emmsok Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ξέρει κανείς το Firefox Throttle add-on παρ' ότι πιο γρήγορος ο ff3 με αυτό το add-on έχω την εντύπωση οτι γίνεται ακόμη πιο γρήγορος , άπλα δεν ξέρω αν πρέπει να το εμπιστευτώ , το έχει κανείς υπόψιν του ;
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Members Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 H Google εγκαταλείπει το browser sync, και δεν πρόκειται να βγάλει έκδοση συμβατή με τον Firefox 3. Το Weave είναι πλέον μονόδρομος για όσους θέλουν να συγχρονίζουν τα δεδομένα του firefox τους χωρίς να περιορίζονται μόνο στα bookmarks...
GR.destroyerH20 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μαλλον καλυτερος ειναι o Firefox απο τον Opera O Opera μου εβγαλε την ψυχη!!!
GiannisMetal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 έκανα κ εγώ pledge σήμερα! η Ελλάδα έχει πάνω από 7000! αύριο όλοι download!
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Παιδια απο ποτε θα μπορουμε να τον κατεβασουμε?
michael92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Παιδια απο ποτε θα μπορουμε να τον κατεβασουμε? Λογικά αύριο το βράδυ, καθώς δεν νομίζω να τον έχουν ανεβάσει πριν το μεσημέρι (ώρα Αμερικής)
vaso7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Να δούμε αν θα αντέξουν τόσο κόσμο οι σερβερ αύριο. Αυτό το weave που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα τι ακριβώς είναι?
Members gsarig Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Members Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Να δούμε αν θα αντέξουν τόσο κόσμο οι σερβερ αύριο. Αυτό το weave που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα τι ακριβώς είναι? Το weave είναι ένα addon με το οποίο μπορείς να συγχρονίζεις τους browsers μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να συγχρονίσει bookmarks, cookies, ιστορικό, αποθηκευμένους κωδικούς και αποθηκευμένα στοιχεία φορμών. Είναι πολύ χρήσιμο στην περίπτωση που χρησιμοποιείς 2-3 διαφορετικούς υπολογιστές και θες να έχεις τα ίδια bookmarks, ιστορικό, κωδικούς κλπ σε όλους. Για παράδειγμα, αν προσθέσω ένα bookmark στον υπολογιστή της δουλειάς μου, πηγαίνοντας στον firefox του σπιτιού, το bookmark θα βρίσκεται αυτόματα στην ίδια θέση. Πριν από το weave για τον ίδιο ακριβώς λόγο χρησιμοποιούσαμε το google browser sync, το οποίο όμως δεν θα συνεχίσει την υποστήριξη για τον Firefox 3.
nibakou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 τον κατέβασα από ότι έχω καταλάβει είναι πιο γρήγορος και σε μερικές ιστοσελίδες που έμπαινα δυσκολευόταν με τον 2 να φορτώσει και τώρα πάει σφαίρα. και όσο για τους σελιδοδείκτες, θέματα κτλ αν και είχα κάνει backup δεν χρειάστηκε αφού τα πέρασε μόνος του όλα.
TechnoState Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 απο μνημη ομως δεν μας λες πως τα παει, τρωει πολυ? οπως κ στον 2.xx ή χειροτερα?
corsakias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 απο που το κατεβάζουμε ρεεεε, δωστε κανα λινκ
Swimmer21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Παιδια απο που τον κατεβαζουμε? Στο επισημο site Mozilla δεν βλεπω τιποτα...
nibakou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 μπορώ να πω πως ο 2 μου έτρωγε αρκετή μνήμη και περίμενα πως και πως να έρθει ο 3 μήπως είναι καλύτερος και όντως τρώει αρκετά λιγότερη σε σχέση με τον παλιό. και να συμπληρώσω στον προηγούμενο τις τελευταίες εβδομάδες μου κολλούσε αρκετά συχνά και ιδιαίτερα όταν είχα πολλές καρτέλες ανοιχτές αλλά τώρα έβαλα 15 καρτέλες και δεν έπαιρνε χαμπάρι και μνήμη αυξήθηκε πολύ λίγο.
xolloth Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 κατεβαστε το απο δω. http://www.filehippo.com/download_firefox/
Προτεινόμενες αναρτήσεις