Rhodian Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καλσπέρα , θα ηθελά να μάθω αν γνωρίζει κανείς πως μπορω να φτιάξω μια post φορμα όπως αυτή στο Facebook ( Post Item ) . Απο PhP οχι και πολλά. απλά και ταπεινά πράγματα . Αν εχεί κανεις κάποια ιδέα ας postarei
alexandr0s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Για να τα στείλεις κάπου τα δεδομένα πρέπει να ξέρεις λίγο κώδικα. Ελπίζω να μη θες να φτιάξεις τέτοια φόρμα για να 'τσιμπήσεις' κανένα κωδικό...
Rhodian Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 όχι δεν ειμαι αυτής της τακτικής . . Απλά θελώ πολύ απλά και γρήγορα ο χρήστης απο το site μου να μπορεί να κάνει share το link του
alexandr0s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 όχι δεν ειμαι αυτής της τακτικής . . Απλά θελώ πολύ απλά και γρήγορα ο χρήστης απο το site μου να μπορεί να κάνει share το link του Να κάνει share το link του στο facebook? Υπάρχει αυτό γι' αυτό σε ρωτάω.
Rhodian Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Οχι ,οxι δεν με κατάλαβες . Δέν θέλω να κάνω share σε Social Networks αλλα εφέρα σαν παράδειγμα το Post a link του Facebook. Απο τι έχω καταλάβει, ο συγκεκριμένος κώδικας κανει extract τον τίτλο του θέματος και απο 1 εως 3 φωτογραφίες . Αποτέλεσμα , πολύ γρηγορο sharing.. Θέλω δλδ να φτιάξω κάτι σαν το Digg. Οχι βέβαια DIgg αλλα μονο των κώδικα που κάνει post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.