Προς το περιεχόμενο

Οι Μεν και οι Δεν

GeorgeVls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο πού το συμπεραίνεις αυτό;

Από αυτό το τόπικ, καλή ώρα.

Από το υπόλοιπο ενάμισι σεντόνι που έγραψα δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι;

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το Big Brother θα ήταν τότε ό,τι ποιοτικότερο έχει βγει ποτέ. Συμφωνείς ή όχι;

το big brother ήτανε μια μόδα αρχές 2000 και τελείωσε νωρίς.δέν είχε διάρκεια.το 70% που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω ήτανε μόνο στον τελικό.μην κρίνεις λοιπόν το big brother με βάση 2 χρονιές που παίχτηκε.ήτανε κάτι καινούριο,και ήταν απόλυτα φυσιολογικό να πιάσει τρελά ποσοστά,αυτό δέν πιστεύω ότι το κάνει ποιοτικό.άσε που στο big brother 2 πέσανε έξω με τα ποσοστά,για αυτό και δέν συνεχίστηκε,άρα δέν μπορούμε να μιλάμε ούτε για κάτι ποιοτικό,ούτε για επιτυχία.

το να μου συγκρίνεις όμως τα ποσοστά του big brother,(στην ουσία μίας προσωρινής μόδας που κράτησε λίγο,μίας ξεπλετας 8 μηνών αν θέλεις που τελικά δέν έπιασε) με έναν ηθοποιό,ταλαντούχο,που έχει κάνει πράγματα και θαύματα στον χώρο,με πολύ καλές σειρές,πολύ καλές ερμηνίες,30 χρόνια πορείας και αναγνωρισμένο απο τον κόσμο και τους συναδέρφους του,έναν άνθρωπο πολύ σεμνό και ταπεινό,που ούτε στα κανάλια βγαίνει να δίνει συνεντέυξεις,ούτε απασχολεί με την προσωπική του ζωή,δεν νομίζω να στέκει.ο ρώμας ότι κάνει το κάνει εδώ και 30+ χρόνια,δέν έκανε μια ξεπέτα στα 30 αυτά χρόνια και τέλος.επίσης οι σειρές του δέν πιάσανε εξαιτίας του πρόστυχου,του γυμνου που πουλάει τρελά σήμερα,άρα δέν είναι δυνατόν να το συγκρίνεις με το big brother.το big brother έπιασε εξαιτίας όλων αυτών που ακουγώντουσαν τόσα χρόνια απο το εξωτερικό.όλος ο κόσμος έβλεπε big brother περιμένωντας την μαίρη να πηδηχτεί στις τουαλέτες με τον πρόδρομο,(πώς τα ξέρω έ; :-D ) και αυτό δέν λέγετε ποιότητα.

σου ανέφερα έναν λόγο που είχε κάποιος να δεί big brother.θα ήθελα να μου πείς και εσύ έναν λόγο που κάποια σειρά πιάνει 50% τηλεθέαση απο το κοινό,και δέν οφείλετε στο ότι αρέσει στον κόσμο αυτό που βλέπει,ότι παίζουνε καταπληκτικοί ηθοποιοί κτλ.για ποιόν άλλο λόγο να παρακολουθήσει κάποιος μια σειρά; διαφήμιση; δέν νομίζω,το πολύ να παρακολουθήσεις 2-3 επεισόδια,μετά το σταματάς.

ΥΓ.επίσης μην ξεχνάμε και πόσοι ηθοποιοί έχουν αναδειχτεί απο σειρές του χάρη ρώμα,και ότι στις σειρές του δέν παίζει μόνο αυτός.στο καφέ της χαράς δηλαδή δέν παίζανε καταπληκτικά ο χαλακατεβάκης,( ο φούρναρης ο χοντρός),ο πολυμενέας ο τσιγκούνης,(πολύ γέλιο),ο απίστευτος γεράσιμος σκιαδαρέσης σε έναν καταπληκτικό ρόλο,η ρένια λουιζίδου,ο παπάς,(καταπληκτικός),νέα παιδιά που κάνανε τα πρώτα τους βήματα και γενκά πολλοί και καλοί ηθοποιοί,με χρόνια στο χώρο.δέν έπαιζε αποκλειστικά και μόνο ο ρώμας.το όλο σύνολο,ήτανε καταπληκτικό και πάρα πολύ ευχάριστο.(για να σε προλάβω,ναι οκ στην 3η σεζόν το κούρασαν αρκετά,όπως σε όλες τις σειρές)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος στο μέτρημα, είμαστε στο 6-6.

