόμα καλύτερη. Πλέον το μόνοπου με κρατάει στον firefox είναι δυο τρία addons, όχι πολλά, καθώς πολλά απο αυτά που έχει ο firefox σε πρόσθετα, τα έχει ο opera ενσωματωμένα. Έχει κάποια widgets ο Opera, αλλά με πειράζει που δεν ενσωματώνονται στο παράθυρο, αλλά είναι ξεχωριστά προγράμματα. Μου φαίνεται λίγο γρήγορο το scrolling. Λίγο κυλάω την ρόδα και κατεβαίνει όλη η σελίδα. Πάντα σχετικά με firefox, που έχω συνηθίσει. Έβγαλα την ομαλή κύλιση, και πάλι μου φαίνεται γρήγορο. Διορθώνεται;
mandos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 για το scrolling δεν ξέρω... για τα addons πες τι σε κράταει στον firefox να το δούμε επίσης: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: http://my.opera.com/Tamil/blog/opera-faq#74 από το 94 και κάτω θα σας βοήθησει όσον αφορά τον 9.50
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ...μόλις το είδα - πάμε για κατέβασμα ! Opera 4everrrrrrr!!! (...και τη σιχαίνομαι την ρημάδα την όπερα....μπλιαχ :ρ ) ...Ρε παίδες, κανείς που δεν έχει πρόβλημα με το windows media player plugin ; Ή ακόμα καλύτερα, που είχε και το έλυσε ; Και πώς ; (Αν δεν ήταν που δεν μπορώ ν' ανοίξω video σε σελίδες με embedded τον wmp , τον FF ούτε που θα τον ξανάγγιζα μάλλον...) Έχω κάνει AKΡΙΒΩΣ αυτά που προτείνονται στο help στο site του Opera , αλλά τζίφος, κι ορίστε τί δείχνει από plugins : * ...άμα το θέμα είναι ότι θέλει μανίσια γουίντοουζ (..δεν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ) για να δουλέψει, μας γ... *...επίσης, πώς διάολο ενεργοποιείται το clear type που είπε κάποιος πριν, για rendering "α-λα I.E." ;
flik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 για το scrolling δεν ξέρω... για τα addons πες τι σε κράταει στον firefox να το δούμε επίσης: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: http://my.opera.com/Tamil/blog/opera-faq#74 από το 94 και κάτω θα σας βοήθησει όσον αφορά τον 9.50 Το linkification, και το piclens, το οποίο αν και δεν το χρησιμοποιώ πάρα πολύ, μου αρέσει. Τέλος το forecastfox, για το οποίο βρήκα αντίστοιχο widget, το touch the sky ή κάπως έτσι, αλλά στον firefox βγαίνουν παραθυράκια κάτω δεξιά, και είναι μόνιμα, στον opera είναι παράθυρο μπροστά στην οθόνη, και θέλει να το κλείνω και να το ανοίγω.
flo1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Να ρωτησω μιας και δεν ειμαι ο μονος αποτι βλεπω με το προβλημα των ελληνικων που τα βγαζει με ερωτηματικα(δεν εννοω σε ολα τα site αλλα σε ορισμενα, οπως στο mail.mycosmos.gr),σε εσας το κανει? και flo1 εκανες upgrate σαν εμενα ή καθαρη εγκατασταση? εκανα Upgrade.
mastro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ...μόλις το είδα - πάμε για κατέβασμα ! Opera 4everrrrrrr!!! (...και τη σιχαίνομαι την ρημάδα την όπερα....μπλιαχ :ρ ) ...Ρε παίδες, κανείς που δεν έχει πρόβλημα με το windows media player plugin ; Ή ακόμα καλύτερα, που είχε και το έλυσε ; Και πώς ; (Αν δεν ήταν που δεν μπορώ ν' ανοίξω video σε σελίδες με embedded τον wmp , τον FF ούτε που θα τον ξανάγγιζα μάλλον...) Έχω κάνει AKΡΙΒΩΣ αυτά που προτείνονται στο help στο site του Opera , αλλά τζίφος, κι ορίστε τί δείχνει από plugins : * ...άμα το θέμα είναι ότι θέλει μανίσια γουίντοουζ (..δεν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ) για να δουλέψει, μας γ... *...επίσης, πώς διάολο ενεργοποιείται το clear type που είπε κάποιος πριν, για rendering "α-λα I.E." ; Φίλε μου για να λύσεις το πρόβλημα με τα plugins του Media Player δες τις οδηγίες μου στο blog μου. http://georgemastro.blogspot.com/2008/03/opera-and-media-player-plug-in-content.html
johnpsakas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Φοβερος ο νεος Opera Browser. Καμια σχεση με την προηγουμενη εκδοση. Αν και fan του firefox οφειλω να παραδεχθω οτι ο opera 9.50 με εντυπωσιασε ! Την τριτη ερχεται και ο νεος firefox για να δωσει απαντηση ! Για να δουμε...
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Φίλε μου για να λύσεις το πρόβλημα με τα plugins του Media Player δες τις οδηγίες μου στο blog μου. http://georgemastro.blogspot.com/2008/03/opera-and-media-player-plug-in-content.html φίλε mastro , να 'σαι καλά, αλλά τα εν λόγω αρχεία πάντα υπάρχουνε σε κάθε εγκατάσταση wmp/windows, αλλά και στoν φάκελο plugins του Opera. To θέμα είναι δε δουλεύουν ! Εσύ είχες το ίδιο θέμα, και δεν το έχεις πλέον ; Και κανείς άλλος ρε παίδες ; Ούτε στο Web δεν έβρισκα λύσεις που το έψαχνα πριν μήνες....
talos_2002 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Την ψώνισα με τις μικρογραφίες του Δεξιού κλικ + Ροδέλα. Μου 'φτιαξε την μέρα! Edit: Αν ξέρει κανείς πώς να έχω το Windows native του παλιού skin, ας με σώσει σας παρακαλώ. Έβαλα το Opera 9 classic skin, αλλά δεν το δείχνει και Windows native.
capitan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ο μόνος λόγος που κατάργησα τον Opera ήταν γιατί κόλλαγε κάθε φορά, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Κατά τ' άλλα εγώ πρώτα έμαθα την Opera και μετά τον Firefox και κατά τη μετάβαση μου φάνηκε κάπως που δεν είχε κάποιες ευκολίες της Opera.
GR.destroyerH20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Εμενα αυτο που εντυπωσιασε ειναι το scrolling και οτι ειναι υπερβολικα γρηγορος
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Σε εμένα πάντως καταλαμβάνει 40-50ΜΒ στην μνήμη
flik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 και εμένα μου άρεσε ο μηχανισμός που έχει στο scrolling, αλλά μπορεί κανείς να μου πει πως γίνεται να γίνει όχι πιο αργό το scroll, αλλά πιο μικρό. Δηλαδή πχ αντί να χρειάζονται 20 μοίρες για να κατέβει τόσα εκατοστά, να χρειάζονται 30, για να μπορώ πιο εύκολα να κάνω μικρά scroll όπως έχω συνηθίσει στον firefox.
GR.destroyerH20 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Τωρα κολαει πολυ και ο κερσορας δειχνει οτι συνεχεια φορτωνει Και τρωει πολυ μνημη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα