spartakoss Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Παιδιά είδα στο e-shop τα Packard Bell και μου ψιλογυάλισαν.Συγκεκριμένα αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907208 Ψάχνω κάτι μέχρι 1000 ευρώ, οχι για παιχνίδια, κυρίως internet,autocad κτλ. Απλά κανείς δεν τα αναφέρει και σκέφτομαι μήπως δεν πολυαξίζουν!Ξέρει κανείς τίποτα?
pctechgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 msi wind, acer aspire one το οποίο μάλλον θα αποτελεί την πιο φθηνή λύση, από Αύγουστο και μετά ωχ λάθος thread!!
kotetsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Εχμ... τα φορητά που αναφέρεις φίλε pctechgr και το AutoCAD που αναφέρει ο φίλος spartakoss δεν ταιριάζουν στην ίδια πρόταση. Σπάρτακε, το συγκεκριμένο PB φαίνεται αξιόλογη λύση αλλά ελπίζω η δουλειά στο AutoCAD να περιορίζεται σε δισδιάστατο και απλό τρισδιάστατο. Με οτιδήποτε πιο απαιτητικό είναι πιθανόν να ζορίζεται λίγο ο υπολογιστής.
random Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 για να "φυσάει" το AutoCAD τι χρειάζεται; 4πήρυνος, 4gb ram και gf9600 ? και αν ηθελε να παίζει crysis τι θα προτίναμε; -------------------------- έχω ενα PB, αλλα μονο 4 μηνες, ειναι νωρίς για να εμφανιστουν προβλήματα, δεν θελω ουτε να το προτινω, ουτε να το δυσφημίσω. δεν το εχω ζορίσει με πολλες μετακινησεις και εγκαταστάσεις λειτουργικών, το χρησιμοποιώ μονο για office+internet το συγκεκριμένο MB66 εγώ δεν θα το έπαιρνα λογω της κατηγορίας ( 15'' ). Προσωπικά γουστα. δεν με προβληματίζει η μάρκα. θελω 12αρα οθονη και ελαφρύ. αλλα για το autocad , δεν το έχω δουλεψει ποτέ, ισως ειναι προτιμωτερη μεγάλη οθονη. Μηπως θα δουλευεις ακομα καλύτερα με 17αρα οθονη, αν υπάρχει κ'άτι στην ιδια τιμη 800-1000; (αλλα ξέχνα την ανεση στη μετακίνηση, θα αυξηθεί και το βάρος του) Eιναι καλό αυτο που γράφει για την εγγύηση: "2 χρόνια On site απο την εταιρεία MDI AE" αν σου τυχει βλάβη, να μην έχεις πολλά-πολλά με το e-shop, παιρνεις κατευθείαν τον εισαγωγέα.
kotetsi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 το συγκεκριμένο PB φαίνεται αξιόλογη λύση αλλά ελπίζω η δουλειά στο AutoCAD να περιορίζεται σε δισδιάστατο και απλό τρισδιάστατο. Με οτιδήποτε πιο απαιτητικό είναι πιθανόν να ζορίζεται λίγο ο υπολογιστής. για να "φυσάει" το AutoCAD τι χρειάζεται; 4πήρυνος, 4gb ram και gf9600 ? Διάβασε προσεκτικά τι λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.