ftso Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Το θέμα είναι οτι αν μιλούσαμε στο τηλέφωνο αν κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα , εγώ θα έπρεπε να τα ξαναλέω . Το γιατί παίρνει ip το wlan0 δεν το καταλαβαίνω.Δεν γίνετε ενώ στον οδηγό που έγραψα να κλείνω τον network manager και μετά το reboot να ξανασυνδέεται αυτόματα σε ένα ασύρματο. Αν τα βήματα εκτελέστηκαν σωστά, μόνο με πύλες εξηγείτε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Παλι τζιφος ρε φιλε ο Mozila δεν ανοιγει καμια σελιδα.... Μιπως να σου τηλεφωνουσα ρε .... Ή αν εχεις skype να τα πουμε, γιατι σε λιγο θα αρχισω τις καρατιες και δεν θα μεινει ουτε ενα πληκτρο απο τα νευρα μου.... άνοιξε πάλι τον network manager και δες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazaven Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Κοιτα περιεργε πραγματα.... Πριν δεν ειχα Internet. Εκανα rstart με ανοιχτο το wifi και τωρα ειναι παλι μια χαρα. Το Copy-Paste να το κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazaven Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εκανα το Copy-paste και ολοκληρωσα τον οδηγο. Το Wifi φαινεται να παει καλα αλλα παλι δεν μπορω να συνδεθω με το καλωδιο.... θα πρεπει μαλλον αρκεστω στο ασυρματο του γειτονα ? Και κατι ακομα. Πριν απενεργοπιοισω απο το τερματικο το ασυρματο και το ενσυρματο δυκτιο ειχα kaποιο εικονιοδιο πανω δεξια που μου εδειχνε τα ασυρματα δυκτια και διaλεγα σε ποιο θα συνδεθω. Τωρα μου δειχνει κατι, αλλα δεν ειναι το ιδιο. Μπορω να το κανω να φαινετα οπως στην αρχη. (Ηταν δυο βουλιτσες που αναβοσβηναν οσο προσπαθουσε να συνδεθει και μολις συνδεοταν εβγαζε δυο οθονουλες αν θυμαμαι καλα). Αν μπορεις δες λιγο ρε τι μπορω να κανω για να εχω και ethernet... Θα τα πουμε μαλλον αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Το copy paste που έκανες ήταν για να μπορείς να συνδέεσαι σε ασύρματα. Αν το έκανες εκτελέσιμο το αρχείο connect.sh μπορείς με διπλό κλικ να το ανοίξεις και να βρίσκεις απο εκεί τα δύκτιά σου. Δοκίμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazaven Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μπα φιλε δεν γινεται τιποτα.... Οι λυσεις ειναι δυο... 1)Να περιμενω να βγουν Drivers....(χλωμο το βλεπω) 2)Αφου εισαι θεσσαλονικη να βρεθουμε να σου δωδσω το φορητο και να δεις αν μπορεις να το κανεις. Εγω οτι και να προσπαθησα δεν βγηκε ακρη.... Ποτε δουλευει καλα και ποτε δεν δουλευει καθολου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μπα φιλε δεν γινεται τιποτα....Οι λυσεις ειναι δυο... 1)Να περιμενω να βγουν Drivers....(χλωμο το βλεπω) 2)Αφου εισαι θεσσαλονικη να βρεθουμε να σου δωδσω το φορητο και να δεις αν μπορεις να το κανεις. Εγω οτι και να προσπαθησα δεν βγηκε ακρη.... Ποτε δουλευει καλα και ποτε δεν δουλευει καθολου.... Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το κοιτάξω προσωπικά και επίσης δεν έχω πρόσβαση σε κάποιο ασύρματο. Αυτό που προτείνω είναι να περιμένεις την διόρθωση του driver που έχουν βγει και είναι αυτοί που χρησιμοποιούσες στην αρχή . Μην ανησυχείς, σύντομα θα γίνει και αυτό.Εδώ μπορείς και συνδέεσαι με λίγα προβλήματα, ενώ πριν 3-4 μήνες εγώ δεν μπορούσαν καν. Ύστερα με την ενασχόλησή σου με το linux σιγά σιγά θα μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τον οδηγό που έχω γράψει πιο πριν και θα μπορείς μόνος σου να το διορθώσεις σε περίπτωση που χρειαστεί. Σου προτείνω λοιπόν να κάνεις ένα reinstall του ubuntu και να συνδέεσαι με ethernet μέχρι να αποκτήσεις κάποια εμπειρία ή ο driver να διορθωθεί. Επίσης να κάνεις συχνά update στο σύστημα καθώς ακόμα και τώρα που μιλάμε μπορεί να έχει υπάρξει διόρθωση του driver. Αναμονή λοιπόν και καλή διαμονή στο νεο σου λειτουργικό. Στην πορεία θα δεις οτι άξιζε τον κόπο η επιλογή σου και ο χρόνος που διέθεσες για να το μάθεις. Keep reading and playing with Linux! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazaven Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Οκ φιλε μου.... Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την υπομονη που μου εδωσες Ελπιζω καποια φορα να μπορεσω και εγω να σε βοηθησω με τον ιδιο τροπο.... Αν και δεν το νομιζω αλλα αν χρειαστεις κατι πες μου... Τα λεμε.... και παλι σε ευχαριστω Βενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς φίλε. Και εγώ πριν κανα δυό χρόνια στην θέση σου ήμουνα. Αν δεν είμαι εγώ αυτός που θα βοηθήσεις, θα είναι κάποιος άλλος με λιγότερη εμπειρία από εσένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.