pppetros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ας ελπίσουμε ότι διορθώθηκαν τα απαράδεκτα προβλήματα σταθερότητας που αντιμετώπιζε σε συνδιασμό με τα Vista. Μεχρι στιγμής όλα καλά...
Tuko Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Στα Vista 64 πάντως εδώ και 1+ χρόνο δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία έκδοση του. Με τη Main bar να δούμε τι γίνεται. Α, 1 χαρά, μεγαλώνει η Personal όσο θες, δε θυμάμαι αν γινόταν σε παλιές εκδόσεις.
Ma3str0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καλά ο opera είναι μακραν ο καλύτερος αλλά ρε γαμώτο δεν συνεργάζεται με κανένα download manager. Ελπίζω η καινούργια έκδοση να έχει κάνει κάτι για αυτό... Συνεργάζεται με Flashget
marantonis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καλο το νεο σκιν αλλα λιγο μεγαλο... Και οι σελιδες φόρτωναν πιο αργα απο τον firefox. Δε ξερω γιατι, στην 9.25 δεν συνέβαινε αυτο...
mihalakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Εμένα με IDM πάντως δουλέυει απροβλημάτιστα... Πολύ ωραίο σκιν και λίγο πιο ελαφρύς... Για υπερμηχάνημα σαν ένα απο αυτά που έχω (Ρ3 800) είναι ότι πρέπει....
jim_p Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Για linux βγηκε ή ακομα? Εμενα παντως μου βγαζει ενα μικρο error οσο αφορα το repo κατα το update (debian testing). Περιμενω πως και πως την 9,50 γιατι το flash μου εχει κανει την περιηγηση, κολαση. Τι θελουν και το αναβαθμιζουν το !@#$%^&*?
personGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Πάρτιιιιιιιι!! Υπέροχος, τι Firefox μου κοπανάτε... Και οι ιστοσελίδες που δε συνεργάζονται είναι πολύ λίγες (και κυρίως ερασιτεχνικές...)
GiannisMetal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 παιδιά η έκδοση είναι πολύ καλύτερη απ'ότι περίμενα, ο firefox έχει δυνατό ανταγωνιστή οπότε στις 17 πρέπει να δούμε σπουδαία πράματα και από αυτή την μεριά!
chelseafc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 To λάτρεψα από τη πρώτη στιγμη, εδώ κ πόσα χρόνια είναι τόσο εύχρηστος....Το μόνο κρίμα είναι μετά το delete private data ότι δε κρατάει τους κωδικούς στις ιστοσελίδες αποθηκευμένους. Ξέρει κανείς αν γίνεται να διορθωθεί αυτό κάπως?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 17 Ιουνίου υπάρχει και άλλο topic
talos_2002 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 To λάτρεψα από τη πρώτη στιγμη, εδώ κ πόσα χρόνια είναι τόσο εύχρηστος....Το μόνο κρίμα είναι μετά το delete private data ότι δε κρατάει τους κωδικούς στις ιστοσελίδες αποθηκευμένους. Ξέρει κανείς αν γίνεται να διορθωθεί αυτό κάπως? Επέλεξε ό,τι θες να μη σβηστεί πατώντας στο "Λεπτομερείς επιλογές".
Krokodilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Φοβερος και ο OPERA 9.50, φοβερος και ο FIREFOX 2.0. Δεν ειναι αναγκη να τους συγκρινουμε μεταξυ τους με ολες αυτες τις παιδικες "διαμαχες" του στυλ "Ο Opera ειναι καλυτερος Οχι ο Firefox ειναι, οχι ο Opera ειναι...." κλπ απο τη στιγμη που μπορουμε να τους χρησιμοποιησουμε και τους 2. Απλά! Εγω τους χρησιμοποιω και τους 2 με συχνοτητα 70-30(υπερ του Firefox λογω οργανωσης των bookmarks και των addons) για το 99% των ιστοπλοηγησεων μου. Το υπολοιπο 1% χρησιμοποιω τον Internet Explorer 7.0 και οφειλω να πω οτι μου αρεσει φοβερα και αυτος!! Ειδικα η αναλυση/ευκρινεια που εχει ειναι ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ και πολυ καλυτερη απο Opera και Firefox και δεν ξερω πως το κανουν και θα ηθελα να την εχω σε Opera και Firefox....
V for Vagelis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μόλις τον εγκατέστησα κι εγώ. Με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται αρκετά πιο γρήγορος από firefox και explorer! Δε το περίμενα. Επίσης ωραίο σχέδιο και εύχρηστο μενού. Ιmpressed!
BadIronTree Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Opera για παντα... εγω το ειχα αγορασει οταν το πουλουσαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα