Προς το περιεχόμενο

Sagem 1500WG ασύρματο!

PETERANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ασύρματο modem sagem, προσπαθώ να το συνδέσω στο laptop μου αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί, πρέπει να κάνω καπια ιδιαίτερη ρύθμιση, η σύνδεση μου είναι forthnet 2 play.

Βοήθεια παιδιά έχω ένα netgear και συνδέαμε με ένα καλώδιο 9 μέτρα!!!!

Δημοσ.

http://192.168.2.1/

μπες σε αυτή τη διεύθυνση και να το ρυθμίσεις κατάλληλα (μπορείς να πάρεις τη forthnet τηλέφωνο για να σου πουν τι ακριβώς ρυθμίσεις θα κάνεις).

Από εκεί μέσα επίσης θα ρυθμίσεις το ασύρματο δίκτυο σου (δηλαδή να το βάλεις όνομα, κωδικό κτλ κτλ)

Δημοσ.
http://192.168.2.1/

μπες σε αυτή τη διεύθυνση και να το ρυθμίσεις κατάλληλα (μπορείς να πάρεις τη forthnet τηλέφωνο για να σου πουν τι ακριβώς ρυθμίσεις θα κάνεις).

Από εκεί μέσα επίσης θα ρυθμίσεις το ασύρματο δίκτυο σου (δηλαδή να το βάλεις όνομα, κωδικό κτλ κτλ)

Κάνω ακριβός αυτή την διαδικασία αλλά δεν συνδέετε.

Η forthnet δεν μου παρέχει υποστήριξη για τι δεν είναι το modem που με προμήθευσε κατά την συνδέσει και με παρέπεμψε στο κατάστημα που τo αγόρασα (Πλακά μας κάνουν :mad:).

Να σημειώσω ότι έχω συνδεθεί παλαιοτέρα με το ίδιο modem στον ίδιο υπολογιστή.

Επίσης τα λαμπάκια του modem είναι όλα πράσινα εκτός από ένα το ALM ( προφανώς ALARM) που είναι κόκκινο.

Δημοσ.
Κάνω ακριβός αυτή την διαδικασία αλλά δεν συνδέετε.

Η forthnet δεν μου παρέχει υποστήριξη για τι δεν είναι το modem που με προμήθευσε κατά την συνδέσει και με παρέπεμψε στο κατάστημα που τo αγόρασα (Πλακά μας κάνουν :mad:).

Να σημειώσω ότι έχω συνδεθεί παλαιοτέρα με το ίδιο modem στον ίδιο υπολογιστή.

Επίσης τα λαμπάκια του modem είναι όλα πράσινα εκτός από ένα το ALM ( προφανώς ALARM) που είναι κόκκινο.

εχεις ανοικτο το διακοπτη του wi-fi στο laptop σου?

Δημοσ.

Ανοιχτώ είναι.

Κανονικά πρώτα πρέπει να συνδεθώ με ethernet έτσι δεν είναι?

Το laptop αναγνωρίζει το modem και ασύρματα και με το καλώδιο, το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνετε συνδέσει στο internet.

Δημοσ.

Να βάλεις την mac διεύθυνση της ασύρματης κάρτας του laptop στις ρυθμίσης του router. Πρέπει να το βάλεις και στο Wireless και στο Firewall

Δημοσ.
Να βάλεις την mac διεύθυνση της ασύρματης κάρτας του laptop στις ρυθμίσης του router. Πρέπει να το βάλεις και στο Wireless και στο Firewall

Πώς μπορώ να βρω την mac διεύθυνση?

Βρήκα μια mac διεύθυνση από τα στοιχεία του άλλου modem που έχω,

Την έβαλα αλλά τώρα δεν μπαίνει ούτε στην διεύθυνση του sagem (192.168……..).

Καμία ηδέα πριν το ΣΠ....

Δημοσ.

δεν χριαζεται mac address.βαλε τις Ip στο αυτοματο στο pc σου με καλωδιο και δες αν μπαινεις ιντερνετ.επισης μεσα στο μενου του ρουτερ δες αν εχεις παρει καταρχην Ip.μπορει να εχεις βαλει κατι λαθος και να μην εχεις παρει καν ip.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...