Προς το περιεχόμενο

Οι Μεν και οι Δεν

GeorgeVls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παρα Ρωμα που για να γελασεις πρεπει να μην εχεις δει αλλη κωμωδια ποτε στη ζωη σου...

το γέλιο είναι υποκειμενική άποψη του καθενός.

Lol,ενα χρονο μικροτερος σου γερο...

Lol,μόνο που οι μπουγάδες που ποστάρουμε είμαστε 2 και σπάνια και ένας 3ος,και τουλάχιστον εμένα είσαι απλά παιδί μου :-)

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το γέλιο είναι υποκειμενική άποψη του καθενός.

Σωστο αυτο...οπως κ να γουσταρεις μια αμερικανια τερμα,τυπου Αρμαγεδων,κ να την βρισκεις με αυτο,ειναι υποκειμενικο...οχι ομως να την βγαζεις κ καλυτερη ταινια του ειδους εβερ,επειδη εσπασε ταμεια οταν βγηκε...

Δημοσ.

Lol,μόνο που οι μπουγάδες που ποστάρουμε είμαστε 2 και σπάνια και ένας 3ος,και τουλάχιστον εμένα είσαι απλά παιδί μου :-)

3 BOUGADES????:fear::fear::fear:....(:-D)

Δημοσ.

και το "καλύτερη" είναι υποκειμενικό.τουλάχιστον όμως τα ποσοστά δείχνουν μια προτίμηση του κοινού,κάτι,μπορεί κάποιοι να μην συμφωνούν και είναι κατανοητό,άλλα δέν μπορούν να το βγάλουνε και φάβα όπως εσύ και 4-5 άλλοι.δέν είναι κακό να διαφωνείς σε κάτι,καλά κάνεις που εκφράζεις την άποψη σου.άλλα πρέπει να υπάρχει και κάποιο όριο.δέν μπορώ εγώ να πάω στο τόπικ του παναθηναικού στο μπλά μπλά,σε μια ομάδα με εκατ φιλάθλους και ένδοξη ιστορία,(όχι η πιό ένδοξη βάση τίτλων,άλλα ένδοξη) και να λέω "μάγκες, ο παναθηναικός είναι για τον πούτσο,ποιούς τίτλους και μαλακίες μου λέτε τώρα,τι να κλάσουν οι τίτλοι σας; και η λάρισσα έχει τίτλο τι να λέει..."

ε,θα με πάρουν με τις πέτρες.καλός η κακώς για να τον υποστηρίζουν τόσα εκατ,κάτι παραπάνω θα ξέρουν κι ας μην μου αρέσει εμένα.

Δημοσ.

Μα το ιδιο πραμα λεω για τους απαραδεκτους,που λεγαμε κ κατι σελιδες πριν....δεν γινεται να αναφερονται τοσο απαξιωτικα,τη στιγμη που κ οι ιδιοι οι ηθοποιοι,συντελεστες,γενικοτερα ατομα της τηλεορασης την θεωρουν ως κομβικο σημειο της ελληνικης τηλεοπτικης κωμωδιας,σημειο αναφορας,ενω πχ για μεν κ δεν δεν ακουγεται τπτ ή δεν αναφερεται πουθενα,με την ιδια εκταση κ σεβασμο που αναφερονται οι απαραδεκτοι..και δεν νομιζω πως οι απαραδεκτοι εχουν μικροτερο κοινο απο τους μεν κ δεν..απλα εχουν κοινο με διαφορετικη αισθηση του χιουμορ κ του καλογουστου,,.τεσπα,οπως κ στο τοπικ για το πρισον,ετσι κ δω,θα διαφωνησουμε παλι σε αυτο:για μενα η τηλεθεαση δεν παιζει κανενα ρολο στο αν μια σειρα υπερτερει ή ειναι η ''καλυτερη'' που κυκλοφορει...

Δημοσ.
1)δέν είπα εγώ ότι οι 2 ξένοι δέν είναι καλή σειρά και ότι ο ρήγας δέν είναι καλός σκηνοθέτης,εσύ είπες ότι ο ρώμας είναι άχρηστος και οι σειρές του για τον πούτσο.

