Προς το περιεχόμενο

Οι Μεν και οι Δεν

GeorgeVls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ps: αυτό το MR 50%, με άγγιξε πολύ. Σα να το βλέπω μπροστά μου:

"Χάρης Ρώμας: Έργα και ημέρες του Mr 50%"

:-D

Να σου πώ την αλήθεια δέν με ενδιαφέρουν τα ποσοστά,απλά τα ανεφέρω επειδή πρίν μήνες που έλεγα ότι η 3η σεζόν του prison break είναι καλή,είχανε κάνει κάμποσοι κολοτούμπες επίθεση εναντίων μου και μου λέγανε "τα ποσοστά λένε την αλήθεια,έχουν πέσει κατακόρυφα",και εγώ τους έλεγα ότι δέν παίζουν ρόλο τα ποσοστά.Στις σειρές που δέν παρακολουθούν αυτοί,οι ηθοποιοί είναι χάλια,σάχλες και αν είναι χαμηλά τα ποσοστά λένε "κοιτάχτε τα ποσοστά,χάλια είναι".αντιθέτως αν είναι μεγάλα τα ποσοστά λένε "έλα μωρέ ποιά ποσοστά και τηλεθεάσεις λέμε τώρα;" και αμέσως πιάνουν συζήτηση περί κουλτούρας,μέσου έλληνα κτλ.Το αντίθετο συμβαίνει με τις σειρές που παρακολουθούνε αυτοί.

Επίσης όσοι βλέπουν λαζόπουλο του 70% είναι μαλάκες και καραγκιώζηδες.και όσοι δέν βλέπουν dexter πχ του 5%,απλά λένε ότι δέν ξέρουν απο τέχνη....βγάλε ακρη τώρα.

Ετσι και εγώ αποφάσισα να πουλάω μόνο τρέλα.Και για ποσοστά θα μιλάω,και για όλα :-D

αν πάς στο official prison break season 3 topik και στο τόπικ του λαζόπουλου στο μπλά μπλά,έχουμε ρεσιτάλ απο κολοτούμπες.Άτομα τα οποία έχουνε ποστάρει και εδώ :lol:

Δημοσ.
Πρωτα απολα,αν το θεωρεις αριστουργημα....ισως να δεις κ τπτ αλλο σηριαλ δλδ....

αλλα πχ κωνσταντινου κ ελενης ...η σειρα ειναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ....ειναι οτι πιο σαχλο,ηλιθιο,κιτς κ με επιπεδο υπο του μηδεν χιουμορ εχω δει εβερ....

ακομα κ μικρος π το εβλεπα,ελεγα''ποιος ανθρωπος πραγματικα την βρισκει με τετοια μ@λ@κια....''...

κ παλι,η συγκριση με απαραδεκτους δεν στεκει,καμια σχεση....

το μεν κ δεν,μνημονευεται σαν το ποσο χαμηλα μπορει να φτασει το νοητικο επιπεδο των θεατων κ το ποσο αθλια τηλεοραση μπορει να γινει...αριστουργημα????ΕΛΕΟΣ....

τεσπα,αν εσυ το γουσταρεις τοσο,μαγκια σου κ δεν θα σου πω εγω μην το δεις κτλ...αλλα οχι κ να το λεμε κ ''αριστουργημα

εμένα πάντος μου αρέσει η αντικειμενική άποψη του έλληνα,που όταν μιλάει νιώθει ότι εκφράζει το 100% του ελληνικού πληθυσμού,πχ porco_rosso

και ποιός είσαι εσύ ρε πόρκο ρόσο που θα βγάλεις το τελικό πόρισμα για το αν η σειρά αξίζει η όχι; ποιός είσαι εσύ που είσαι και απόλυτος,δέν βάζεις έστω ένα "άποψη μου είναι",και κρίνεις το νοητικό επίπεδο εκατ. τηλεθεατών που τους άρεσε η συγκεκριμένη σειρά; είσαι υπεράνω θές να μας πείς; είσαι ανώτερου επιπέδου,είσαι ο επιστήμονας που βλέπει μόνο ποιοτική τηλεόραση και εμείς οι κουλτουριάριδες αμόρφωτοι φορτηγατζίδες που βλέπουμε σειρές χαμηλού επιπέδου,αντίστοιχες με το δικό μας επίπεδο δηλαδη; αν ναι ζητάμε ταπεινά συγνώμη,δέν θα ξαναδούμε χάρη ρώμα.πές μας εσύ τι να δούμε τότε.

ΥΓ.ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και σου μιλάω φιλικά,άλλα ώρες ώρες εκφράζεις προκλητικά τις απόψεις σου και εκνευρίζεις.

ΥΓ2.όταν μας αρέσει κάτι,καλό είναι να εκφράζουμε τον θαυμασμό μας,καλό είναι.αντιθέτος όταν δέν μας αρέσει κάτι,θα ήτανε καλύτερα να εκφράσουμε την άποψη μας χωρίς να προκαλούμε με δήθεν νοημοσίνες και επίπεδα κτλ.αν νομίζεις ότι εσύ που δέν βλέπεις χάρη ρώμα έχεις καλύτερο επίπεδο και νοημοσήνη απο μένα και τον καθένα που βλέπει,σε καλώ την κυριακή να γνωριστούμε και απο κοντά.:-)

Δημοσ.
εμένα πάντος μου αρέσει η αντικειμενική άποψη του έλληνα,που όταν μιλάει νιώθει ότι εκφράζει το 100% του ελληνικού πληθυσμού,πχ porco_rosso

και ποιός είσαι εσύ ρε πόρκο ρόσο που θα βγάλεις το τελικό πόρισμα για το αν η σειρά αξίζει η όχι; ποιός είσαι εσύ που είσαι και απόλυτος,δέν βάζεις έστω ένα "άποψη μου είναι",και κρίνεις το νοητικό επίπεδο εκατ. τηλεθεατών που τους άρεσε η συγκεκριμένη σειρά; είσαι υπεράνω θές να μας πείς; είσαι ανώτερου επιπέδου,είσαι ο επιστήμονας που βλέπει μόνο ποιοτική τηλεόραση και εμείς οι κουλτουριάριδες αμόρφωτοι φορτηγατζίδες που βλέπουμε σειρές χαμηλού επιπέδου,αντίστοιχες με το δικό μας επίπεδο δηλαδη; αν ναι ζητάμε ταπεινά συγνώμη,δέν θα ξαναδούμε χάρη ρώμα.πές μας εσύ τι να δούμε τότε.

ΥΓ.ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και σου μιλάω φιλικά,άλλα ώρες ώρες εκφράζεις προκλητικά τις απόψεις σου και εκνευρίζεις.

ΥΓ2.όταν μας αρέσει κάτι,καλό είναι να εκφράζουμε τον θαυμασμό μας,καλό είναι.αντιθέτος όταν δέν μας αρέσει κάτι,θα ήτανε καλύτερα να εκφράσουμε την άποψη μας χωρίς να προκαλούμε με δήθεν νοημοσίνες και επίπεδα κτλ.αν νομίζεις ότι εσύ που δέν βλέπεις χάρη ρώμα έχεις καλύτερο επίπεδο και νοημοσήνη απο μένα και τον καθένα που βλέπει,σε καλώ την κυριακή να γνωριστούμε και απο κοντά.:-)

Καταρχην,lol,ξερεις(εχεις παρει πρεφα δλδ μαλλον) πως με πιανει ωρες ωρες κ χωνω,χωρις να σκεφτομαι οπως πρεπει,συμφωνω σ αυτο...αν θυμασαι,νομιζω οταν λεγαμε για το πρισον μπρεηκ,ελεγα πως οτι ελεγα,ειναι καθαρα προσωπικη γνωμη,οπως κ στα περισσοτερα που διαφωνω εδω στο φορουμ,νομιζω πως το τονιζω αυτο...στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως,σορυ αν ειμουν τοσο απολυτος,απλα ειναι μαλλον η πιο μισητη τηλεοπτικη εκπομπη για μενα,ανεξαιτερως χωρας,γλωσσας,περιεχομενου κτλ,απο παιδι που την θυμαμαι,ε κ ξεσπαθωσα...

Κ σε πολλα σχολια παραπανω υπερ της σειρας,χαρακτηριστηκε κ αυτη απολυτα,ως αριστουργημα κ δεν ξερω γω....τ να πω,σορυ δλδ κιολας αν προσβαλα καποιον,δεν το εκανα επιτηδες,απλα τυχνανει ολα μου τα χρονια,οποιον γνωστο,συγγενη,φιλο κτλ να ειχα κ να εφερνε η κουβεντα το εν λογω σηριαλ,ν καταληγουμε ολοι πως ειναι σκουπιδι....κ σχετικα με το αν ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου το γουσταρει,αυτο δεν μου λεει κατι,το ξαναλεω,εδω η μιση ελλαδα θελει να βλεπει ρετιρε καθε καλοκαιρι κ εβλεπε κ λαμψη 10+χρονια φανατικα(sick:eek::eek:)...

Κ ναι,οκ,πασο,εχεις δικιο,προσωπικη αποψη απο τωρα κ μετα θα ειναι αυτο,κ ο καθενας μαγκια του αν του αρεσει ή οχι,αλλα δεν μπορω να ακουω πως ειναι κ το απολυτο αριστουργημα,στις πλατες σειρων οπως οι απαραδεκτοι,που ειναι θρυλικη πλεον...θυμισου πως τρελαινοσουν οταν βγαζαμε το λοστ ανωτερο του πρισον,κ μας αρχιζες με τα τανγκα της κεητ κ τη σωματαρα του σωγιερ(Lol:-D:-D) κτλ....το ιδιο πραμα μου φαινεται ισχυει κ δω...

Οκ,μλκια μου που ημουν τοσο απολυτως κ σιγουρα δεν θελω να υποβιβασω κανενα(ειμαι κ καμποσο καιρο εδω στο φορουμ κ συμπαθω παρα πολλα παιδια),εδω εχεις δικιο...αλλα ξαναλεω πως κ εγω δεν μπορω να διαβαζω τοσο απολυτες αποψεις περι αριστουργηματος κτλ,για μια σειρα που,κατα τη γνωμη μου(:-D)δεν αξιζει καν το σαλιο μου κ να συγκρινεται με σειρες-θρυλους....σαν να μου λενε πως,ναι,το ''κατι τρεχει με τη μαιρη'' ειναι αριστουργημα κ ανωτερο του Clerks που δεν ειναι καν αστειο κ ξεπερασμενο....

Υ.γ1.

Aυτο ισχυει,:fear:,αλλα σορυ,τοχω εμφυτο...

Υ.γ2

Αν με γνωρισεις απο κοντα,παιζει κ ν θες ν μου παιξεις μετα απο κανα 10λεπτο(:mrgreen:)

Δημοσ.

o Ρηγας ειναι ετη φωτος καλυτερος...

Ο Ρωμας δεν προκειτε να καταφέρει να φτασει τα τρια αριστουργήματα΄΄Ντολτσε Βιτα,Δυο Ξενοι και φυσικα το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη...

Δημοσ.

Θυμαμαι ενα επεισοδιο που ο Χαλακατεβακης ειχε γνωρισει μια γυναικα φιλολογο η οποια ηθελε να τους ξενοικιασει τα διαμερισματα και την ειχε γνωρισει στα παιδια απο κατω... τι γελιο!!!

