GiannisMetal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Φοβερος και ο OPERA 9.50, φοβερος και ο FIREFOX 2.0. Δεν ειναι αναγκη να τους συγκρινουμε μεταξυ τους με ολες αυτες τις παιδικες "διαμαχες" του στυλ "Ο Opera ειναι καλυτερος Οχι ο Firefox ειναι, οχι ο Opera ειναι...." κλπ απο τη στιγμη που μπορουμε να τους χρησιμοποιησουμε και τους 2. Απλά! Εγω τους χρησιμοποιω και τους 2 με συχνοτητα 70-30(υπερ του Firefox λογω οργανωσης των bookmarks και των addons) για το 99% των ιστοπλοηγησεων μου. Το υπολοιπο 1% χρησιμοποιω τον Internet Explorer 7.0 και οφειλω να πω οτι μου αρεσει φοβερα και αυτος!! Ειδικα η αναλυση/ευκρινεια που εχει ειναι ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ και πολυ καλυτερη απο Opera και Firefox και δεν ξερω πως το κανουν και θα ηθελα να την εχω σε Opera και Firefox.... όντως, η ευκρίνεια του ie7 είναι το κάτι άλλο!
tzoykas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Πάρτιιιιιιιι!!Υπέροχος, τι Firefox μου κοπανάτε... Και οι ιστοσελίδες που δε συνεργάζονται είναι πολύ λίγες (και κυρίως ερασιτεχνικές...) Ούτε λίγες είναι ούτε ερασιτεχνικές (δυστυχώς). 1. http://www.gitzo.com 2. http://www.nike.com/nikestore/index.html?reset=true&returnURL=http://store.nike.com/emeastore/#;stage,landingpage-309103-309103-//// 3. http://www.eurobank.gr Παρ' όλα αυτά συνεχίζω να δουλεύω με αυτόν γιατί είναι σημαντικά καλύτερος σε πολλά σημεία από τους άλλους
MixalisX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 παιδές, όσοι δεν έχετε opera βαλτε να ησιχάσετε επιτέλους. Ο καλύτερος και λειτουργιτότερος browser με μεγάλη διαφορά. Απορώ πραγματικά ωρες ώρες πως ένα τοσο μαματο προγραμμα είναι εντελως δωρεάν.
jim_p Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δεν ξερω ποσο το εχετε ψαξει το νεο opera για να μου πειτε, αλλα εχω 2 "προβληματα". 1) Οταν πηγαινα τερμα αριστερα τον κερσορα και εκανα κλικ, εβγαινε μια στηλη με ιστορικο, σημειωσεις, αγαπημενα κλπ. Τωρα γιατι δεν το κανει? 2) Εχοντας κρατημενο το δεξι κλικ, και πατωντας στιγμιαια αριστερο, επρεπε να κανει "Πισω". Γιατι δεν κανει? Το βγαλανε?
azer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 τώρα το πήρα πρέφα και κατεβαίνει... από την 6.5 (αν θυμαμαι καλα) φτάσαμε το 9.5 ...4 χρόνια τα έχουμε και πάμε για γάμο μόλις γίνει 13!! OPERA rulez -Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά ο opera εμφάνισε πρώτος τα tabs? εδιτ: το πρώτο καλό: πατάς να κατεβάσεις κάτι και δεν σου πεταγονται οι "μεταφορές" στη μάπα (αυτό το οκ που πρέπει να πατάς καθε φορά στον Firefox πολύ μου τη δίνει) +το skin τα σπάει
koprodogis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 αααααααααα δε μας τα λεει καλα η νεα εκδοση. Εχω ανακαληψει πολλα προβληματα με βασικα οπως αυτο που ανεφερε ηδη ο jim_p για το μπρος-πισω με το ποντικι.Για μενα μεγαλη απωλεια Και το δευτερο σημαντικο οτι σε καποιες σελιδες κατι παιζει με την κωδικοποιηση και τα ελληνικα βγαινουν με ερωτηματικα(????), που με την 9.27 δεν υπηρχε προβλημα Αν καποιος εχει βρει μια λυση σε αυτα θα βοηθουσε πολυ
dhmak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Νομίζω όμως οτι πάει να γίνει κι αυτός σάν τους άλλους -ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΑΤΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ- γιά κοιτάξτε λίγο την κατανάλωση, εντάξει δέν λέω, απέχει μακράν των άλλων αλλα σε σύγκριση με την προηγούμενη εκδοσή, έχει αυξηθεί πολύ.