2)τώρα το "δέν βγάζει καλές σειρές" έγινε "δέν είναι τόσο καλή όσο οι 2 ξένοι"; και πώς γίνετε να κοντράρει τους 2 ξένους αν είναι τόσο για τον πούτσο σκηνοθέτης;

3)τα ποσοστά που πόσταρες στην προηγούμενη σελίδα...σου βρίσκω και εγώ εταιρία που συνεργάζετε με τον ΑΝΤ1 και είχε 38 το κων/νου και ελένης και 32 τους 2 ξένους.επίσης μην ξεχνάς ότι οι 2 ξένοι παίζωνται τώρα τελευταία,ενώ το κων/νου και ελένης παίζετε καθημερινά 10 χρόνια τώρα,και όταν ήτανε στην απογευματινή ζώνη χτυπούσε 50άρια,κάτι το οποίο δέν πρόκειται να κάνει καμοία σειρά και ποτέ.

4)τι προσπαθείς να μου δείξεις με μια σειρά; εσείς είπατε ότι ο ρώμας είναι άχρηστος,ατάλαντος,αποτυχημένος,για τον πούτσο,όχι ότι είναι απλά δεύτερος όπως προσπαθείς να μας πείς τώρα μετά το ρήγα.πώς γίνετε αυτό;

5)εγώ ποτέ δέν αμφισβήτισα τον ρήγα ώστε να μου τον κοπανάς για παράδειγμα.ούτε αμφισβήτισα τα ποσοστά του,ούτε το ταλέντο του.ασχέτος με το αν είναι πίσω μια κλάση απο τον ρώμα..

μα τι λες τωρα?τα νουμερα της agb τα λενε ολα...οι δυο ξενοι ειχαν μεγαλυτερη τηλεθεαση θες δεν θες,,σ΄ αρεσει δε σ'αρεσει ετσι ειναι....επισης οταν αρχισαν οι δυο ξενοι φετος εκαναν 25% το μεσημερη ενω το κωνσταντινου και ελενης μετα βιας 11%...

οποτε αστο...τι συγκρινεις τωρα?

εμενα σε πληρωφωρω μου αρεσει πολυ ο Ρωμας!!ολα τα εχω δει!!μεχρι και την βλακει α το Λιφτινκγ!!το κωνσταντινου και ελενης ειναι οντως κορυφαιο!!!

αλλα και ο κοσμος και τα νουμερα ευνοουν τον Ρηγα...και δεν θελω να ανφερθω φετος Δελληγιαννειο Παρθεναγωγιο εναντιον Κοκκινου Δωματιου...που παλι ο Ρηγας νινησε...

Δημοσ.
ναι φιλε,γιατι ο Ρηγας βασιζεται στις ατακες και οχι στις χαζογκριματσες.(κωνσταντινου και ελενης,καφε της χαρας)

Συγνώμη,black humour είναι το humour που βασίζεται στις ατάκες ? Και το απλό humour βασίζεται στις χαζογκριμάτσες ? Με μπέρδεψες...:rolleyes:

Επίσης,κάθεσαι και κοιτάς τα νούμερα ? Πόσο μάλλον των 2 ξένων ? Get a life ρε thereisnolife.

Δημοσ.
Συγνώμη,black humour είναι το humour που βασίζεται στις ατάκες ? Και το απλό humour βασίζεται στις χαζογκριμάτσες ? Με μπέρδεψες...:rolleyes:

Επίσης,κάθεσαι και κοιτάς τα νούμερα ? Πόσο μάλλον των 2 ξένων ? Get a life ρε thereisnolife.

στη συγκεριμενη περιπτωση ετσι ειναι....στις σειρες του Ρηγα κυριαρχει το μαυρο χιουμορ με βρισιες,καυστικες ατακες και ειρωνια...

ενω το χιουμορ του Ρωμα ειναι στα γκριματσες που κανει...και οταν μπερδευεται το στομα του και λεει αλλα νταλον....αν εχεις δει καταλαβαινεις πιστευω...

το οτι καθομαι και κοιταω τα νουμερα οντως ειναι λιγο χαζο και ειδηκα των Δυο ξενων που τους εβλεπε σχεδον ολη η ΕΛΛΑΔΑ...

Δημοσ.

Δε ξέρω,μάλλον έχεις μπερδέψει τις έννοιες.Έχεις δει ποτέ ταινία/σειρά με μαύρο χιούμορ ?

Για τα νούμερα,πάλι δε κατάλαβες.Πρώτον τα νούμερα δεν λένε και πολλά,άσε που δε ξέρουμε καν αν είναι αληθινά.Ξέρεις κανέναν με μηχανάκι της agb σπίτι του? Εγώ όχι...Δεύτερον,μετά τον θάνατο του Σεργιανόπουλου,οι δύο ξένοι έγιναν αυτόματα η καλύτερη ελληνική σειρά όλων των εποχών και ο νοών νοείτω...

Δημοσ.
Δε ξέρω,μάλλον έχεις μπερδέψει τις έννοιες.Έχεις δει ποτέ ταινία/σειρά με μαύρο χιούμορ ?

Για τα νούμερα,πάλι δε κατάλαβες.Πρώτον τα νούμερα δεν λένε και πολλά,άσε που δε ξέρουμε καν αν είναι αληθινά.Ξέρεις κανέναν με μηχανάκι της agb σπίτι του? Εγώ όχι...Δεύτερον,μετά τον θάνατο του Σεργιανόπουλου,οι δύο ξένοι έγιναν αυτόματα η καλύτερη ελληνική σειρά όλων των εποχών και ο νοών νοείτω...

πρωτα απο ολα οταν μιλαω για μαυρο χιουμορ εννοω το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη...δες το και θα καταλαβεις...

ναι ξερω καποιον...

επισης ο θανατος του Μαρκορα που κολλαει??ελεος...μην γραφουμε μπαρουφες...οι δυο ξενοι απο τοτε που βγηκα θεωρουνταν σταθμος στην ελληνκη tv...ειτε σου αρεσει ειτε οχι...

ηταν μεσα στις καλυτερες κωμωδιες ηταν ανεκαθεν...

Δημοσ.
πρωτα απο ολα οταν μιλαω για μαυρο χιουμορ εννοω το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη...δες το και θα καταλαβεις...

ναι ξερω καποιον...

επισης ο θανατος του Μαρκορα που κολλαει??ελεος...μην γραφουμε μπαρουφες...οι δυο ξενοι απο τοτε που βγηκα θεωρουνταν σταθμος στην ελληνκη tv...ειτε σου αρεσεθ ειτε οχι...

Νόμιζα πως μιλούσες για το Κόκκινο Δωμάτιο.Δεν πέθανε ο Μαρκοράς,πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος.Δεν αμφισβητώ ότι άρεσε σε πολλούς,αλλά καλώς ή κακώς,μετά τον θάνατο του ο Σεργιανόπουλος θεοποιήθηκε,με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.
Νόμιζα πως μιλούσες για το Κόκκινο Δωμάτιο.Δεν πέθανε ο Μαρκοράς,πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος.Δεν αμφισβητώ ότι άρεσε σε πολλούς,αλλά καλώς ή κακώς,μετά τον θάνατο του ο Σεργιανόπουλος θεοποιήθηκε,με ότι αυτό συνεπάγεται.

λογικο ειναι να απεκτησε αλλη αξια....)

Δημοσ.
ενω το κωνσταντινου και ελενης μετα βιας 11%...

και γαμώ τις πηγές έχεις! εύγε! 11% το κωνσταντίνου και ελένης ε; ότι πείς σέρ..

Δημοσ.
και γαμώ τις πηγές έχεις! εύγε! 11% το κωνσταντίνου και ελένης ε; ότι πείς σέρ..

α καλα....το μεσημερι τοσο πιανει...το ειχα διαβασει στο tv ΟΛΑ της εφημεριδας πρωτο θεμα...αλλα τι τα λεω εσυ παλι τα δικα σου θα πεις...

Δημοσ.

εγώ στην ελευθεροτυπία διάβασα για 21-27% σταθερά το μεσιμέρι,και απο το 7 μέρες TV για 19-25%.δέν θυμάμε απο ποιά εταιρία έγιναν οι μετρήσεις να σου πώ.το tv όλα που λές δέν γράφει γενικά στατιστικά της κάθε σεζόν,άλλα για την εβδομάδα που μας πέρασε,όπως και το 7 μέρες TV.(το 7 μέρες TV δέν έχει στάνταρ κάθε βδομάδα ποσοστά,άλλα μια στο τόσο).

το 11% δέν νομίζω να ισχύει,ειδικά σε ένα κανάλι όπως ο ΑΝΤ1,που έστω και το 20% θεωρείται ελάχιστο για αυτούς.να θυμίσω ποιές εκπομπές-σειρές κόπηκαν φέτος στα μέσα της σεζόν,και με τί ποσοστά; πόσο μάλλον μια σειρά με ...11%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...