Η που ο Σπυρος τρελενοταν, παθαινε κριση οταν τον αποκαλουσε καποιος μ@λ@κα

χαχαχαχαχαχαχα

η κορυφαια σειρα ολων των εποχων

Δημοσ.

Ο Ρωμας δεν προκειτε να καταφέρει να φτασει τα τρια αριστουργήματα΄΄Ντολτσε Βιτα,Δυο Ξενοι και φυσικα το τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη...

1)κων/νου και ελένης

2)μεν και δέν

3)καφέ της χαράς.

για γούγλαρε και δώσε μας νούμερα και για τις 6 αυτές σειρές.περιμένουμε.

ΥΓ.απο τις σειρές που λές,μόνο οι 2 ξένοι παίζωνται ακόμα και σήμερα,οι άλλες 2 με το που τις βάλανε επανάληψη κοπήκανε λόγο χαμηλών ποσοστών.άρα δέν μπορείς να τα πείς αριστουργήματα.για να χαρακτηριστεί μια σειρά αριστούργημα,πάνω απ'όλα θα πρέπει να δείξει ανάλογη πορεία και στο χρόνο.το κων/νου και ελένης και το μέν και δέν παίζωνται ακόμα και σήμερα,και ειδικά το κων/νου και ελένης έπι μια δεκαετία στην μεσιμεριανή ζώνη χτυπάει τρελά ποσοστά τηλεθέασης,και τα άλλα προγράμματα κοιτάνε με κυάλια.

Δημοσ.

washcloud φιλε η υπερβολη που λες και συμφωνω μαζι σου ηταν αυτο που ξεχωρισε στο μεν και οι δεν. Υπερβολικοι χαρακτηρες οσο δεν παει αλλο. Το ενα ακρο με το αλλο μαζι στην ιδια πολυκατοικια στην απεναντι πορτα. Το χιουμορ των μεν και οι δεν ειναι διαχρονικο. Οκ ισως το παρατραβηξα με αυτα που ελεγα για τους απαραδεκτους αλλα εφοσον ακουω μερικους εδω μεσα να μου λενε οτι ουτε καν συγκρινονται με τους μεν και οι δεν τι θες να πω?

Υπερβολικη, cult, ανατρεπτικη(σε πολλα επεισοδια οι χαρακτηρες ηταν τελειως διαφορετικοι απο οτι τους ειχαμε συνηθισει, στοιχειο cult), το ψωνιο του Ρωμα σε ολο του το μεγαλειο, μαυρο χιουμορ, αναφορες σε πολλες κλασσικες ταινιες και πολλα επεισοδια παρωδιες(βλεπε το γαματο επεισοδιο ψυχω),υποβλητικη ατμοσφαιρα(σε ορισμενα επεισοδια το σπιτι του δαγκα παραηταν φωτισμενο), πολυ καλοι guest stars και cameo εμφανισεις, στοιχεια μιουζικαλ(i am singing in the rain), η θεα αντιγοναρα, εκφρασεις που ηταν πολυ μπροστα(βλ νανα) κτλ.. Ειναι μερικα στοιχεια που εκαναν αυτη την σειρα να λαμπει στα ματια μου, που οσο την βλεπω τοσο με πορωνει. Απλα την λατρευω...

Δημοσ.

Εννοειται πως και ο Ρηγας ειναι πολυ καλος σκηνοθετης(απ τους καλυτερους) αλλα οχι και ετη φωτος καλυτερος απ τον Ρωμα. Προσωπικα θεωρω και τους δυο πολυ καλους σκηνοθετες και δεν τους βαζω σε συγκριση, γιατι και οι δυο εχουν κανει πολυ αξιολογες δουλειες και θα ηταν ανουσιο γιατι παει μετα καθαρα στο θεμα γουστου.

