Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

nikosd6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ calvinklein το καλυτέρο ΜΒΑ στην Ελλάδας είναι το διατμηματικό ΜΒΑ της ΑΣΣΟΕ.

Επίσης αυτό που αναφέρεις για ένα απο τα καλύτερα, είναι μάλλον ένα απο τα πολύ μέτρια στην Ελλάδα. Τσέκαρε λίγο τις αντίστοιχες ιστοσελίδες και θα καταλάβεις.

"Πιστεύω ότι αν σε δεκτούν στο New York College πήγαινε χωρίς δεύτερη σκέψη." Δεν υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ σε δεκτούν δέχονται τους πάντες!!!!

Φίλε nikossd6 είσαι σε καλό δρόμο ψάξε καλά πριν αποφασισεις, αλλά σίγουρα κάνε κάτι....

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίταξε να δείς φίλε πιτερμαν.

Τα μεταπτυχιακά που γίνονται σε δημόσια πανεπιστήμια είναι πολύ κάτω του μετρίου, μιας και δεν αξιολογούνται και δεν ανανεώνονται.

Στο ΜΒΑ της ΑΣΟΕΕ δεν δέχονται απόφοιτους ΙΕΚ.

Προτείνω New York College για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και δυνατό πτυχίο που θα συνοδεύεται από την πιο σύγχρονη γνώση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για ποια δημοσια μιλάς, αλλά το ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΒΑ της ΑΣΣΟΕ έχει αξιολογηθεί και μάλιστα είναι στα 10 καλύτερα του κόσμου.

Επίσης δέχονται και απόφοιτους ΙΕΚ, απλά δεν φτάνει να είσαι μόνο απόφοιτος ΙΕΚ, άλλωστε μιλάμε για τα 10 καλύτερα στον κόσμο.

Επίσης αν θες εξήσε μας πώς το NYC είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, εκτός και αν το μπερδευσεις με το NYU της αμερικής.

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα συζήτηση έχετε πιάσει!

νομίζω ότι ο φίλος calvinklein έχει δίκιο: τα τύπου ALBA και ΑΙΤ είναι μάπα και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες! όσο για το New York, δεν νομίζω ότι τα πτυχία του είναι καλλίτερα την εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου του....

Δημοσ.
Δεν ξέρω για ποια δημοσια μιλάς, αλλά το ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΜΒΑ της ΑΣΣΟΕ έχει αξιολογηθεί και μάλιστα είναι στα 10 καλύτερα του κόσμου.
εχεις κανενα link για αυτο?
Δημοσ.

One of the most popular Business Schools in the world

A recent ranking by the Graduate Management Admission Council (GMAC®), based on the number of European GMAT scores sent directly to schools for 2005, shows that AUEB is one of the most highly sought Business Schools in the world.

More specifically, according to GMAC®'s ranking:

AUEB is the No 3 choice among European Business Schools, after INSEAD and LBS

AUEB is the No 6 choice among Business Schools internationally, after INSEAD, LBS, Harvard, Columbia and Stanford

http://www.i-mba.aueb.gr/news/news45.htm

Και αν ψάξεις θα βρεις και άλλα....

Δημοσ.

αυτο που παραθεσες δεν λεει τιποτα σχετικο με την ποιοτητα των σπουδων, της μετεπειτα επαγγελματικης εξελιξης ή εστω την αξιολογηση απο εναν διεθνη οικο αξιολογησεων, απλα λεει οτι το προγραμμα της ασοεε το 2005 ηταν τριτο στον αριθμο αιτησεων στην ευρωπη και εκτο διεθνως.

Αλλα αυτο δεν λεει και πολλα γιατι στην ελλαδα δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλα mba για να επιλεξει κανεις (ειδικα το 2005) οποτε ολοι αναγκαστικα εκει κανουν αιτηση.

Και αν ψάξεις θα βρεις και άλλα....

κοιταξα στο topmba.com, στο businessweek.com και στο forbes.com και δεν ειδα ουτε μια αναφορα τους στο mba της ασοεε.

κατι αναλογο ειχα δει και στο site του Αlba, ισχυριζονται και αυτοι οτι ειναι οι κορυφαιοι στην Ευρωπη...

βαζω στοιχημα οτι και στα site του deree του nyc θα γραφουν αναλογα...

Δημοσ.

Λοιπόν, κοντεύω τα τριάντα και δουλεύω από τα 18 μου στην επιχείρηση. Πέραν από ΑΣΟΕΕ και τα κολέγια που έχουν ήδη αναφερθεί, έχει κανείς άλλος να προτείνει και κάποιο άλλο;

Θα κλείσω πάντως ένα ραντεβού με το NEW YORK για να δω εάν είναι τα πράγματα όπως λέει ο φίλος calvinklein ή ο politikos76 για να έχω κι εγώ άποψη. :confused:

Δημοσ.

Επίσης δέχονται και απόφοιτους ΙΕΚ, απλά δεν φτάνει να είσαι μόνο απόφοιτος ΙΕΚ, άλλωστε μιλάμε για τα 10 καλύτερα στον κόσμο.

Επίσης αν θες εξήσε μας πώς το NYC είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, εκτός και αν το μπερδευσεις με το NYU της αμερικής.

Δείξε μου ένα site που να λέει ότι δέχονται αποφοίτους ΙΕΚ στο ΜΒΑ της ΑΣΟΕΕ?

Το NYC είναι παράρτημα του New York University.

Δεν λέγεται NYU διότι ο νόμος της Ελλάδας δεν επιτρέπει να λέγονται Universities αλλά Colleges.

Στις άλλες χώρες που έχει παραρτήματα το ΝΥC λέγεται NYU.

Δημοσ.

Απο σπουδες σε ΙΕΚ ειναι μαλλον δυσκολο να μπορεσεισ να παρακολουθησεισ ΜΒΑ ανετα. Π.χ. στο ΙΕΚ δινατε εξετασεις (προοδο-τελικες) που ηταν λιγο αστειες ( χωρισ παρεξηγηση) και οι εργασιεσ που κανεισ σε ενα μεταπτυχιακο ειναι σε αλλο μοτιβο. Ποιο ΙΕΚ εχεισ τελειωσει? Ποσο διαβασες εξω απο αυτα που επρεπε να διαβασεισ, ποσο ψαχνεσαι γενικα? Η αδελφη μου εχει δουλεψει και σε ΙΕΚ και σε κολεγιο και εχω ακουσει ΤΕΡΑΤΑ. Αν εχεισ αποριεσ πεσ μου να την ρωτησω ή στειλε μου π.μ. Θα φρικαρεισ και εσυ. Απ οτι μου λεει πρεπει να ξερεισ αν απλα θελεισ ενα χαρτι, ή αν εχεισ την διαθεση να πιεστεισ για ενα χρονικο διαστημα ωστε να συνδιασεισ δουλεια και σπουδεσ. Οταν λεσ πως εχεισ δουλεψει τοσα χρονια στην εταιρια σου σε ποιο ποστο εχεισ δουλεψει? Ποσα ατομα απασχολειτε? Ποιο το αντικειμενο της εταιριας? Πιστεψε με παιζει ρολο.

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά....γίνεται από ΙΕΚ να κάνεις το ΜΒΑ της ΑΣΟΕΕ?

Δεν εννοώ αν μπορείς να παρακολουθήσεις...εννοώ αν σε δέχεται το πανεπιστήμιο για να κάνεις το ΜΒΑ.

Δεν θέλει να είσαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης?

Δημοσ.
Αν θες απλά να διοικήσεις την εταιρία μπορεί και να είναι οκ ένα ΙΕΚ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορέσεις να την αναπτύξεις χωρίς μεταπτυχιακό ή τουλάχιστον πανεπιστημιακό πτυχίο. :shifty:

Sorry αλλά πιο μεγάλη βλακεία δεν έχω ακούσει!!

