Προς το περιεχόμενο

Καρτα ηχου για ντισκ-τζοκει

Dj AWonka

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολες και ολους,ασχολουμαι με τον ηχο πανω σε ντεσκ-τοπ και θελω μια σεβαστη καρτα ηχου να συνδυασω και χρηση ντισκ-τζοκει.Για να εχω και ακουστικα χρειαζομαι 4 ιν/αουτ η μπορω και με 2.

Η γνωμη σας και αυτη σεβαστη,ευχαριστω.

Δημοσ.

χωρίς budget τι να σου πούμε, καλή κάρτα για να κάνεις τη δουλειά σου είναι και με 200 ευρώ και 15 ευρώ ακουστικά, αν μιλάμε για πιο σοβαρά πράγματα τότε τα ακουστικά θα σου στοιχίσουν 200 ευρώ και η κάρτα 1000 ευρώ χωρίς να μιλάμε καν για εντελώς επαγγελματικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ημουν διακοπες στο νοσοκομειο λογω ατυχηματος με moto...Το budjet ειναι στα 100-150e.Δεν θελω ακουστικα,ρωταω ποσα καναλια πρεπει να χει η καρτα για να κανω και προακροαση στο κομματι,με 2ιν-ουτ ειμαι ενταξει η θελω παραπανω?ευχαριστω για την ανταποκριση.

Δημοσ.

σε pci θες το λιγότερο μια με 4 out (2 stereo)

η γνώμη μου ειναι να προτιμήσεις μια firewire γιατι θα σε διευκολύνει αμα θες να βάζεις και να βγάζεις καλώδια συχνά!

κάρτες όπως της terratec (phase x24) και presonus firebox ειναι άριστες επιλογές για dj

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου. Προσωπικά (επειδή ασχολούμε και εγώ -όχι επαγγελματικά-) νομίζω πως με μια αξιοπρεπή εσωτερική κάρτα ήχου και την Onboard θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Αν χρησιμοποιείς πρόγραμμα του στυλ Virtual Dj ορίζεις την onboard για προακρόαση και την εσωτερική για κύρια κάρτα. Οπότε ουσιαστικά χρησιμοποιείς μια έξοδο για τα ακουστικά από την μια κάρτα και την άλλη κάρτα για τα ηχεία σου. Με μια audigy (ή terratec ακόμα καλύτερα),θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Προσωπική επιλογή (μέσα στα όρια του budjet σου): http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=10555

Δημοσ.
Καλημέρα φίλε μου. Προσωπικά (επειδή ασχολούμε και εγώ -όχι επαγγελματικά-) νομίζω πως με μια αξιοπρεπή εσωτερική κάρτα ήχου και την Onboard θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Αν χρησιμοποιείς πρόγραμμα του στυλ Virtual Dj ορίζεις την onboard για προακρόαση και την εσωτερική για κύρια κάρτα. Οπότε ουσιαστικά χρησιμοποιείς μια έξοδο για τα ακουστικά από την μια κάρτα και την άλλη κάρτα για τα ηχεία σου. Με μια audigy (ή terratec ακόμα καλύτερα),θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Προσωπική επιλογή (μέσα στα όρια του budjet σου): http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=10555

Θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου. Έχω:

1. Virtual Dj

2. Κάρτα On Board για τα ακουστικά

3. Κάρτα Audigy της Creative

Για κάρτα θα σου πρότεινα την CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER FATAL1TY PRO.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...