Lucifer και cassidy από τη μια, bougas gang από την άλλη.

Μπορεί να μοιάζει με ισοπαλία, αλλά εμένα μου ακούγεται σαν

"καλώς τα παιδιά..., καλώς τα, 3-0!"

konnak, άστο.

επίσης, για να μην σπαμμάρω σε όλα τα τόπικ, θυμάται κανείς τον τίτλο της καμμένης-με-την-καλή-έννοια σειράς που έπαιζε ο Καφετζό, η Ρώπα και η Δήμητρα?

πολύ δυνατή.

Δημοσ.

Για μενα η καλυτερα σειρα του Ρωμα ειναι το Κων/νου και Ελενης,οι Μεν και οι Δεν δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα.

Αλλα το οτι εχει βγαλει σαβουρες ενταξει εννοειται,πχ Λιφτινγκ (νομιζω)

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά,γούστα είναι αυτά.Εμένα πχ μου άρεσε το Λίφτινγκ,το έβλεπα δηλαδή αν δεν είχε τίποτα άλλο.Βέβαια,όταν λέμε ότι κάτι μας αρέσει,δεν πάει να πει πώς είναι και καλό,μην τα μπερδεύουμε αυτά τα 2.

Δημοσ.

Άντε πάλι.

Ρε σλίπνοτ, εδώ πάμε να βγάλουμε μια άκρη, κι εσύ έρχεσαι και βάζεις τις λέξεις γούστα και Λίφτινγκ στην ίδια πρόταση?

Ο Picard κάνει την αγαπημένη μας κίνηση απελπισίας και εσύ κύριος, μπαίνεις στη λίστα.

6-7.

Αν υπάρχει Δημιουργός, να στείλει έναν 15άρη Εγκέλαδο να τον νιώσουν εξίσου στο Διδυμότειχο και τα Φαλάσαρνα, ΤΩΡΑ.

Δημοσ.

Εγώ δεν παίρνω θέση,δεν είμαι ούτε στους Μεν ούτε στους Δεν :P Απ' τις σειρές του έχω δει και Μεν και δεν και Κ κι Ε και καφέ της χαράς και Λίφτινγκ αλλά σαν άνθρωπο ούτε τον αντιπαθώ ούτε τον συμπαθώ.

Δημοσ.

washcloud, καταλαβα γιατι λες το υπερβολικο μην στεναχωριεσαι, απλα προσθεσα και την υπερβολικη αντιθεση των δυο οικογενειων. Οσο για τους απαραδεκτους, στα ματια μου φαινεται οτι δεν ειναι διαχρονικη σειρα. Οταν ασχολεισαι με την καθημερινοτητα εκεινης της εποχης δεν 'αντεχεις' στο χρονο. Αλλωστε και αλλες διαφορες λεπτομερειες οπως τα χτενισματα και η ενδυμασια των πρωταγωνιστων δειχνουν την ηλικια της σειρας. Θα μου πεις τωρα απολυτα λογικο. Ναι συμφωνω. Παρ ολα αυτα στο ΜκΔ ακομα και αυτες οι λεπτομερειες δεν σε παραπεμπουν καπου παλιοτερα. Λες και ο Ρωμας ειχε σχεδιασει ακομα και γι αυτο πετυχαινοντας για μενα την χρυση τομη. Πιστευω ακομα και τωρα αν εβγαινε για πρωτη φορα η σειρα του Ρωμα στην tv, θα ειχε πολυ μεγαλη ακροαματικοτητα, ενω οι απαραδεκτοι δεν το νομιζω. Και η διαχρονικοτητα ειναι ενα απο τα πολλα κριτηρια που βλεπεις αν ειναι καλη μια σειρα(οχι και το μονο εννοειται). Αφηστε και που οι απαραδεκτοι ειναι πιο εμπορικη σειρα απ τους μεν. Τουλαχιστον για μενα, μου φαινεται οτι πιο ευκολα θα το παρακολουθησουν ολες οι ηλικιες απο οτι θα παρακολουθησουν το ιδιαιτερο ΜκΔ.

Οσο καποιος που ειπε οτι το χιουμορ του ρωμα ειναι νηπιου αυτο το αφηνω ασχολιαστο. Ειδικα στους ΜκΔ αυτο το μαυρο χιουμορ του ειναι ολα τα λεφτα.

Τωρα για οσους κατακρινουν τις σειρες του εχουμε και λεμε. Στους ΜκΔ πιστευω οτι ο Ρωμας δημιουργουσε χωρις ορια, περασε πολυ πετυχημενα τις ιδεες του, και γενικως εκανε οτι ηθελε χωρις μη, και δεν πρεπει κτλ. Γι αυτο και αυτη η σειρα ειναι η καλυτερη και η πιο αυθεντικη του Ρωμα. Μετα ομως την επιτυχια των μεν μπηκε και αυτος στο τρυπακι που λεγεται τηλεοραση και αρχισε να δημιουργει συμφωνα με τα νερα της. Το Κωσταντινου και Ελενης μου φαινεται σαν μια επανεκδοση των Μεν αλλα με διαφορετικο φοντο και αντι για δυο ζευγαρια ενα. Στο Κωσταντινου ο Ρωμας φαινεται οτι ειναι πιο συγκρατημενος, γενικως φαινεται οτι εγινε πια πιο 'εμπορικος'. Δεν υπηρχε αυτη η υπερβολη που υπηρχε στους μεν, οι χαρακτηρες ηταν σχεδον παντα σταθεροι και προβλεψιμοι, ενω στους μεν τους εβλεπες σαν διχασμενες προσωπικοτητες. Μετα με το Καφε της Χαρας επιασε ολη την οικογενεια, και εγινε πιο εμπορικος απο ποτε.

Κατα την γνωμη μου καλα εκανε γιατι οσο πιο εμπορικος τοση μεγαλυτερη επιτυχια, τοσα περισσοτερα φραγκα etc. Μου ελειψε ομως μια σειρα του Ρωμα που να την δημιουργησει καθαρα πρωτα για να αρεσει σε αυτον και μετα στον κοσμο. Ας ελπισουμε για κατι στο μελλον.

Δημοσ.

Οσο καποιος που ειπε οτι το χιουμορ του ρωμα ειναι νηπιου αυτο το αφηνω ασχολιαστο. Ειδικα στους ΜκΔ αυτο το μαυρο χιουμορ του ειναι ολα τα λεφτα.

Οι τσιριδες της ηλιθιας της κουρη,οι αγριοφωναρες του ρωμα και η οτιναναι αργκω των σταματηδων ΔΕΝ ειναι black humor.

Βλακ ισως:P

Δημοσ.
Οι τσιριδες της ηλιθιας της κουρη,οι αγριοφωναρες του ρωμα και η οτιναναι αργκω των σταματηδων ΔΕΝ ειναι black humor.

Βλακ ισως:P

Αν εχεις μεινει μονο σε αυτα τοτε οκ ειναι βλακ χιουμορ. Οτι θελουμε λεμε εδω μεσα μου φαινεται.

Δημοσ.

οι μονες (καλες)σειρες που εχουν black humor ειναι τα Εγκληματα και το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη...

ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες φιλε geORge_VLS...

Δημοσ.

Πραγματι λεμε οτι θελουμε

Αφου να φανταστεις εχουν χρησιμοποιηθει οι λεξεις "Ρωμας" και "αριστουργημα" στην ιδια προταση,τουλαχιστον 10 φορες:P

Δημοσ.

ρε BOUGA γιατί δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου λένε ; Τα νούμερα προέρχονται απο ένα μικρό δείγμα τηλεθεατών (η υπόλοιπη συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ μετριέται !!) συμβεβλημένων με μια αμφιλεγόμενη εταιρία με αμφιλεγόμενο σύστημα μέτρησης (πολλά έχουν ακουστεί αν θες ψάξε) ..με σκοπό να δείχνει στα καναλια και τους διαφημηστές τις προτιμήσεις του κόσμου για την αγορά τηλεοπτικού χρόνου. Δεν χρειάζεται φυσικά να σου πω οτι τα πόσα που παίζονται σε αυτήν την πίτα είναι αστρονομικά και τα παιχνίδια μεταξύ καναλιών και εταιριών άγρια και βρώμικα

Αλλα ας πάρουμε την ιδάνικη (για να μην πώ ουτοπική περίπτωση) οτι όντως οι μετρήσεις είναι αξιόπιστες και αντιπροσωπεύουν πλήρως τον Ελληνικό λαό ... ε ωραία τι σχέση αυτό με την ποιότητα μιας σειράς ... με αυτή τη λογική λοιπόν οι δύο καλύτερες Ελληνικές ταινίες όλων των εποχών είναι το Safe Sex και η Υπολοχαγός Νατάσα ... δεν το λέω εγώ οι εισπράξεις το λένε ..