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη καμία απ τις δύο πλευρές εφόσον είναι θέμα γούστου, τι νόημα έχει η αντιπαράθεση;

Σα να προσπαθώ να πείσω κάποιον πως το μπλε είναι πιο ωραίο χρώμα από το καφέ :/

Δημοσ.
Σα να προσπαθώ να πείσω κάποιον πως το μπλε είναι πιο ωραίο χρώμα από το καφέ :/

Ελαφρά ατυχής η επιλογή των χρωμάτων, αγαπητέ :Ρ

Αν μη τι άλλο πάντως, 6 σελίδες για το πνευματικό παιδί του Χ.Ρ. δείχνουν ότι και στην περίπτωσή του ισχύει ένα από τα αγαπημένα μου κλισέ:

O Χάρης ο'Ρώμας είναι ο τύπος του ανθρώπου που ή θα τον λατρέψεις ή θα τον μισήσεις!

Οπότε, εντ δις τάιμ ιτ'ς πέρσοναλ, καλώ όλα τα μέλη του φόρουμ να καταθέσουν τη γνώμη τους για τον αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη.

Προσοχή!

Πιθανή αποχή από το thread, θα ληφθεί ως σιωπηρή αποδοχή της μεγαλοφυίας του ...

Δημοσ.
washcloud φιλε η υπερβολη που λες και συμφωνω μαζι σου ηταν αυτο που ξεχωρισε στο μεν και οι δεν. Υπερβολικοι χαρακτηρες οσο δεν παει αλλο. Το ενα ακρο με το αλλο μαζι στην ιδια πολυκατοικια στην απεναντι πορτα. Το χιουμορ των μεν και οι δεν ειναι διαχρονικο. Οκ ισως το παρατραβηξα με αυτα που ελεγα για τους απαραδεκτους αλλα εφοσον ακουω μερικους εδω μεσα να μου λενε οτι ουτε καν συγκρινονται με τους μεν και οι δεν τι θες να πω?

Η υπερβολή πάντως που είπα εγώ, δεν έχει να κάνει με την αντιπαράθεση των άκρων...

Και μην τονίζεις τόσο την "διαχρονικότητα" των Μ&Δ πια...όχι τουλάχιστον ως επιχείρημα "αξίας" - και στο λέει κάποιος που επίσης καραγούσταρε τη σειρά. Διαχρονικοί ΕΙΝΑΙ και οι Απαράδεκτοι, όπως είναι και σχεδόν κάθε τί καλό by default.

H διαχρονικότητα δεν είναι συνήθως ιδιότητα που δίνει βάρος σε κάτι, μα μάλλον χαρακτηριστικό που περιγράφει μια αξία κατόπιν εορτής. Λίγο δε δύσκολο να ΜΗΝ είναι κάτι "διαχρονικό" : Πρέπει να περιορίζεται σε πολύ στενά πλαίσια, πατώντας κυρίως σε γεγονόταν της εποχής του, που το χαρακτηρίζουν ανεπίστρεπτα. Πχ δεν είναι διαχρονική όλη η "κουλτούρα" των ελληνικών του '80, με την έννοια ότι ήταν πολύ εστιασμένη στην "καθημερινότητα" του τότε (ήθη, γλώσσα, συνήθεις κλπ) (...όταν ακούς "...καλά δικέ μου, πολύ μου τη δίνει όταν μου τη βγαίνεις στο έτσι" νιώθεις μια ανάγκη ν' ανοίξεις τα παράθυρα να μπει φρέσκος αέρας πχ...).

