apollonas77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα!Ξαφνικά παρουσιάστηκε παρακάτω πρόβλημα..ενώ οταν έκαιγα ενα dvd, χρειαζόμουν 10-15 λεπτα, στην χειρότερη, τώρα θέλει 1:¨15 με 1¨30 ώρα!και κρεμάει όλο το pc..σέρνεται,μεχρι να τελειώσει η εγγραφή. Οχι μόνο για κάψιμο dvd αλλά και για αντιγραφή ενός αρχείου απο το dvd sto pc..Πρέπει να είναι πρόβλημα ram αλλά το παράξενο είναι πως δεν παρούσιαζει πρόβλημα σε άλλες εφαρμογές(πχ games,ή copy paste μεσα στο σκληρό), μόνο σε οτι να κανει με το dvd driver Μου(nero,αντιγραφικα προγράμματα,όταν παίζω ταινείες απο το dvd-drive,alcohol->μου Έβγαλε μυνημα πως δεν υπάρχει αρκετή μνήμη.όμως το γράψε σε 1,5 ..ώρα).Καμια ιδέα? Έχω λαπτοπ με 1024 ram..
melenegiorgo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ειναι λιγο περιεργο να χαλασε ξαφνικα η RAM... Εγω θα ελεγα οτι εχει αρχιζει και τα παιζει το laser του Cd-r
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Mπας και το dvdrom γυρισε σε PIO mode ή βρισκεται στην ιδια καλωδιοταινια με το δισκο? Συνδυασμος των 2 προαναφερθεντων κανει το συστημα να συμπεριφερεται χειροτερα απο... Pentium 1...
apollonas77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 όπως το είπες!χειρότερα από PENTIUM..Mόνο όταν γράφω ή τρέχω από το DVD..κατάλαβα τι λές θα προσπαθήσω να το αλλάξω το PIO.Ευχαριστώ ..!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Απο τη διαχειριση συσκευων το τσεκαρεις, αλλα δυστυχως τωρα βρισκομαι στο pc3 της υπογραφης και pc του κοκκινου λινκ της υπογραφης μου οποτε δεν εχω μοναδες οπτικων δισκων για να σε βοηθησω... Αντε παιδια βοηθατε το παιδι εδωωω!
apollonas77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 είχες δίκιο!μου το γύρισε σε PIO mode..μπήκα Διαχειρηση,ελεγκτές IDE/ATA atapi,πρωτεύον δίαυλος.έκανα unistall τον driver,restart, και μου το κάνε DMA μόνο του..ευχαριστώ πολύ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Για δες τωρα σταματησε να σερνεται? (αν και βαζω στοιχημα οτι σταματησε)
apollonas77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 πετάει όπως πρώτα!ειχα μείνει με την εντύπωση πως κάτι άλλο φταίει γιατί είχα επιλεγμένο DMA εάν ειναι διαθέσιμο..παρόλο που έβλεπα PIO mode από κάτω..τζάμπα ταλαιπώρια ένα μήνα..μα πως άλλαξε..δεν το είχα πειράξει.Ευχαριστώ george καλό βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.