georgia sm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εκτός το http://www.aueb.gr δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο. Για περίοδο υποβολής δεν ξέρω, νομίζω λίγο πριν το Σεπτέμβρη αλλά αν παρακολουθείς το site αναφέρει κάποια στιγμή τις ημερομηνίες. Επίσης ανακοινώνει και ημέρες μεταπτυχιακού όπου μαζεύουν σε μία αίθουσα όλα τα μεταπτυχιακά της ΑΣΟΕΕ και τα παρουσιάζουν και μοιράζουν φυλλάδια, παρέχουν πληροφορίες κτλ κτλ. Μπορείς να βρεις μια τέτοια μέρα και να πας να τους ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Αν πετύχω καμιά τέτοια ανακοίνωση και το θυμάμαι θα το γράψω εδώ. Μπορείς να προσπαθήσεις να στείλεις και απευθείας στους υπεύθυνους καθηγητές αν και δεν σου εγγυώμαι ότι θα σου απαντήσουν. Στο MBA πάντως ξέρω ότι σίγουρα παίζει ρόλο και απαιτείται GMAT.
mentor231 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Για μεταπτυχιακό στη Διοίκηση επιχειρήσεων, όσοι ενδιαφέρεστε, να δείτε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Είναι κρατικό ΑΕΙ, τα μαθήματα γίνονται μόνο στα αγγλικά, με εξαιρετικούς καθηγητές και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Έχει μεταπτυχιακό μανατζμεντ, χρηματοοικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων για εργαζόμενους (ΜΒΑ) Πήγε φίλος μου και τον εξυπηρέτησαν εξαιρετικά. Χρειάζεται βαθμό πάνω από 6,5 και Proficiency ή κάτι αντίστοιχο. Αξίζει! www.ihu.edu.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.