QSpec Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα, θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή η οποία θα εμφανίζει άρθρα τα οποία θα ανεβάζει ο admin δυναμικά. Στην αρχική θα εμφανίζεται μόνο το νεότερο άρθρο και έπειτα πρέπει να υπάρχουν 2 κριτήρια αναζήτησης των άρθρων (σκηνοθέτης και εταιρία παραγωγής για παράδειγμα) καθώς και χρονολογική αναζήτηση. Επίσης διάφοροι χρήστες πρέπει να μπορούν να σχολιάσουν τα άρθρα. Οπως καταλαβαίνετε αυτό που θέλω να κάνω μοιάζει αρκετά με blog με την εξαίρεση της αναζήτησης των άρθρων. Στο λίγο που έχω ασχοληθεί με το Wordpress έχω δει ταξινόμηση των άρθρων ανά κατηγορίες που ορίζει ο διαχειριστής του αλλά δεν έχω δει την εξελιγμένη αναζήτηση που χρειάζομαι. Πιστεύετε πως μπορώ να τροποποιήσω λίγο την βάση και να προσθέσω μερικά PHP scriptάκια στο Wordpress ώστε να μην κάτσω να το κάνω από την αρχή με PHP και μου βγει η παναγία; Όλες οι ιδέες καλοδεχούμενες.
xalia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Πιστεύω ότι με λίγο ψάξιμο θα βρεις ένα plug in αναλυτικής αναζήτησης που χρειάζεσαι….
alexandr0s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Κι εγώ...στη χειρότερη αν το site σου είναι online μπορείς να χρησιμοποιήσεις το google (να το ενσωματώσεις στο blog σου) για να ψάξεις.
QSpec Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Βρήκα κανα-δυο search plugins αλλά δεν έχουν αναζήτηση με κριτήρια. Αυτό που με δυσκολεύει είναι ότι στην βάση του Wordpress αποθηκεύει κείμενο και οι μηχανές ψάχνουν αυτό, το ιδανικότερο θα ήταν να φτιάξω άλλον έναν πίνακα στον οποίο θα συνδέω ονόματα με άρθρα στα οποία αναφέρονται. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι τέτοιο ή να τροποποιήσω κάποιο από τα plugins που βρήκα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, εάν χρειαστώ κάτι παραπάνω θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.