Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ram

apollonas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Ξαφνικά παρουσιάστηκε παρακάτω πρόβλημα..ενώ οταν έκαιγα ενα dvd, χρειαζόμουν 10-15 λεπτα, στην χειρότερη, τώρα θέλει 1:¨15 με 1¨30 ώρα!και κρεμάει όλο το pc..σέρνεται,μεχρι να τελειώσει η εγγραφή. Οχι μόνο για κάψιμο dvd αλλά και για αντιγραφή ενός αρχείου απο το dvd sto pc..Πρέπει να είναι πρόβλημα ram αλλά το παράξενο είναι πως δεν παρούσιαζει πρόβλημα σε άλλες εφαρμογές(πχ games,ή copy paste μεσα στο σκληρό), μόνο σε οτι να κανει με το dvd driver Μου(nero,αντιγραφικα προγράμματα,όταν παίζω ταινείες απο το dvd-drive,alcohol->μου Έβγαλε μυνημα πως δεν υπάρχει αρκετή μνήμη.όμως το γράψε σε 1,5 ..ώρα).Καμια ιδέα? Έχω λαπτοπ με 1024 ram..

• Moderators
Δημοσ.

Mπας και το dvdrom γυρισε σε PIO mode ή βρισκεται στην ιδια καλωδιοταινια με το δισκο?

Συνδυασμος των 2 προαναφερθεντων κανει το συστημα να συμπεριφερεται χειροτερα απο... Pentium 1...

Δημοσ.

όπως το είπες!χειρότερα από PENTIUM..Mόνο όταν γράφω ή τρέχω από το DVD..κατάλαβα τι λές θα προσπαθήσω να το αλλάξω το PIO.Ευχαριστώ ..!

• Moderators
Δημοσ.

Απο τη διαχειριση συσκευων το τσεκαρεις, αλλα δυστυχως τωρα βρισκομαι στο pc3 της υπογραφης και pc του κοκκινου λινκ της υπογραφης μου οποτε δεν εχω μοναδες οπτικων δισκων για να σε βοηθησω...

Αντε παιδια βοηθατε το παιδι εδωωω!

Δημοσ.

είχες δίκιο!μου το γύρισε σε PIO mode..μπήκα Διαχειρηση,ελεγκτές IDE/ATA atapi,πρωτεύον δίαυλος.έκανα unistall τον driver,restart, και μου το κάνε DMA μόνο του..ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

πετάει όπως πρώτα!ειχα μείνει με την εντύπωση πως κάτι άλλο φταίει γιατί είχα επιλεγμένο DMA εάν ειναι διαθέσιμο..παρόλο που έβλεπα PIO mode από κάτω..τζάμπα ταλαιπώρια ένα μήνα..μα πως άλλαξε..δεν το είχα πειράξει.Ευχαριστώ george καλό βράδυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...