dimitris74 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 καλα το σκηνικο με το search στο address bar ειναι καταπληκτικο γραφεις hal Και σου πεταει απο κατω Link με σελιδες που το εχουν
flo1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ουαου, εχει διαφορα απο την προηγουμενη εκδοση, γρηγοροτερος, μεγαλυτερη ευκρινεια...
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Χρησιμοποιώ Firefox αλλά πάντα καταφέρνει να τρυπώνει ο Opera στο σύστημά μου, για μια ώρα ανάγκης . Όπως και να 'χει, αν και τον εξελίσσουν συνεχώς δεν μπορώ να βρω features για τα οποία χρησιμοποιώ extensions του Firefox, αλλά αυτό που θα θελα είναι ένας Firefox του οποίου το look να επιμεληθούν οι κύριοι του Opera. Πραγματικά είναι πολύ όμορφος browser, πολύ καλό προϊόν για να έχει τόσο μικρό μερίδιο. Α ρε killer Firefox.
Ma3str0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αλλάξανε το Ctrl+B σε Ctrl+Shift+V Κατά τα άλλα πολύ καλός είναι και αισθητά πιο ελαφρής από την προηγούμενη έκδοση.
koprodogis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ρε παιδια πριν τρελαθουμε τι εννοειτε πιο ελαφρυς???? δειτε τι μνημη σας τρωει λιγο, πιο χαλια και απο Internet explorer ειναι. Αυριο πρωι εχει φαει σουτ με τη μια, επιστροφη στην 9.27 Κριμα γιατι την εβαλα την 9.5 και στο eee pc μου σημερα και μολις του εβαλα windows xp, στραβα ξεκινησα με βαλε βγαλε προγραμματα Οσο για αυτο το quick find τι μπουρδα ειναι αυτη παλι??? Ας βγαζει τα site που μπαινεις οχι ολη την ιστορια απο τον κολοκοτρωνη και μετα. Λυπαμε αλλα εγω τον ξυλωνω, σιγα μια εμφανιση αλλαξαν που πανω κατω την βρισκεις σαν skin και βαλαν καποια extra και βγαλαν καποια αλλα, μισες δουλειες
mandos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλά ο opera είναι μακραν ο καλύτερος αλλά ρε γαμώτο δεν συνεργάζεται με κανένα download manager. Ελπίζω η καινούργια έκδοση να έχει κάνει κάτι για αυτό... βάλε το oget και δουλεύει με όλους τος μάνατζερς που υπάρχουν
mandos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μνήμη πρέπει να τρώει το search με λέξεις, κάντε το disable η μπάρα για όσους την είχαν αριστερά μάλλον πήγε στα δεξία (αν δεν κάνατε upgrade) το ctrl+b επανέρχετε, λίγο στα properties και insomnia wiki (δε το λέω ακριβός, αλλά θα δείτε που να πάτε) το δεξι-αριστερό δουλεύει μια χαρά, όπως και το αριστερο-δεξι αν σας φαίνονται μεγαλά τα τουλμπαρς κάντε τα 40%, τα σπάνε το rendering του οπερα είναι μακράν το καλύτερο που υπάρχει, σε όσους αρέσει ο ΙΕ7 είναι λόγο cleartype (ενεργοποιήμενο απο default στον ΙΕ), βάλτε το και στον οπερα προβλήματα με Vista δεν έχει, ο 9.2χ καθόλου, ο 9.5beta2 laggare λίγο (αλλά ήταν beta) και βοήθηστε και στο wiki και τέλος: να βράσω τα addons του firefox όταν ο opera ότι θέλω το έχει built-in
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα