katz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το σημερινο κορυφαιο ηταν με την κιτρινη που υποτιθετε οτι ειχε δεχθει ο μακαλελε στην αρχη(φυσικα κατι τετοιο δεν εγινε,στο 30 ηταν η πρωτη καρτα).Και δωστου να λεει συνεχεια για το οτι δεν μπορει να μαρκαρει ενω δεν ειχε τπτ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 μου είπαν οτι στο σημερινό Ιταλια-Ρουμανία καποιος πέταξε ένα Μπούφον αντι για Buffon. Είναι αλήθεια? Δεν μπορώ να το πιστέψω... ναι πράγματι ο Μπούφον ακούστηκε άσχημα Aποψινα, φρεσκα κουλουρια -Φαν ντε Σααρ, Φαν ντε Βααρτ, Φαν Μπρογκχορστ, Νιστελρου(βρειτε το λαθος) Φαν Μπόυ?
antonisid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Λοιπον...στον Αγωνα Ελλαδας Ρωσσιας ο Βερνικος ειπε τον Κυριακο Κυριάκοφ! ΓΑΜΑΤΟΣ γι αλλη μια φορα.Λαθη ολοι κανουν,αλλα αν κανει ο Βερνικος θα σε αφήσει καγκελο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Φαν Μπόυ? Οι άλλοι "Φαν" έχουν τη χαρά να ακουν το επίθετό τους ολόκληρο από τα χείλη του τρισμέγιστου. Ο Νίστελροϊ, όπως ο Πολίδης, ο Δόπουλος και ο Ριστέας θα ακούνε μόνο το κομμάτι που θέλει ο τρισμέγιστος.
Panahs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Ποιος έβαλε στο στόμα του τον "Ακτή Ελεφαντόδοντου" Βερνίκο???
Skia11 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δε ξέρω ποιός ήταν αλλά ακούστηκε η super ατάκα: "Οι Τσέχοι εφαρμόζουν το πιεστικό pressing" lawl
GiOrGoSk21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μπορεί να κλειδώθει πλέον το topic.Θεοφιλόπουλος is back!Πάτησε Ελλάδα. Ευτυχώς επέστρεψε...Αν όλα πάνε καλά,δε θα ξαναπεριγράψει αγώνα του Euro.
konnak Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Σοβαρά μιλάς; Κατάλαβαν οι της ΝΕΤ την κατάντια και τον ανακάλεσαν;
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 θυμαμαι στο τελος του αγωνα κατεληξε στο οτι τελικα στο ποδοσφαιρο παιζουν 2 ομαδες γιατι αν επαιζε μια με το διαιτητη.... μετα κολησε δεν ηξερε τι ηθελε να πει
MiltoZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 μετα κολησε δεν ηξερε τι ηθελε να πει Το παθαίνει συχνά. Εμένα μου αρέσει ο Θιακός, αλλά δεν κάνει για καρδιοπαθείς και άμα κοιμάται το μωρό έχεις πρόβλημα γιατί όσο και να το χαμηλώσεις άμα πάει να γίνει φάση φωνάζει τόσο πολύ που δεν το σώζεις.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το παθαίνει συχνά. Εμένα μου αρέσει ο Θιακός, αλλά δεν κάνει για καρδιοπαθείς και άμα κοιμάται το μωρό έχεις πρόβλημα γιατί όσο και να το χαμηλώσεις άμα πάει να γίνει φάση φωνάζει τόσο πολύ που δεν το σώζεις. Kαλά στη φωνή το νούμερο ένα είναι ο Μπατής.Θυμάμαι κάτι απίθανες περιγραφές του στα μέσα δεκαετίας 90.Τώρα έχει ψιλογεράσει και δεν φωνάζει.Άξιος συνεχιστής του ο Θαναηλάκης.Πολλές φορές μου δίνει την εντύπωση οτι γκαρίζει επίτηδες για να κάνει χαβαλέ.
Krokodilos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το παθαίνει συχνά. Εμένα μου αρέσει ο Θιακός, αλλά δεν κάνει για καρδιοπαθείς και άμα κοιμάται το μωρό έχεις πρόβλημα γιατί όσο και να το χαμηλώσεις άμα πάει να γίνει φάση φωνάζει τόσο πολύ που δεν το σώζεις. Δεν ξερω αν εννοεις τον Θαναηλακη και οχι τον Θιακο. Παντως ο Θαναηλακης δεν χρειαζεται να γινει φαση για να αρχισει να τσιριζει. Μολις καποια ομαδα περασει το κεντρο αρχιζει και φωναζει λες και μπηκε το ωραιοτερο γκολ ολων των εποχων σε τελικο μουντιαλ.:lol::lol: Καλος ειναι στην περιγραφη αλλα ειπαμε, γκαριζει ολη την ωρα....
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Πορτογαλλία - Γερμανία : ''αυτό που βλέπετε δεν είναι βροχή, είναι ένα εφέ''
jason_rethymno Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Παίζουν Γερμανία - Πορτογαλία , είναι 2-0 , βάζει γκόλ η Πορτογαλία και λέει: Απαντάει η Βραζιλία.. εεε η Πορτογαλία, μπερδεύτηκα με τον Σκολάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.