Προς το περιεχόμενο

μεταβιβαση αυτοκ. κ παρατραγουδα

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολοι ξερετε οτι μπορεις να κανεις μεταβιβαση ενος αυτοκ.απλα δινοντας μια εξουσιοδοτηση στον αγοραστη κ παει κ την κανει μονος του στα κεπ ή υπ.συγκοινωνιων.

το θεμα ειναι τι κανεις αν δεν εκανε την μεταβιβαση...πως μπορεις να απαλαγεις απο αυτη την ευθυνη?

κατι ειχα διαβασει οτι κανεις με την εφορια(αποποιηση?) αλλα δεν το βρισκω,ξερει κανεις τι βηματα ακολουθεις?

ενα αλλο σεναριο ειναι , αν πας να το παρεις κρυφα απο κει που το χουν εφοσον στην αδεια γραφει το ονομα μου, θα θεωρηθει κλεψιμο?

( εχει υπογραφτει κ προχειρο συμφωνητικο με υπογραφες κ των 2 οτι πουληθηκε σε κεινον)

Δημοσ.

Κάτσε... αν στην άδεια γράφει το όνομα του αγοραστή πλέον... τότε έκανε την μεταβίβαση...

Εσυ για να καταλάβω.. πούλησες κάτι σε κάποιον.. αλλα η άδεια πρέπει να είναι στο όνομα σου (αν δεν έκανε αυτός τη διαδικασία στο ΚΕΠ).. Αυτό δεν είναι κακό... Καλό είναι... πούλησες κάτι χωρίς να το πουλήσεις :P (και πήρες και $$).

Αν δεν πήρες και η άδεια είναι στο όνομα σου πάς με παρές αστυνομία..

Αν δεν πήρες και έκανε τη μεταβίβαση.. είσαι άξιος της μοίρας σου που του έδωσες τα χαρτιά χωρίς να πάρεις φράγκο...

Αν αγόρασες και ο πωλητής είπε οτι θα σου κάνει τη μεταβίβαση και δεν την έκανε.. εφόσον υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό είσαι καλλυμένος (του ρίχνεις και μερικές γρήγορες)

Αν δεν αγόρασες και κάποιος σου έκανε μεταβίβαση στο όνομα σου.. είσαι κωλόφαρδος.. :P

Νομίζω μόνο οι παραπάνω περιπτώσεις υπάρχουν..

Γίνει λίγο πιο σαφής ; )

edit: Ώπα άκυρο ξαναδιάβασα το πόστ και είχα τον εγκέφαλο μου ανοιχτό... Απο τη στιγμή που δεν έκανε τη μεταβίβαση είναι δικό σου και αν πάς με την ταυτότητα σου εφόσον στην άδεια είσαι εσύ μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις.. Ακόμα και για κλοπη μπορείς να τον κατηγορήσεις αν το έχει π.χ. σε πάρκινγκ και δεν σε αφήνει να το πάρεις :P Ο συγκεκριμένος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνει μεταβίβαση.. για την εφορία; έλεος;

Δημοσ.

λεφτα πειρα,αλλα μην ξεχνας οτι θα μπλεξω με εφορια-αστυνομια μιας κ αδεια ειναι στο ονομα μου ακομη(κλησεις,ανασφαλιστο,τελη κυκλοφοριας).

η αληθεια ειναι οτι το παρατησα πολυ καιρο το θεμα(κανα χρονο) κ πρεπει να ρωτησω σε αστυνομια+εφορια τι παιζει.στο υπουργειο το μονο που μου παν ειναι οτι δεν εγινε μεταβιβαση κ οτι δεν ξερουν τι πρεπει να κανω

Δημοσ.

It's so simple.... ξανα πουλισέτο, ξανα πάρε λεφτά και αν εισαι πάλι κολόφαρδος.. πάλι το ίδιο. Γαμάααατο!!!!

Δημοσ.
It's so simple.... ξανα πουλισέτο, ξανα πάρε λεφτά και αν εισαι πάλι κολόφαρδος.. πάλι το ίδιο. Γαμάααατο!!!!

έλεος....τι άλλο θα ακούσουμε. Αν δεν βρεις άκρη με την εφορία ρώτα κανένα λογιστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...