Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρει κανείς το Firefox Throttle add-on παρ' ότι πιο γρήγορος ο ff3 με αυτό το add-on έχω την εντύπωση οτι γίνεται ακόμη πιο γρήγορος , άπλα δεν ξέρω αν πρέπει να το εμπιστευτώ , το έχει κανείς υπόψιν του ;

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.

H Google εγκαταλείπει το browser sync, και δεν πρόκειται να βγάλει έκδοση συμβατή με τον Firefox 3.

Το Weave είναι πλέον μονόδρομος για όσους θέλουν να συγχρονίζουν τα δεδομένα του firefox τους χωρίς να περιορίζονται μόνο στα bookmarks...

Δημοσ.
Παιδια απο ποτε θα μπορουμε να τον κατεβασουμε?

Λογικά αύριο το βράδυ, καθώς δεν νομίζω να τον έχουν ανεβάσει πριν το μεσημέρι (ώρα Αμερικής)

Δημοσ.

Να δούμε αν θα αντέξουν τόσο κόσμο οι σερβερ αύριο.

Αυτό το weave που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα τι ακριβώς είναι?

• Members
Δημοσ.
Να δούμε αν θα αντέξουν τόσο κόσμο οι σερβερ αύριο.

Αυτό το weave που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα τι ακριβώς είναι?

Το weave είναι ένα addon με το οποίο μπορείς να συγχρονίζεις τους browsers μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να συγχρονίσει bookmarks, cookies, ιστορικό, αποθηκευμένους κωδικούς και αποθηκευμένα στοιχεία φορμών.

Είναι πολύ χρήσιμο στην περίπτωση που χρησιμοποιείς 2-3 διαφορετικούς υπολογιστές και θες να έχεις τα ίδια bookmarks, ιστορικό, κωδικούς κλπ σε όλους. Για παράδειγμα, αν προσθέσω ένα bookmark στον υπολογιστή της δουλειάς μου, πηγαίνοντας στον firefox του σπιτιού, το bookmark θα βρίσκεται αυτόματα στην ίδια θέση.

Πριν από το weave για τον ίδιο ακριβώς λόγο χρησιμοποιούσαμε το google browser sync, το οποίο όμως δεν θα συνεχίσει την υποστήριξη για τον Firefox 3.

Δημοσ.

τον κατέβασα από ότι έχω καταλάβει είναι πιο γρήγορος και σε μερικές ιστοσελίδες που έμπαινα δυσκολευόταν με τον 2 να φορτώσει και τώρα πάει σφαίρα. και όσο για τους σελιδοδείκτες, θέματα κτλ αν και είχα κάνει backup δεν χρειάστηκε αφού τα πέρασε μόνος του όλα.

Δημοσ.

μπορώ να πω πως ο 2 μου έτρωγε αρκετή μνήμη και περίμενα πως και πως να έρθει ο 3 μήπως είναι καλύτερος και όντως τρώει αρκετά λιγότερη σε σχέση με τον παλιό. και να συμπληρώσω στον προηγούμενο τις τελευταίες εβδομάδες μου κολλούσε αρκετά συχνά και ιδιαίτερα όταν είχα πολλές καρτέλες ανοιχτές αλλά τώρα έβαλα 15 καρτέλες και δεν έπαιρνε χαμπάρι και μνήμη αυξήθηκε πολύ λίγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...