Xpriens Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258746 Τα έβαλα τα vista ρε παιδιά αλλά πικρά ..Πολύ ασφάλεια έπεσε ! μου έσπασε τα νευρά Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάνα κολπάκι για να τις αντιμετωπίσω τις καταραμένες ασφαλές γιατί δεν θα αντέχονται και θα ξανά βάλω xp :fear:
alex2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Τι ακριβώς θέλεις να απενεργοποιήσεις? Αναφέρεσαι στα ενοχλητικά παράθυρα που πετάγονται και ρωτάνε αν είσαι σίγουρος αν θέλεις να τρέξεις ένα πρόγραμμα? Αν ναι τότε πήγαινε control panel -> User Accounts -> Turn User Account Control On or Off και φυσικά TURN IT OFF. Πάντως γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για το τι θέλεις να απενεργοποιήσεις. Να σημειώσω ότι ως πρώην πολέμιος των Vista θα σου πω ότι δεν είναι καθόλου κακό το λειτουργικό ειδικά μετά το SP1. Μην βιαστείς να το αλλάξεις, δοκίμασέ το λίγο,αξίζει
disqualified Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 προφανως και εννοει το user account control, και προφανως τα vista δεν ειναι ετσι οπως παρουσιαζονται ειδικα απο ατομα που δεν τα εχουν χρησιμοποιησει καν, οχι πως τα xp ηταν ασχημο λειτουργικο
gfilippas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Θα συμφωνήσω. Αν ο μόνος λόγος που θες να ξαναγυρίσεις στα ΧΡ είναι το UAC, απλά απενεργοποίησε το.
Xpriens Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Νομίζω πως το έφτιαξα Ευχαριστώ πολύ για την Βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.