mandipl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η διαφορα HD READY με FULL HD . βλεπω την τρομερη διαφορα στην τιμη και αναρωτιεμε αν αντιστοιχει σε κατι η ειναι φουσκα . συγκεκριμενα θελω μια τηλεοραση για να βλεπω tv dvd αλλα και για ταινιες σε bluray ps3 κλπ. ποια θα ειναι η διαφορα px σε bluray αναμεσα σε αυτην http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956031 και σε αυτην http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1105671 οποιος ξερει ας βοηθησει
antonl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Η διαφορά είναι ότι η Full HD σηκώνει μεγαλύτερη ανάλυση. Γνώμη μου είναι πως αν πάρεις μεγάλη οθόνη (>=40) ή/και την τοποθετήσεις κοντά στο σημείο από όπου θα παρακολουθείς τηλεόραση, ίσως αξίζει η αγορά μιας τέτοιας. Αλλιώς θα έλεγα να δώσεις περισσότερο βάσει σε άλλα της χαρακτηριστικά.
disqualified Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 η 26αρα που δειχνεις ειναι πολυ μικρη ειδικα για σαλονι και επισης δεν εχει και τις τελειες γωνιες οποτε δεν αξιζει να την παρεις για κυρια τηλεοραση. Ειδικα αν εχεις και μεγαλο σαλονι μετα απο λιγο η 32αρα θα σου φαινεται πολυ μικρη. Η full HD εχουν μεγαλυτερη αναλυση η οποια ειναι η 1080p που παιζουν και τα bluray. Βασικο ειναι να πας να δεις την τηλεοραση που θες απο κοντα να την τσεκαρεις απο ολες τις γωνιες και οχι να την αγορασεις ετσι στα τυφλα.
mandipl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 βασικα την 26ρα την εχω ηδη οποτε ρωταω αν αξιζει να παρω μια full HD . δεν εχω μεγαλο σπιτι και δεν μου φενονται μικρες οι 26" . απλα θελω να ξερω αν θα χανω πολλα οταν παιζω ps3 η οταν βλεπω blueray γιατι φανταζομαι στα απλα dvd και ειδικα στην tv η διαφορα δεν ειναι μεγαλη
disqualified Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 στο ps3 και στo dvd δε θα χανεις τπτ, και ειδικα στην τηλεοραση οπως ειναι αυτη τη στιγμη οσο πιο μεγαλη αναλυση εχεις στην τηλεοραση τοσο χειροτερη εικονα θα παρεις καθως το σημα εχει αρκετα μικροτερη αναλυση. Full HD θα παρεις αν θες να βλεπεις bluray - οχι πως δε θα ειναι ωραιο σε μια HDready - ή αν θες καμια τεραστια τηλεοραση πανω απο 32 ιντσες μονο και μονο επειδη εχεις μεγαλο σαλονι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.