Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με επίσημη ανακοίνωση του ιδρύματος Mozilla, η τελική έκδοση του δημοφιλούς browser Firefox, θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 17 Ιουνίου.

 

Με τη κυκλοφορία της τρίτης έκδοσης του Firefox, φτάνει στο τέλος μια περίοδος 34 μηνών κατά την οποία χιλιάδες testers δοκίμασαν τα νέα χαρακτηριστικά και τη συμβατότητα του προγράμματος με πλήθος ιστοσελίδων.

 

Κατά τη πάγια τακτική του ιδρύματος Mozilla, ο Firefox 3.0 θα κυκλοφορήσει άμεσα για όλες τις πλατφόρμες όπως Windows, Linux, MacOS και μεταφρασμένο σε αρκετές γλώσσες μεταξύ των οποίων και η ελληνική.

 

Παράλληλα το ίδρυμα Mozilla υπενθυμίζει το στόχο που έχει βάλει για τα Ρεκόρ Γκίνες, ως η μέρα με τα περισσότερα downloads ενός προγράμματος. 'Ηδη στην ειδική ιστοσελίδα που έχει αναρτήσει το ίδρυμα, έχουν εγγραφεί περισσότερο από ένα εκατομμύριο ενδιαφερόμενοι.

 

Link.png Site: Ανακοίνωση Mozilla

Link.png Site: Firefox για Ρεκόρ Γκίνες

  • Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να δουμε τι θα γινει και με τα add-ons αν και δεν ειναι δουλεια τηs ομαδαs του firefox,αλλα πιστευω οτι τωρα που βγαινει η τελικη εκδοση να αναβαθμισθουν πολλα απο αυτα που δεν δουλευουν στην 3.0rc3.

απο ταχυτητα μια χαρα παει και η rc3,να δουμε απο καταναλωση μνημηs πωs θα παει.

Δημοσ.

Οπως και να το κανουμε, εχει χασει την εμπιστοσυνη μου απο την κυκλοφορια της εκδοσης v2.0 κ μετα.

 

Πολυ μνημοβορος πια, πολυ βαρυς στο συστημα, χαλαρα κ σταθερα να crashrei που κ που...

 

Τελος εποχης της αλεπουδιτσας που στροβιλιζοταν σαν φτερο στον ανεμο καποτε...

Δημοσ.

Παιδιά πως μπορώ να ρυθμίσω τον 3.0 να μου ανοίγει τις καινούργιες σελίδες π.χ από σελιδοδείκτες ,ιστορικό σε νέα καρτέλα. Στον παλιό 2.0 είχα το tab mix plus για αυτό τον σκοπό. ευχαριστώ.

  • Members
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 βδομάδες τον Firefox 3 και μπορώ να πω πως έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Firefox 2 στην ταχύτητα και στην κατανάλωση μνήμης. Ειδικά στον υπολογιστή της δουλειάς, που είναι αρκετά παλιός, από τότε που έβαλα Firefox 3 είναι σαν να έκανα αναβάθμιση στο μηχάνημα - όλα πάνε πιο γρήγορα. Επίσης, τα περισσότερα extensions πια λειτουργούν κανονικά χάρη στο Nightly Tester Tools- και για όσα δεν λειτουργούν ακόμα, ευτυχώς έχω βρει αντικαταστάτες.:lol:

 

Δείτε κι αυτό το άρθρο στο wiki, σε περίπτωση που συναντήσετε διάφορα θέματα κατά τη μετάβαση από τον FF2 στον FF3.

 

Πάντως και τώρα να τον εγκαταστήσετε, που είναι ακόμη RC, αξίζει τον κόπο, αφού είναι σταθερότατος.

 

Παιδιά πως μπορώ να ρυθμίσω τον 3.0 να μου ανοίγει τις καινούργιες σελίδες π.χ από σελιδοδείκτες ,ιστορικό σε νέα καρτέλα. Στον παλιό 2.0 είχα το tab mix plus για αυτό τον σκοπό. ευχαριστώ.

 

Κατέβασε αυτή την έκδοση του tab mix plus: http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi

 

(πηγή: http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=7031)

είναι ακόμη beta, αλλά δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ που είμαι με το linux μέσω firefox 3 είμαι πολύ ευχαριστημένος! Δε νομίζω να' ναι πιο γρήγορος απ' το safari. Θα δείξουν τα τεστ! Αλλά είναι πολύ εξυπηρετικός!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...