SirBlindness Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Γειάαααααααααααααα.... ρε παιδιά ψάχνω για post που να λέει για AMSN στο ubuntu και δεν βρίσκω... ούτε στο google βρήκα κάτι κατατοπιστικό είμαι και νέος στο ubuntu και δεν νιώθω... :S μπορεί να μου πεί κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Στο Mandriva που το δοκιμασα ειναι μεν παρα πολυ καλο, αλλα πρεπει να εχει καποιο bug κι ετσι χρησιμοποιει τη cpu 100% οποτε δε το προτεινω... Οσο για το Ubuntu, sudo και GeorgeMan δε πανε μαζι, οποτε δε ξερω να σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santonop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τι ακριβώς θες; Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το εγκαταστήσεις από το synaptic και να δεις τις λειτουργίες του χρησιμοποιώντας το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Κοίταξε και το emesene. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τι ακριβώς θες;Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το εγκαταστήσεις από το synaptic και να δεις τις λειτουργίες του χρησιμοποιώντας το. Την τελευταία φορά που είχα κάνει εγκατάσταση απο το synaptic είχε πρόβλημα με τα ελληνικά.Καλύτερα θα ήταν απο την σελίδα του amsn: http://www.amsn-project.net/linux-downloads.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Τώρα πλέον δεν έχει και τα ελληνικά εμφανίζονται μια χαρά είναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος και γενικά λειτουργεί άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SirBlindness Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Could not open the file /home/sirblindness/Επιφά…-0.97-1.tcl85.x86.package using the Unicode (UTF-8) character coding. μου βγάζει αυτό όταν το ανοίγω... γιατί? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarioSal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Έχει και γλώσσα greeklish! Pidgin βάλε, είναι το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Οπως σου είπα άνοιξε τον synaptic και κατέβασε το από εκεί μην το κατεβάζεις από το site τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ventrix Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 aptitude install amsn σε debian based distros. Μπορείς να βρείτε και το scriptaki που κάνει antialiasing με αποτέλεσμα το amsn να φαίνεται απλά ΤΕΛΕΙΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Παιδιά αφού το λέω το πακέτο που υπάρχει στο ubuntu και μπαίνει μέσω synaptic δεν χρειάζετε ούτε script ούτε τίποτα. Τα ελληνικά του εμφανίζονται απλά άψογα μετά την εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μια απορια. Στα windows στο MSN εχω καποιους χρηστες μεσα σε δικα μου groups. Τα groups αυτα πως μπορω να τα εμφανισω και στο aMSN? Οι χρηστες μου βγαινουν ολοι μαζι στο Online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ναι πηγαινε επιλογες -> ομαδοποιηση επαφων κατα-> ομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Σε ποιο tab των επιλογων ειναι? Δεν βλεπω καπου αυτο που λες. (Στα αγγλικα εχω τον amsn, αλλα δεν βλεπω τπτ σχετικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SirBlindness Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ok παίδες thanks σε όλους! τα κατέβασα μέσω synaptic τελικά hehe, μια χαρά τρέχουν θα βάλω και μία RAM τώρα και θα είμαι gg hehe hehe:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.