nik1992 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 swiss hotel managment school, ελβετια -> 30,000 Ειχε παει ο brother μου, και ειναι πολυ καλη.
dimitris03 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Παιδιά επειδή το έχω ψάξει το θέμα μαζί με τον αδερφό μου, προτείνω το Mediterranean University College.
ioanna68 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Γιατί το λες αυτό? Γιατί προτείνεις το συγκεκριμένο?
dimitris03 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Γιατί έχει συνεργασία με κρατικό βρετανικό πανεπισήμιο, τα μαθήματα ξεκινόυν στα ελληνικά και σταδιακά στον δεύτερο χρόνο αρχίζουν τα αγγλικά, οι καθηγητές σε βοηθούν πάρα πολύ και με την ύλη αλλά και με την γλώσσα και το πτυχίο αναγνωρίζεται στην αγορά εργασίας εδώ στην Ελλάδα.
calvinklein Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Σόρυ που θα στο πω αλλά το mediterranean είναι το χειρότερο που υπάρχει στην αγορά.Γιατί...θα σου εξηγήσω. 1)ο Ξυνής είναι ο πιο απατεώνας, έχει κοροιδέψει πολύ κόσμο και βρίσκεται στα δικαστήρια από παλιούς φοιτητές... 2)Το mediterranean αλλάζει συνεχώς συνεργασίες διότι τα πανεπιστήμια της Αγγλίας βλέπουν το χάλι και προκειμένου να χαλάσει η φήμη τους λύνουν τις συνεργασίες. 3)Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με το teeside που είναι από τα χειρότερα της Αγγλίας 4)Στην τάξη δεν γίνεται μάθημα 5)Στην αγορά εργασίας έχει το χειρότερο όνομα και οι φοιτητές του βγαίνουν άσχετοι. Όλα αυτά σας τα λέω τεκμιριωμένα από μέσα μιας και σπούδασε η ξαδέρφη μου. Προσωπικά από την έρευνα που έχω κάνει το New York College είναι το καλύτερο με διαφορά και το μοναδικό που θα αναγνωριστεί μιας και έχει παραρτήματα σε όλη την ευρώπη. Μπορεί να είναι λίγο ακριβότερο από τα άλλα αλλά έχει καλό όνομα στην αγορά και γίνεται σωστή δουλειά. Μην σας παραμυθιάζουν οι Ξυνήδες....
zak3107 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 καλησπέρα σας. μόλις τελείωσα Τει διοίκηση επιχειρήσεων και ψάχνομε για μεταπτυχιακό. κατι είδα στο ιντερνετ για ασοεε και θα ήθελα όποιος μπορεί να δώσει κάποια πληροφ. για κριτήρια, κόστος κλπ θα ήμουν ευγνόμων. βαθμό πτυχίου έχω 6.3 πιάνω τιποτα;;
Praetorianos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 καλησπέρα σας. μόλις τελείωσα Τει διοίκηση επιχειρήσεων και ψάχνομε για μεταπτυχιακό. κατι είδα στο ιντερνετ για ασοεε και θα ήθελα όποιος μπορεί να δώσει κάποια πληροφ. για κριτήρια, κόστος κλπ θα ήμουν ευγνόμων. βαθμό πτυχίου έχω 6.3 πιάνω τιποτα;; Νομίζω στην ΑΣΟΕΕ ελάχιστος απαιτούμενος βαθμός είναι το 7,5 και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στους τίτλους ΑΕΙ. Τα παραπάνω τα λέω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, απλά μεταφέρω ότι ακούω από τους υπεύθυνους καθηγητές των μεταπτυχιακών. Αν έχεις καλές συστατικές ή καλή προϋπηρεσία ίσως τους κερδίσεις αλλά φαντάσου ότι μαζί με σένα θα ανταγωνιστείς παιδιά που έχουν βγάλει ήδη την ΑΣΟΕΕ με μεγαλύτερο βαθμό και πρότερη γνωριμία με τους καθηγητές. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω πάντως, μπορείς να βρεις πληροφορίες στο ιντερνετ και να ρωτήσεις
zak3107 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 ευχαριστω praetorians, μήπως έχεις κάποιο site υπόψιν σου όπου μπορώ να βρω πληροφορίες για το θέμα; και μήπως ξέρεις πότε είναι περίοδος υποβολής αιτήσεων;
black_widow Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 καλησπέρα σας. μόλις τελείωσα Τει διοίκηση επιχειρήσεων και ψάχνομε για μεταπτυχιακό. κατι είδα στο ιντερνετ για ασοεε και θα ήθελα όποιος μπορεί να δώσει κάποια πληροφ. για κριτήρια, κόστος κλπ θα ήμουν ευγνόμων. βαθμό πτυχίου έχω 6.3 πιάνω τιποτα;; Τελειώνω το ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων τώρα ( 1 μάθημα+πτυχιακή μείνανε ) και περιμένω να βγάλω βαθμό γύρω στο 8 ( 7,8 έως 8, μάλλον τελικά προς το 7.8 ) και το θεωρώ πολύ χλωμό να μπω σε μάστερ της ΑΣΣΟΕ για τους λόγους που προανάφερε ο Praetorianos ( μιλάμε πάντα για την εξαιρετική περίπτωση που θα είχα λεφτά να πληρώσω τα δίδακτρα, υποθετικά μιλάμε). Πάντως στο google που είχα ψάξει λίστες επιτυχόντων με μίνι βιογραφικά είδα ότι υπήρχαν επιτυχόντες και από ΤΕΙ ( μειοψηφία βέβαια). Κανένα βύσμα παίζει, να ξέρεις κανέναν καθηγητή; Aλλά και πάλι τι έχεις να χάσεις, κάνε αιτήσεις εσύ, εάν δεν κάνεις την αίτηση δε θα ξέρεις και για το ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα.
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ευχαριστω praetorians, μήπως έχεις κάποιο site υπόψιν σου όπου μπορώ να βρω πληροφορίες για το θέμα; και μήπως ξέρεις πότε είναι περίοδος υποβολής αιτήσεων; Εκτός το http://www.aueb.gr δεν ξέρω κάποιο συγκεκριμένο. Για περίοδο υποβολής δεν ξέρω, νομίζω λίγο πριν το Σεπτέμβρη αλλά αν παρακολουθείς το site αναφέρει κάποια στιγμή τις ημερομηνίες. Επίσης ανακοινώνει και ημέρες μεταπτυχιακού όπου μαζεύουν σε μία αίθουσα όλα τα μεταπτυχιακά της ΑΣΟΕΕ και τα παρουσιάζουν και μοιράζουν φυλλάδια, παρέχουν πληροφορίες κτλ κτλ. Μπορείς να βρεις μια τέτοια μέρα και να πας να τους ρωτήσεις ό,τι θέλεις. Αν πετύχω καμιά τέτοια ανακοίνωση και το θυμάμαι θα το γράψω εδώ. Μπορείς να προσπαθήσεις να στείλεις και απευθείας στους υπεύθυνους καθηγητές αν και δεν σου εγγυώμαι ότι θα σου απαντήσουν. Στο MBA πάντως ξέρω ότι σίγουρα παίζει ρόλο και απαιτείται GMAT.
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 εγώ πάλι σκέφτομαι να σπουδάσω πληροφορική η διοίκηση και δεν ξέρω τι απο τα δύο... οτι ακούω για την πληροφορική είναι άσχημο οπότε σκέφτομαι περισσότερο διοίκηση......
Orgasmic Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 αυτο που παραθεσες δεν λεει τιποτα σχετικο με την ποιοτητα των σπουδων, της μετεπειτα επαγγελματικης εξελιξης ή εστω την αξιολογηση απο εναν διεθνη οικο αξιολογησεων, απλα λεει οτι το προγραμμα της ασοεε το 2005 ηταν τριτο στον αριθμο αιτησεων στην ευρωπη και εκτο διεθνως. Αλλα αυτο δεν λεει και πολλα γιατι στην ελλαδα δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλα mba για να επιλεξει κανεις (ειδικα το 2005) οποτε ολοι αναγκαστικα εκει κανουν αιτηση. κοιταξα στο topmba.com, στο businessweek.com και στο forbes.com και δεν ειδα ουτε μια αναφορα τους στο mba της ασοεε. κατι αναλογο ειχα δει και στο site του Αlba, ισχυριζονται και αυτοι οτι ειναι οι κορυφαιοι στην Ευρωπη... Το ALBA απλα αναφερει οτι εχει τις περισσοτερες νικες στον διαγωνισμο Business plan of the year...κατι που ισχυει
gogoulini79:P Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 http://apps.facebook.com/pitsos_gr/fridge/cvr7ocs5j7 για παμε να βλεπω λαικ απο ολους σας για το ψυγειο μου )))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.