Δηλαδή θες να πεις ότι όποιος δεν έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων δεν μπορεί να πάει μια επιχείρηση μπροστά???:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ γιατί ξέρω καμια 10ριά άτομα που ούτε καν πτυχίο είχαν και έχουν κάνει περιουσία?

Κάποιες φορές η εμπειρία φίλε μου μετράει, ναι μεν χρήσιμες οι σπουδές αλλά δεν είναι το παν.

Δημοσ.
Πόσο χρονών είσαι?

Να ξέρεις ότι για να κάνεις μεταπτυχιακό χωρίς πανεπιστημιακό τίτλο θα πρέπει να είσαι πάνω από 25 και να έχεις τουλάχιστον 5 με 10 χρόνια προυπηρεσία.

Ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά που μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα είναι το ΜΒΑ του New York College.

Tο εν λόγω πρόγραμμα είναι σε συνεργασία με το κρατικό Ελβετικό πανεπιστήμιο IUKB και αξίζει 100% τα λεφτά του διότι οι Ελβετοί είναι top σε προγράμματα διοίκησης επιχειρήσεων. Το κόστος είναι γύρω στα 11.000 Ευρώ.

Και θα δώσει 11.000 σε ένα κωλοκολέγιο που ούτε καν αναγνωρισμένα πτυχία δεν έχει???

Δεν πας καλύτερα απευθείας στο LSE θα πληρώσεις λίγα παραπάνω αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να λες ότι έχεις πραγματικό μεταπτυχιακό τίτλο(πλάκα κάνω);)

Προτείνω New York College για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και δυνατό πτυχίο που θα συνοδεύεται από την πιο σύγχρονη γνώση.

Σαν πολύ εξιδανικευμένα δεν μας το παρουσιάζεις?? Ήρεμα λίγο!! Δεν μιλάς σε μικρά παιδιά!

Πάω στοίχημα ότι έχεις στενή σχέση με αυτό το κολλέγιο, είτε είσαι/ήσουν σπουδαστής/καθηγητής είτε υπάλληλος είτε οτιδήποτε.

Με όλο το σεβασμό αλλά ο τρόπος σου αυτό δείχνει, αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη

Θα κλείσω πάντως ένα ραντεβού με το NEW YORK για να δω εάν είναι τα πράγματα όπως λέει ο φίλος calvinklein ή ο politikos76 για να έχω κι εγώ άποψη. :confused:

Εγώ πάντως θα σου συνιστούσα να μην κλείσεις ραντεβού πρωτού ψάξεις τα πάντα, γιατί εκεί θα κάνουν τα πάντα για να σε πείσουν και πίστεψε με θα το καταφέρουν μιας και είσα αβέβαιος. Οπότε αν πάς να ρωτήσεις ετοιμάσου και για εγγραφή και αμφιβάλλω αν θα είναι αυτό το οποίο ήθελες

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζω κανένα Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο.

Το καλύτερο είναι να φύγει έξω αλλά αν δεν έχει την δυνατότητα λόγω του ότι δουλεύει το ιδανικό θα ήταν να κάνει ένα μΒΑ εδώ στην Ελλάδα.

Αν θές ένα φτηνό ΜΒΑ θα κοιτάξεις στην ΕΕΔΕ με 6.900 σε 2 χρόνια καθάρισες ή Athens Metropolitan 7300 1 χρόνος.

Αν θές ένα δυνατό μεταπτυχιακό ΜΒΑ, στο οποίο θα πάρεις τις απαραίτητες γνώσεις, θα είσαι σε μια αίθουσα με γνωστά στελέχη και θα κάνεις ένα πρόγραμμα με τα πρότυπα Ελβετικών Πανεπιστημίων τότε πιστεύω η καλύτερη λύση είναι το

ΜΒΑ του Ελβετικού Κρατικού Πανεπιστημίου IUKB που γίνεται στις εγκαταστάσεις του New York College.

11.000 δεν είναι και μεγάλο ποσό.

Πιστεύω είναι μονόδρομος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...