Προς το περιεχόμενο

Οι Μεν και οι Δεν

GeorgeVls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@ slipknot : καλή η καλλιτεχνική σου ματιά man,δε λέω, αλλά δυστυχώς το ασφαλιστικό είναι πολύ πιο υπαρκτό...Να το ονόμαζες "Το Μαύρο Χιούμορ Των Μεν Και Δεν Και Οι Συντάξεις Μας", να το καταλάβαινα... :ρ

Ομολογώ πως δεν το είχα δει έτσι αγαπητέ washcloud.Η αλήθεια είναι όμως,πως τα επιχειρήματα σου δεν είναι αρκετά τρανταχτά.Αν παρατηρήσεις καλά το έργο μου,κάπου στο βάθος αχνοφαίνεται ένας γιατρός με την άσπρη του ρόμπα.Εξ' ου και ο τίτλος του αριστουργήματος μου.Αν και τώρα που το σκέφτομαι,ο καθένας το βλέπει αλλιώς,οπότε στη θέση του γιατρού,ίσως βλέπεις έναν παππού με τα άσπρα του μαλλιά.Σεβαστό.... ;)

Δημοσ.
Ομολογώ πως δεν το είχα δει έτσι αγαπητέ washcloud.Η αλήθεια είναι όμως,πως τα επιχειρήματα σου δεν είναι αρκετά τρανταχτά.Αν παρατηρήσεις καλά το έργο μου,κάπου στο βάθος αχνοφαίνεται ένας γιατρός με την άσπρη του ρόμπα.Εξ' ου και ο τίτλος του αριστουργήματος μου.Αν και τώρα που το σκέφτομαι,ο καθένας το βλέπει αλλιώς,οπότε στη θέση του γιατρού,ίσως βλέπεις έναν παππού με τα άσπρα του μαλλιά.Σεβαστό.... ;)

lol

surrender.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια, ψαχνω ενα επεισοδιο της εν λογω σειρας οπου υπαρχει μια απ τις αγαπημενες μου σκηνες:

Στην σκηνη αυτη, ο Δαγκας κανει στο σαλονι του σπιτιου μια διαφημιση (οπου αυτος ειναι φυσικα ο πρωταγωνιστης) για ανδρικα παπουτσια. Μονο που στο μονταζ, εκει που λεει τη μαρκα των παπουτσιων, ο Τιμος βαζει τη φωνη του ωστε να φαινεται οτι ο Δαγκας διαφημιζει "ΠΑΣΟΥΜΙΑ GAMOTI".

Θυμαται καποιος σε ποιο επεισοδιο ειναι αυτη η σκηνη;

Εχω κατεβασει αρκετα αλλα δεν το βρηκα. Κοιταξα και στο greek-movies αλλα δεν γινεται να "προχωρας" το επεισοδιο..

Οποιος θυμαται, ας πει..

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απίστευτο έργο με φοβερό χιούμορ και τρομερές ατάκες.

Όποιος δεν το χει δει μπορεί άνετα να δει κάποια άλλη μπούρδα,εεεεεε σειρά του Ρώμα.Το ίδιο χιούμορ-οι ίδιες ατάκες,.

Επίσης τρελό γέλιο,NOT

• Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά ήταν πρώτο του post κι έπρεπε να τον στηρίξω

Δηλαδη αν δεν τον στηριζες τι θα του λεγες?:lol:

Δημοσ.

Oυα, ουα, ουα, ουα, ουαααααααααααααα....ουα ουα....ουα ουα ουα ουα ουα ουααααααααααα....ουα ουα ουα ουα ουα ου Α! =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...