livewire Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 1)το τι κάνω και το τι λέω,είναι δικό μου θέμα και δέν σε αφορά.2)είπα.τα 50άρια μιλάνε απο μόνα τους.επίσης στο θέατρο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα εισητήρια.το μόνο που μπορείς να κάνεις,είναι να προσπαθήσεις να μου αποδείξεις το αντίθετο.είναι ο MR 50%,σε ότι κι αν κάνει.(με εξαίρεση το παρθεναγωγίο το οποίο δέν παρακολούθησα γιατί δέν με εντυπωσίασε σαν ιδέα,και πήγε περίπου στο 20-30%). Συγνώμη αν ήμουν απότομος. Αλλά, εφόσον επαναλαμβάνεις τη φράση "τα 50άρια μιλάνε απο μόνα τους", μπορώ να θεωρήσω ότι δεν σου ξέφυγε. Ε, λοιπόν δεν χρειάζεται να προσπαθήσω για τίποτα. Εξάλλου με τέτοια επιχειρήματα, προφανώς και δεν απευθύνεσαι σε μένα. Απεναντίας, η γιαγιά μου κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι και δείχνει να συμφωνεί 110%. Όπως και κάθε ελληνίδα γιαγιά που σέβεται τον εαυτό της, είτε έχει μηχανάκι της AGB, είτε όχι. ps: αυτό το MR 50%, με άγγιξε πολύ. Σα να το βλέπω μπροστά μου: "Χάρης Ρώμας: Έργα και ημέρες του Mr 50%" by Μάκης Δελαπόρτας
Bougas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 γιατί ρε sellers,επειδή κάνει τον κακό; κάποιος δέν πρέπει να τον κάνει και αυτόν; ότι είναι λίγο ξυνομούρης είναι,άλλα δέν πρέπει να κοιτάμε αυτό.σημασία έχει να παίζει σωστά τον ρόλο του και να μας κάνει να γελάμε.
GeorgeVls Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μα ρε συ τζωρτζ, ο Ρώμας είναι η σειρά.Όπως και να 'χει αν είναι να ανεβάζουμε κατηγορία σε κάτι το οποίο φαίνεται πιο φρέσκο, ε βγάλε και τον Marlon Brando από το άβαταρ και βάλε τον Χάρι Πόττερ. Δεν έχει λογική αυτό που λες. Αυτο που λες εσυ δεν εχει λογικη. Απο τα λεγομενα μου καταλαβες κατι τετοιο? Το ανεπιτυχες παραδειγμα που εδωσες με τον μαρλον μπραντο και τον χαρι ποτερ δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που ειπα εγω. Τι συγκρινεις δυο ανομοιες ταινιες που η μια ειναι δεκαετιες πιο παλια απο την αλλη και εντελως διαφορετικες? Αυτο καταλαβες με το πιο φρεσκο που ειπα? Καταρχην μεν και οι δεν και απαραδεκτοι βγηκαν την ιδια χρονικη περιοδο σχεδον και ειναι ακριβως και οι δυο κωμωδιες, αρα μπορω να κρινω στις μερες μας ποια φαινεται πιο φρεσκια και συγχρονη. Ρε παιδια ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω, θα μου πειτε γουστα ειναι αυτα, αλλα με τους Απαραδεκτους που εβαλα και ειδα και μερικα επεισοδια πριν λιγο, μου φαινεται εντελως γερασμενη η σειρα, και μπορω να πω οτι και στα 4 τυχαια επεισοδια που ειδα δεν γελασα ουτε στο ελαχιστο. Αλλα οκ, οπως ειπα γουστα ειναι αυτα.
GeorgeVls Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 +1 απο μενα Τι συμφωνεις και εσυ? Ειναι δυνατον να συγκρινεις Νονο με Χαρι Ποτερ για το ποια ταινια φαινεται πιο φρεσκια?