Επίσης, τώρα τί λένε οι άλλοι...Ποιός σου λέει ότι οι μισοί που τα χώνουν στον Ρώμα δεν το κάνουν επειδή είναι κρυφοgay και τους τη σπάει που αυτός δεν το κρύβει και τόσο ("αυτοί μαλάκες είναι που το κρύβουν δλδ") , οπότε τί να κάνουμε, να χολοσκάσουμε ; :-D

Υπερβολικη, cult, ανατρεπτικη(σε πολλα επεισοδια οι χαρακτηρες ηταν τελειως διαφορετικοι απο οτι τους ειχαμε συνηθισει, στοιχειο cult), το ψωνιο του Ρωμα σε ολο του το μεγαλειο, μαυρο χιουμορ, αναφορες σε πολλες κλασσικες ταινιες και πολλα επεισοδια παρωδιες(βλεπε το γαματο επεισοδιο ψυχω),υποβλητικη ατμοσφαιρα(σε ορισμενα επεισοδια το σπιτι του δαγκα παραηταν φωτισμενο), πολυ καλοι guest stars και cameo εμφανισεις, στοιχεια μιουζικαλ(i am singing in the rain), η θεα αντιγοναρα, εκφρασεις που ηταν πολυ μπροστα(βλ νανα) κτλ.. Ειναι μερικα στοιχεια που εκαναν αυτη την σειρα να λαμπει στα ματια μου, που οσο την βλεπω τοσο με πορωνει. Απλα την λατρευω...

...Έτσι μάλιστα...Ν' ακούσουμε και ΚΑΤΙ παραπάνω από "μα είναι καταπληκτική σειρά!" ;)

Ελαφρά ατυχής η επιλογή των χρωμάτων, αγαπητέ :Ρ

Αν μη τι άλλο πάντως, 6 σελίδες για το πνευματικό παιδί του Χ.Ρ. δείχνουν ότι και στην περίπτωσή του ισχύει ένα από τα αγαπημένα μου κλισέ:

O Χάρης ο'Ρώμας είναι ο τύπος του ανθρώπου που ή θα τον λατρέψεις ή θα τον μισήσεις!

Οπότε, εντ δις τάιμ ιτ'ς πέρσοναλ, καλώ όλα τα μέλη του φόρουμ να καταθέσουν τη γνώμη τους για τον αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη.

Προσοχή!

Πιθανή αποχή από το thread, θα ληφθεί ως σιωπηρή αποδοχή της μεγαλοφυίας του ...

...ως μέλος λοιπόν να πω ότι δε με νοιάζει τί κάνει στο κρεββάτι του για να τον συμπαθήσω ή αντιπαθήσω και να εκτιμήσω το έργο του.

Προσωπικά μου αρέσει η αίσθηση του χιούμορ που έχει, ο τρόπος που το χειρίζεται, το timing του, είτε ως συγγραφέας, είτε ως ηθοποιός. Ως κωμικός , ΕΙΝΑΙ για 'μένα "κωμική φάτσα" - άντε παρουσία. Το ΄χει , αλλιώς. ....Μμμμμμ....Update ; Mάλλον. Διότι ΕΚΤΟΣ των Μ&Δ, Ο,ΤΙ άλλο έχω δει (σε tv μόνο) , "από τα χεράκια του", με ξενέρωσε απίστευτα. Το της Χαράς, τα με την Ράντου κλπ κλπ. Κρύος, "στεγνός", "μουδιασμένος", μέχρι εκεί που δεν πάει. Και το σενάριο/ατάκες ψόφια σε βαθμό κακούργήματος. Δεν ξέρω ΤΙ φλασιά είχε φάει στους Μ&Δ , αλλά εκεί ζωγράφιζε (...μπορεί να ματσώθηκε και ν' άρχισε τα ντραγκς μετά...ξέρω 'γω τί συνέβει ; ! :ρ ). Και μου είχε τραβήξει την προσοχή πριν γίνει πασίγνωστος με τους Μ&Δ, με μια (πάλι δικιά του) σειρά στην ΕΡΤ λίγο πριν την ιδιωτική νομίζω. Καμαριέρης αν δεν κάνω λάθος, σ' ένα ξενοδοχείο. Είχε και εκεί το κατιτίς του. Το οποίο σα να μην ξανάπιασε μετά τους Μ&Δ.

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...