Προς το περιεχόμενο

Οι Μεν και οι Δεν

GeorgeVls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα ειναι ξεπερασμενοι οι απαραδεκτοι(lol,),τοτε οι μεν κ οι δεν τι ειναι?πρωτα απο ολα,δεν ειναι καν αστειο....γελας απο τα νευρα σου κ μονο,επειδη απορεις με την τοση βλακεια που βλεπεις...επισης οι απαραδεκτοι,ειχαν θεικο καστ,ολοι ηταν ενας κ ενας στους ρολους τους,τρομεροι χαρακτηρες,εδιναν τελεια την εικονα του ελληνα αρχες 90ς κ φυσικα το χιουμορ τους το βλεπεις κ γελας ακομα κ σημερα..πραγματικα απιστευτη σειρα,μια απο τις 3 καλυτερες κωμικες σειρες π εχω δει εβερ...οι μεν κ οι δεν,ειχαν ερμηνειες-τραβηγμενες απο τα μαλλια,ανυπαρκτο πραγματικα χιουμορ επιπεδου σεφερλη κ ηταν τοσο απιστευτα καρακιτς ....το οτι το βαζουν συχνα σε επαναληψη,δεν λεει κατι,ουτως η αλλως τα καναλια ολο μλκιες βαζουν για να γεμιζουν το χρονο τους....τεσπα,αυτη η σειρα συγκρινεται με τις λοιπες του ρωμα κ ετσι,αλλα οχι,με τιποτα κ με την καμια με επη οπως οι απαραδεκτοι,ακομα κ με της ελλαδος τα παιδια,δογκανους κτλ....αυτες ειχαν γελιο,ενω το μεν κ δεν μονο καταθλιψη μου φερνει εμενα,βλεποντας ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει η ελληνικη τηλεοραση...

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, θεωρώ τον Ρώμα στον πιο αντιπαθή ηθοποιό της ελληνικής τηλεόρασης (για τα γούστα μου φυσικά). Αυτό όμως δε με εμποδίζει να δω σειρές στις οποίες παίζει*. Ούτε όμως το να θεωρείται μια σειρά "ξεπερασμένη" με εμποδίζει να την παρακολουθήσω*.

*: Για περιορισμένο αριθμό επαναλήψεων.

Δημοσ.

Μα ρε συ τζωρτζ, ο Ρώμας είναι η σειρά.

Όπως και να 'χει αν είναι να ανεβάζουμε κατηγορία σε κάτι το οποίο φαίνεται πιο φρέσκο, ε βγάλε και τον Marlon Brando από το άβαταρ και βάλε τον Χάρι Πόττερ. Δεν έχει λογική αυτό που λες.

Δημοσ.

...άμα θέλετε να μιλήσετε για "έπη" και "τον Έλληνα" πάντως, αφήστε τους Απαράδεκτους κατά μέρος - και της Δήμητρας η σειρά φάρσα ήταν, απλά είχε αυτό το "μουδιασμένο" που την έκανε και ξεχώριζε (και τον Παπαδόπουλο που γινόταν συνέχεια λάστιχο :ρ ) :

Εκμέκ Παγωτό

και

Οι Αυθαίρετοι ,

κύριοι....

Δημοσ.

Δεν εχω δει το avator οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι μου λες. Τεσπα, Οι μεν και οι δεν, ειναι cult σειρα, δεν ειναι εμπορικη, ασχετα το οτι γνωρισε τοση επιτυχια. Απο αλλους (οπως και απο μενα) λατρευτηκε, και απο αλλους μισηθηκε. Πιστευω οτι αυτος ηταν και ο στοχος του Ρωμα, που παρ' ολες τις αλλες σειρες του που απλα βλεπονταν ευχαριστα, αυτοι ειχε κατι το ξεχωριστο.

Για μενα οι απαραδεκτοι εχουν παλιωσει δεν μπορω να τους βλεπω και να τους ξαναβλεπω οπως και τους μεν και οι δεν. Δεν ξερω, αλλα μου φαινεται οτι η σειρα του ρωμα υπηρχε απο παντα, λες και αυτη ηταν η πρωτη κωμικη σειρα της ελληνικης τηλεορασης και ολες οι αλλες απλα την μιμουνται.

Μπορει να μιλαω υπερβολικα, αλλα ειμαι απ τους ανθρωπους που δεν ενθουσιαζονται ευκολα(και δεν γελαω ευκολα) και εκτος απ τους μεν και 2 3 αλλες σειρες δεν μου αρεσε σχεδον καμμια αλλη ιδιαιτερα.

Δημοσ.
Δεν εχω δει το avator οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι μου λες.

LoL εννοεί το avatar σου (την φωτογραφία κάτω από το όνομα σου) και το ότι δεν μπορεί να θεωρείται ο Χάρρυ Πότερ ανώτερος από τον "Νονό" μόνο και μόνο επειδή είναι πιο φρέσκος.. Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλάβα.

Όσο για την σειρά εμένα μου φαινόταν αρκετά καλή αλλά όχι και η καλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης.

Δημοσ.

Όλοι εσείς που δεν πάτε τον Ρώμα,γιατί ακριβώς δεν τον πάτε ? Λόγω χιούμορ,λόγω του ότι κάνει μόνο τον στριμένο ? Τι ?

Δηλώνω πως δεν είμαι φαν του Ρώμα.

Δημοσ.

@slipknot:

Γενικά οι ρόλοι που παίζει βγάζουν κάτι αντιπαθητικό (και ενίοτε γλοιώδες). Αλλά εντάξει ηθοποιός είναι και δεν μπορείς να τον κρίνεις (αποκλειστικά) από αυτό. Ο κύριως λόγος (για μένα), είναι μια συνέντευξή του που είχα δει/διαβάσει (δε θυμάμαι) στην οποία μου δημιούργησε ξεκάθαρα την εντύπωση ενός απίστευτα ψωνισμένου ατόμου. Και όχι, δεν τον έκρινα αυστηρά.

Δημοσ.
LoL εννοεί το avatar σου (την φωτογραφία κάτω από το όνομα σου) και το ότι δεν μπορεί να θεωρείται ο Χάρρυ Πότερ ανώτερος από τον "Νονό" μόνο και μόνο επειδή είναι πιο φρέσκος.. Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλάβα.

Όσο για την σειρά εμένα μου φαινόταν αρκετά καλή αλλά όχι και η καλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης.

+1 απο μενα

Δημοσ.
Ίσως αν δεν ακολουθούσε η μετέπειτα πορεία του να την έβλεπα με άλλο μάτι αλλά επειδή κουράστηκα να βλέπω τον Ρώμα να κάνει τον κακό - γκρινιάρη (γιατί πλέον έχω πειστεί πως μόνο αυτό μπορεί να κάνει)

μάλλον δέν έχεις πάει ποτέ σου στο θέατρο.μιλάμε για καταπληκτικό ηθοποιό.

επίσης να υπενθυμίσω ότι η μετέπειτα πορεία του ήτανε 2 πολύ μεγαλύτερες σειρές,που σπάσανε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης,το καφέ της χαράς και το κωνσταντίνου και ελένης,το οποίο 10 χρόνια μετά και χτυπάει 50άρια,κάτι το οποίο και δέν θα κάνει ποτέ καμοία σειρά στην ελληνική και όχι μόνο τηλεόραση :-)

δέν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.μ'αρέσει δέν μ'αρέσει,τα 50άρια και τα 60άρια μιλάνε απο μόνα τους,εκάτ τηλεθεατές σε όλη την ελλάδα,γράφει σκηνοθετεί παίζει και δέν ξέρω και γω τι άλλο,και είναι σε όλα απλά τέλειος.το λένε τα εκατ των τηλεθεατών του.

Δημοσ.

επίσης να υπενθυμίσω ότι η μετέπειτα πορεία του ήτανε 2 πολύ μεγαλύτερες σειρές,που σπάσανε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης,το καφέ της χαράς και το κωνσταντίνου και ελένης,το οποίο 10 χρόνια μετά και χτυπάει 50άρια,κάτι το οποίο και δέν θα κάνει ποτέ καμοία σειρά στην ελληνική και όχι μόνο τηλεόραση :-)

δέν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.μ'αρέσει δέν μ'αρέσει,τα 50άρια και τα 60άρια μιλάνε απο μόνα τους,εκάτ τηλεθεατές σε όλη την ελλάδα,γράφει σκηνοθετεί παίζει και δέν ξέρω και γω τι άλλο,και είναι σε όλα απλά τέλειος.το λένε τα εκατ των τηλεθεατών του.

Δυνατό παραλήρημα.

Μήπως βρίσκεσαι στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον του μεγάλου ερμηνευτή και εμπνευσμένου δημιουργού?

Δημοσ.
...άμα θέλετε να μιλήσετε για "έπη" και "τον Έλληνα" πάντως, αφήστε τους Απαράδεκτους κατά μέρος - και της Δήμητρας η σειρά φάρσα ήταν, απλά είχε αυτό το "μουδιασμένο" που την έκανε και ξεχώριζε (και τον Παπαδόπουλο που γινόταν συνέχεια λάστιχο :ρ ) :

Εκμέκ Παγωτό

και

Οι Αυθαίρετοι ,

κύριοι....

οι απολυτες σειρες στην ελληνικη τηλεοραση που δυστηχως εχουν σταματησει να παιζονται.

Δημοσ.
Δυνατό παραλήρημα.

Μήπως βρίσκεσαι στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον του μεγάλου ερμηνευτή και εμπνευσμένου δημιουργού?

1)το τι κάνω και το τι λέω,είναι δικό μου θέμα και δέν σε αφορά.

2)είπα.τα 50άρια μιλάνε απο μόνα τους.επίσης στο θέατρο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα εισητήρια.το μόνο που μπορείς να κάνεις,είναι να προσπαθήσεις να μου αποδείξεις το αντίθετο.είναι ο MR 50%,σε ότι κι αν κάνει.(με εξαίρεση το παρθεναγωγίο το οποίο δέν παρακολούθησα γιατί δέν με εντυπωσίασε σαν ιδέα,και πήγε περίπου στο 20-30%).

το αν κοιμάτε με αλβανούς και πακιστανούς δέν με αφορά,όπως δέν με αφορά και το τι έκανε τότε στο κότερο με τον πουνέντη τον ρουβά τον λαζόπουλο τον σεργιανόπουλο και τον ψινάκη.δέν θα αμφισβητίσω αυτόν τον καταπληκτικό ηθοποιό,μόνο και μόνο για την προσωπική του ζωή,δέν με αφορά.με αφορά μόνο το τι κανει πίσω απ΄το γυαλί,και αυτό που βλέπω εγώ και εκατ έλληνες χρόνια τώρα μου αρκεί.

Δημοσ.

Έχω πάει σε θέατρο. Απλά δεν έπαιζε ο Ρώμας. :-)

Δεν ξέρω μου βγάζει μια ξινίλα ανευ προηγουμένου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...