GeorgeVls Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Απο τις χειροτερες εμπειριες της ζωης μου,το να βλεπω καμια φορα μεν κ δεν...αισχος..κιτς,ελεεινα τα αστεια κ το χιουμορ(το ποιο?),ηλιθιο σεναριο κ ο αρχικαραγκιοζης ο ρωμας...τι αλλο θες δλδ????τεσπα...οποιος νομιζει πως αυτη ειναι η καλυτερη σειρα της ελληνικης τηλεορασης,μαλλον δεν εχει δει αλλες...καλα,κατι συγκρισεις με απαραδεκτους ειναι τελειως ακυρες...εμετικη σειρα,προστιμο στους συντελεστες κ θανατικη ποινη στο ρωμα.... Offtopic,washcloud,το κειμενακι της υπογραφης σου,εγραψε:D:D Χαχαχα, κατσε ρε φιλε μην τα λες αυτα ετσι. Τι ακυρες οι συγκρισεις με απαραδεκτους? Για μενα ειναι πολυ ανωτερο το αριστουργημα του Ρωμα. Α και αρχικαραγκιοζης? Οκ τωρα καταλαβα γιατι δεν σου αρεσει η σειρα. Απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα εχετε προβλημα με τον Ρωμα και οχι με τις σειρες του. Οκ, οτι πειτε τοτε παιδια.
porco_rosso21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Χαχαχα, κατσε ρε φιλε μην τα λες αυτα ετσι. Τι ακυρες οι συγκρισεις με απαραδεκτους? Για μενα ειναι πολυ ανωτερο το αριστουργημα του Ρωμα. Α και αρχικαραγκιοζης? Οκ τωρα καταλαβα γιατι δεν σου αρεσει η σειρα. Απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα εχετε προβλημα με τον Ρωμα και οχι με τις σειρες του. Οκ, οτι πειτε τοτε παιδια. Πρωτα απολα,αν το θεωρεις αριστουργημα,σορυ κιολας,δεν θελω ουτε φασιστας κ απολυτος ουτε να το παιξω καποιος,αλλα κατι δεν παει καλα,ν το τσεκαρεις..ισως να δεις κ τπτ αλλο σηριαλ δλδ....κ δεν ειναι λογω ρωμα...τον σιχαινομαι ναι,αλλα πχ κωνσταντινου κ ελενης γουσταρα,εβλεπα φανατικα κ γελαγα-τωρα μ τπτ βεβαια,εματ απο τοσες επαναληψεις..-δεν ειναι θεμα ρωμα...ειναι πως η σειρα ειναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ....ειναι οτι πιο σαχλο,ηλιθιο,κιτς κ με επιπεδο υπο του μηδεν χιουμορ εχω δει εβερ....ακομα κ μικρος π το εβλεπα,ελεγα''ποιος ανθρωπος πραγματικα την βρισκει με τετοια μ@λ@κια....''...κ παλι,η συγκριση με απαραδεκτους δεν στεκει,καμια σχεση....οι απαραδεκτοι μνημονευονται ως σημερα,κ σε εκπομπες που καλουν κ καλα ''την παρεα των απαραδεκτων'',γινεται ειδηση...το μεν κ δεν,μνημονευεται σαν το ποσο χαμηλα μπορει να φτασει το νοητικο επιπεδο των θεατων κ το ποσο αθλια τηλεοραση μπορει να γινει...αριστουργημα????ΕΛΕΟΣ.... τεσπα,αν εσυ το γουσταρεις τοσο,μαγκια σου κ δεν θα σου πω εγω μην το δεις κτλ...αλλα οχι κ να το λεμε κ ''αριστουργημα'' κ να το συγκρινουμε με σειρες-θρυλους,με ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ηθοποιους κ με γενικοτερα,ενα θρυλικο hype απο πισω τους....δλδ,εστω κ μερικα αυτονοητα ορια πρεπει να υπαρχουν....
Sellers Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 γιατί ρε sellers,επειδή κάνει τον κακό; κάποιος δέν πρέπει να τον κάνει και αυτόν; ότι είναι λίγο ξυνομούρης είναι,άλλα δέν πρέπει να κοιτάμε αυτό.σημασία έχει να παίζει σωστά τον ρόλο του και να μας κάνει να γελάμε. Ναι ρε παιδί μου συμφωνώ. Αλλά εγώ δεν μπορώ να γελάσω με το χιούμορ του. Είναι περιορισμένο. Περιορίζεται σε κάκιστα (τις περισσότερες φορές) λογοπαίγνια, κλισέ περαστικούς και μόνιμους ρόλους, και απίστευτα μη πρωτότπο main story κάθε φορά...
GeorgeVls Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Πρωτα απολα,αν το θεωρεις αριστουργημα,σορυ κιολας,δεν θελω ουτε φασιστας κ απολυτος ουτε να το παιξω καποιος,αλλα κατι δεν παει καλα,ν το τσεκαρεις..ισως να δεις κ τπτ αλλο σηριαλ δλδ....κ δεν ειναι λογω ρωμα...τον σιχαινομαι ναι,αλλα πχ κωνσταντινου κ ελενης γουσταρα,εβλεπα φανατικα κ γελαγα-τωρα μ τπτ βεβαια,εματ απο τοσες επαναληψεις..-δεν ειναι θεμα ρωμα...ειναι πως η σειρα ειναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ....ειναι οτι πιο σαχλο,ηλιθιο,κιτς κ με επιπεδο υπο του μηδεν χιουμορ εχω δει εβερ....ακομα κ μικρος π το εβλεπα,ελεγα''ποιος ανθρωπος πραγματικα την βρισκει με τετοια μ@λ@κια....''...κ παλι,η συγκριση με απαραδεκτους δεν στεκει,καμια σχεση....οι απαραδεκτοι μνημονευονται ως σημερα,κ σε εκπομπες που καλουν κ καλα ''την παρεα των απαραδεκτων'',γινεται ειδηση...το μεν κ δεν,μνημονευεται σαν το ποσο χαμηλα μπορει να φτασει το νοητικο επιπεδο των θεατων κ το ποσο αθλια τηλεοραση μπορει να γινει...αριστουργημα????ΕΛΕΟΣ....τεσπα,αν εσυ το γουσταρεις τοσο,μαγκια σου κ δεν θα σου πω εγω μην το δεις κτλ...αλλα οχι κ να το λεμε κ ''αριστουργημα'' κ να το συγκρινουμε με σειρες-θρυλους,με ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ηθοποιους κ με γενικοτερα,ενα θρυλικο hype απο πισω τους....δλδ,εστω κ μερικα αυτονοητα ορια πρεπει να υπαρχουν.... Tο Κωσταντινου και Ελενης απλα ειναι μια κοπια των μεν και δεν που αντι για δυο κεντρικα ζευγαρια υπηρχε σ αυτο ενα. Το Κ και Ε μου αρεσε αλλα μεχρι εκει. Να το βλεπω ευχαριστα αλλα τιποτα παραπανω. Ο Ρωμας δεν ειχε την εμπνευση που ειχε και στο μεν και δεν. Εφοσον σου αρεσε το κωσταντινου ειναι αδυνατον να μην σου αρεσε το μεν. Α και επειδη το βαρεθηκες, επειδη το εβλεπες συνεχεια δεν λεει κατι αυτο οτι δεν ειναι καλη η σειρα. Χθες τ τελευταιο επεισοδιο που ειδα ηταν το eurovision 92. E ας μην τα ισωπεδωνουμε ολα παιδια. Δεν μπορουν καν να συγκριθουν με το αξεπεραστο μεν και οι δεν. Και sorry φιλε αλλα εσεις που θεωρειται τους απαραδεκτους ανωτερο απ το μεν και οι δεν εχετε προβλημα και πρεπει να το κοιταξετε. Χαρακτηριστικα στο επεισοδιο eurovision 92, ελεγαν και ελεγαν τα ιδια πραγματα, μια ο μπεζος μια ο βλασσης μια ο σπυρος μια η δημητρα, παντελης ελειψη καλου χιουμορ, το μονο που αποκομισα απ την σειρα ηταν η εκπληκτικη ατμοσφαιρα που ειχε, και η καλη ερμηνεια του μπεζου, τιποτα αλλο. Οσο για το καστ συμφωνω οτι ειναι απ τα καλυτερα. Αλλα και το καστ των μεν και δεν ειναι απ τα πολυ δυνατα. Αλλα σαν σειρες στο λεω ξανα, δεν συγκρινονται. Αν βλεπεις απαραδεκτους εν ετη 2008 και γελας οκ τι να σου πω. Παντως εγω σοβαρα δεν γελαω καθολου, μα καθολου ομως.
GeorgeVls Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ναι ρε παιδί μου συμφωνώ. Αλλά εγώ δεν μπορώ να γελάσω με το χιούμορ του. Είναι περιορισμένο. Περιορίζεται σε κάκιστα (τις περισσότερες φορές) λογοπαίγνια, κλισέ περαστικούς και μόνιμους ρόλους, και απίστευτα μη πρωτότπο main story κάθε φορά... Αν ειναι περιορισμενο το χιουμορ των μεν τοτε των απαραδεκτων τι ειναι?
Sellers Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Αν ειναι περιορισμενο το χιουμορ των μεν τοτε των απαραδεκτων τι ειναι? Κοίταξε για να το ξεκαθαρίσω ούτε τους Απαράδεκτους θεωρώ καμιά σούπερ σειρά. Ήταν καλή όμως. Είχε και τον Μπέζο τον οποίο δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε σαν ηθοποιό με τον Ρώμα ο οποίος έδενε τρομερά με τον Μπονάτσο και γενικά υπήρχε χημεία.
Demis_v Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μια ωραια cult για τα σημερινα δεδομενα σειρα ..
GeorgeVls Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μια ωραια cult για τα σημερινα δεδομενα σειρα .. Eiπες την σωστη λεξη
Typhoon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Εντάξει το πιο χίουμορ βρίσκει κανείς καλύτερο είναι καθαρά υποκειμενικό. Προσωπικά μου αρέσουν οι απαράδεκτοι πολύ περισσότερο χωρίς φυσικά να τους θεωρώ αριστούργημα, αλλά για τις περιορισμένες ελληνικές δυνατότητες ήταν από τις καλύτερες σειρές. Τώρα για τους μεν και τους δεν, για μένα ενώ το concept ήταν καλό, η εκτέλεση ήτανε μέτρια και πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν κυρίως ο Ρώμας, όχι μόνο σαν ηθοποιός αλλά και σαν σεναριογράφος και γενικά δημιουργός μιας και έχει μια τάση στην υπερβολή που σε ξενερώνει. Απλώς το παρατραβά μερικές φορές. Όπως κάνει και στους ρόλους του. Υπόψην στο θέατρο δεν τον έχω δει ποτέ αλλά στην τηλεόραση οι ρόλοι είναι όλοι παρόμοιοι και σε όλους το παρακάνει. Όσον αφορά τα νούμερα του Ρώμα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε την κουλτούρα του μέσου Έλληνα ως επιβεβαίωση της καλλιτεχνικής επάρκειας του οποιουδήποτε...μια ματιά στα charts της IFPI αρκεί για να πείσει...
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Eiπες την σωστη λεξη ...και 'γω βρε geORge_VLS χαίρομαι να βρίσκω ανθρώπους που μοιράζομαστε τα ίδια γούστα, αλλά χαλάρωσε λίγο... Μοιάζει σχεδόν να μην αποδέχεσαι να μην του αρέσουν του αλλουνού οι Μεν και οι Δεν - παρ' όλο που από τότε που άρχισες το thread τονίζεις συχνά-πυκνά ότι "γούστα ειν' αυτά". Εγώ έχω έναν κολλητό, με τον οποίο συνεννοούμαστε πολύ καλά, ιδέες, γούστα, απόψεις, κλπ κλπ. Μη πούμε όμως να μιλήσουμε για γυναίκες : Η καλύτερη είναι να βγούμε μαζί, διότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μαλώσουμε για τα μάτια καποιανής! Η μέρα με τη νύχτα στα γούστα! 'Ο,τι εγώ αποκυρήττω μετά βδελυγμίας, αυτός το γουστάρει τρελλά,και το ίδιο πάει και από την ανάποδη! ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ-ΤΕΛΟΣ. Πώς να μιλήσεις "αντικειμενικά" για κάτι, τη στιγμή που η "κερωμένη" φάτσα του Ρώμα, κάποιους τους κάνει ν' αηδιάζουν, το "ψιλογκέυ χιούμορ του", απωθεί κάποιους άλλους, οι "υπερβολές" στα σενάριά του (και δη στους Μεν και Δεν - μακράν η πιο "τραβηγμένη" του σειρά), δεν "προκαλούν το θυμικό κάποιων θεατών", όταν ΔΕΝ βλέπουν "τους εαυτούς τους στους χαρακτήρες του" και τόοοοοοοοοοοσες άλλες ερμηνείες που μπορούν να δοθούν στο "γιατί αρέσει κάτι ή δεν αρέσει"... ...Για να "ηρεμήσεις", όπως είπα και πριν, και για 'ΜΕΝΑ οι Μ&Δ ήταν, είναι και θα είναι 1 απ΄ τις "τοπ" σειρές που είδα ποτέ... Μου άρεσε το "είδος" του χιούμορ (το τραβηγμένο απ' τα μαλλιά), με "απίθανες φαρσοσυμπτώσεις", μου άρεσε ο Ρώμας ειδικά, που είχε εκείνο το "ευθραύστο" του κατα τ' άλλα μεγαλογαμαουαδικηγόρου, που του "έπεφτε ο ουρανός στο κεφάλι" κι έχανε αυτός τον μπούσουλα και ψέλλιζε, μου άρεσε η "τρελλίτσα" που κουβάλαγαν οι Σταμάτηδες, έδινα ρέστα για την Άννα Κουρή που την πήγαινα και ως γυναίκα, αλλά και ως του ρόλου της μελαχροινής bibi-bo, με εξίταραν οι φωνίτσες της υστερικές ή μη, γούσταρα γενικώς την Τζόυς Ευείδη που έχει εκείνο το "allegro....