ΑΑΑ ο τελευταίος δίσκος του Χατζηγιάννη πούλησε συντριπτικά περισσότερο απο τον τελευταίο του Θεοδωράκη .. και εδώ τα συμπεράσματα είναι προφανή μάλλον ..

Δημοσ.
washcloud, καταλαβα γιατι λες το υπερβολικο μην στεναχωριεσαι, απλα προσθεσα και την υπερβολικη αντιθεση των δυο οικογενειων. Οσο για τους απαραδεκτους, στα ματια μου φαινεται οτι δεν ειναι διαχρονικη σειρα. Οταν ασχολεισαι με την καθημερινοτητα εκεινης της εποχης δεν 'αντεχεις' στο χρονο. Αλλωστε και αλλες διαφορες λεπτομερειες οπως τα χτενισματα και η ενδυμασια των πρωταγωνιστων δειχνουν την ηλικια της σειρας. Θα μου πεις τωρα απολυτα λογικο. Ναι συμφωνω. Παρ ολα αυτα στο ΜκΔ ακομα και αυτες οι λεπτομερειες δεν σε παραπεμπουν καπου παλιοτερα. Λες και ο Ρωμας ειχε σχεδιασει ακομα και γι αυτο πετυχαινοντας για μενα την χρυση τομη.

1.Ναι,ασχολουντε με την καθημερινοτητα κ δεν ειναι διαχρονικοι...δυστυχως η μ@λ@κια ειναι διαχρονικη(αποδεδειγμενα,σε καθε επιπεδο της κοινωνιας μας ειδικα) κ ο Ρωμας το ειχε καταλαβει απο τοτε κ ηξερε τι εκανε κ τι θα πουλουσε...κ αν δειχνουν την υλικια τους οι Απαραδεκτοι,τοτε οι ΜΚδ τι δειχνουν???εχουν τα πιο κιτς σκηνικα(καλα,για ρουχα δε μιλαω-ηταν 92-93 ποτε ηταν κ ακομα ντυνοντουσαν με πολυχρωμες γραβατες κ σακακια),χτενισματα κ δν ξερω γω...καρακιτσαριο τερμα..

2.το ποιο????μαυρο χιουμορ????που???για τα παραπανω δεν θα κολλησω,αν αρεσουν σε καποιους τεσπα δεν με αφορα στο φιναλε,αλλα για αυτο ελεος!!!μαυρο χιουμορ οι μεν κ δεν????απο που κ ως που????κ γενικοτερα...τι????τι σεχση εχει το μαυρο χιουμορ γενικοτερα εδω???-γτ αυτο το χιουμορ μονο μαυρο που δεν ειναι,καμια σχεση δλδ,εχεις δει ποτε γενικοτερα ταινια ή σειρα με μαυρο χιουμορ??-

υγ.δεν λεω τα παραπανω με σκοπο να μειωσω ουτε την αισθηση του χιουμορ σου ουτε τπτ...το ξαναειπα κ πιο πριν,αν σαρεσουν,οκ μαγκια σου,δεν θα σου πω εγω γελα κ μην γελασεις...κ η ξαδερφη μου βλεπει μεν κ δεν οπωτε μπορει κ ψοφαει στο γελιο,δεν πεφτει στην υποληψη μου,καμια σχεση...απλα κ μονο μου τη δινει λιγο αυτη η συγκριση με τους απαραδεκτους,διοτι ειναι σαν να μην βαζουμε καθολου ορια..κ γω γουσταρω να βλεπω κατι κουνγκ φου παρηκμασμενα,αλλα δεν καθομαι να τα συγκρινω κ με κατι τιγρη κ δρακο κτλ παρολο που γελαω με τα αλλα κ γουσταρω κ ολες τις μαιμουδιες εκει πιο πολυ....κ φυσικα αυτο με το μαυρο χιουμορ,που αδυνατω να το καταλαβω ακομα....ΜΑ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΙ ΜΕΝ Κ ΔΕΝ????ΑΠΟ ΠΟΤΕ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...