groove54 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο scriptaki ωστε το USR 9108 μετα απο αποσυνδεση να κανει reconnect παλι μονο του?
kermas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Επειδή έχω το ίδιο modem, ποιο firmware έχεις πάνω? Είχα το Version 1.5 και είχα προβλήματα με disconnect και έβαλα το Version 1.3 και παίζει καλά. Αν σε βοηθάει η απάντησή μου.
danaos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Επειδή έχω το ίδιο modem, ποιο firmware έχεις πάνω? Είχα το Version 1.5 και είχα προβλήματα με disconnect και έβαλα το Version 1.3 και παίζει καλά. Αν σε βοηθάει η απάντησή μου. Πώς βλέπουμε ποιο firmware έχουμε;
groove54 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 αυτο το 1.5 δεν καταφερα ποτε να το βαλω. οποτε προσπαθησα μου ελεγε κατι του στυλ wrong file και τετοια. εχω ακομα το 1,3. Δεν βρισκω τον λογο ομως γιατι να βαλω το 1,5 τι θα μου προσφερει?
kermas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πώς βλέπουμε ποιο firmware έχουμε; from web interface mode -> status -> general -> device -> version
kermas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 αυτο το 1.5 δεν καταφερα ποτε να το βαλω. οποτε προσπαθησα μου ελεγε κατι του στυλ wrong file και τετοια. εχω ακομα το 1,3. Δεν βρισκω τον λογο ομως γιατι να βαλω το 1,5 τι θα μου προσφερει? vpn upgrade configuration αυτό γνωρίζω.
groove54 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ενταξει δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο. να μου εδινε καλυτερη εμβελεια (και ενα πιο trendy menu ισως ) ή να το καθιστουσε ακομα πιο σταθερο να πω ενταξει. αλλα τωρα βγαλανε firmware φρου φρου και αρωματα. Ετσι για να βγαλουνε κατι. Παντως το scriptακι αυτο το ειχα παρει ματι σε ενα αλλο forum αλλα δεν το ξαναβρηκα. Μαλιστα το ειχε φτιαξει ενα παλικαρι απο εκει μεσα και ετρεχε κανονικα μολις εκανες εκκινηση στα windows
drdedus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 το ειχα δει και εγω αυτο που λες κατι παρεμφερες με αυτο που ψαχνεις νομιζω ειχε να κανει με κατεβασμα απο rapidshare και πρεπει να υπαρχει στο insomnia και βρηκα και αυτο http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=19310
groove54 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ναι αυτο ειναι!!! 1000 ευχαριστω! Εχω κανει καινουρια συνδεση με την forthnet και κανει τουλαχιστον 5 αποσυνδεσεις καθημερινα. Το μονο που με προβληματιζει -αν και θα το βαλω- ειναι αν καταλαλωνει CPU? Πιστευω παντως πως ειναι ελαφρυ. Θα το δοκιμασω και θα ποσταρω. Κυκλοφορει και για linuxades... χο χο
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ενταξει δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο. να μου εδινε καλυτερη εμβελεια (και ενα πιο trendy menu ισως ) ή να το καθιστουσε ακομα πιο σταθερο να πω ενταξει. αλλα τωρα βγαλανε firmware φρου φρου και αρωματα. Ετσι για να βγαλουνε κατι. Παντως το scriptακι αυτο το ειχα παρει ματι σε ενα αλλο forum αλλα δεν το ξαναβρηκα. Μαλιστα το ειχε φτιαξει ενα παλικαρι απο εκει μεσα και ετρεχε κανονικα μολις εκανες εκκινηση στα windows α.τα firmware δεν βγαινον ετσι χωρις λογο. ναι αυτο ειναι!!! 1000 ευχαριστω! Εχω κανει καινουρια συνδεση με την forthnet και κανει τουλαχιστον 5 αποσυνδεσεις καθημερινα. Το μονο που με προβληματιζει -αν και θα το βαλω- ειναι αν καταλαλωνει CPU? Πιστευω παντως πως ειναι ελαφρυ. Θα το δοκιμασω και θα ποσταρω. Κυκλοφορει και για linuxades... χο χο β.να φαει 1 τις εκατο cpu?β.αν θες μπορεις να βαλεις το siemens που σου εχουν δωσει και να κανεις το usr 9108 access point.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.