μα με καθόλου τρόπο" στους ρόλους της, γούσταρα το χαζοχαρουμενέ και κοπροσκυλέ του Μάινα, γενικώς έβλεπα φανατικά. Και μου 'χει μείνει ειδικά ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο "special edition" - "70 χρόνια Μεν και Δεν" λεγόταν αν δεν κάνω λάθος... Με τους Απαράδεκτους είχα ξενερώσει απίστευτα όταν είχαν πρωτοπροβληθεί, μετά από μερικά επεισόδια είχα νιώσει αυτό το "παγωμένο χιούμορ" της Δήμητρας, αυτό το "υποτονικό" χωρίς τις "κορώνες" τουν M&Δ και με είχε ξενίσει... Τους εκτίμησα όμως πολύ αργότερα, μέσω επαναλήψεων. Άλλη φάση χιούμορ. Άλλα μήκη κύμματος. Κι έπαιζε πολύ η προσωπικότητα του καθ' ενός απ' τους πρωταγωνιστές - παρά το ίδιο το σενάριο, οι ανατροπές, τα γκαγκς - η προσωπικότητα που είχε μεταφέρει στο ρόλο του... Για 'σενα λοιπόν έτσι πάνε τα πράγματα, γουστάρεις το συγκεκριμένο, κάτσε και κάνε μια ανάλυση αν θέλεις τουλάχιστον, ΓΙΑΤΙ το γουστάρεις... Απλά το συμπέρασμα "μου φαίνεται το ίδιο φρέσκια", ΔΕΝ είναι ούτε επιχείρημα για ν' "αποδείξει κάτι", ούτε προσφέρει κάτι στην "κουβέντα" που ανοίξαμε... Τί να γίνει δηλαδή, αυτοί που δεν τους αρέσει, να πάνε να κάνουν το thread των Απαράδεκτων, και να μας αφήσουν απλά να λέμε μεταξύ μας, "...ΕΧΩ ΦΡΕΣΚΟ ΡΩΜΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ !!!" (...) - ή στον αντίποδα απλά να λέμε "μα τί λέτε που δεν είναι φρέσκια...Φρέσκια είναι" και να ανακυκλώνουμε τη υπαρκτή ή μη φρεσκάδα της σειράς.... ...Πράγμα το οποίο είναι "λάθος" ΚΑΙ από τους άλλους, ε. Δεν αρκεί κύριε το "είναι κρύα αυτή η σειρά". Είτε ν' ανακατεύουν το φρέσκο της υπόθεσης, σε μείξη μάλιστα με τις τηλεθεάσεις.... Και τί να λένε ρε φίλε οι τηλεθεάσεις ; Το "Παρά 5" για παράδειγμα είχε όχι απλά σπάσει...είχε ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΙ ταμεία. Ε, εγώ προσωπικά θεωρώ καμμένους μογγόλους όσους το βλέπανε και τους έλεγε κάτι. ...Αλλά καλύτερα απ' το ν' αναφερόμαστε "από σπόντα" σε ετερογεννείς "αποδείξεις αξίας", δεν δεχόμαστε ότι ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ υπάρχει ένα ζήτημα "γούστου", και να πάμε παρακάτω; Το παρακάτω είναι ότι ΔΕΝ μπορώ "να πείσω τον άλλο να νιώθει αυτό που νιώθω εγώ", οπότε απλά ας συνεχίσουμε να "αναλύουμε" ο καθ' ένας το προσωπικό μας γούστο... Είναι το μόνο που μένει. ps : Δεν αναφέρθηκε ήδη - αν και το thread δεν είναι "η καλύτερη για σας σειρά" - αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ΓΙΑ ΜΕΝΑ το "Είσαι Το Ταίρι Μου", έβαλε κάτω και Μ&Δ, και Απαράδεκτους, και πόσες άλλες κωμικές. Κυρίως γιατί έλλειπε η "έντονη φάρσα". Αλλά ήταν έντονα προσανατολισμένη στο αισθηματικό, και γι' αυτό δεν ξέρω αν δεν πρόλαβε κανείς να πει τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.