Προς το περιεχόμενο

iTunes μεταβαση απο PC σε Μαc

mihranalthaqafi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα. όταν παιρνάω την μουσική μου στο library δεν μου περνάει τα αρχεία wma. γιατί συμβαίνει αυτό?? δεν έπρεπε να μου κάνει convert?? ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρηκες τελικα πως φτιαχνεται αυτο με τους ελληνικους τιτλους; και εμενα μου τους βγαζει ο,τι να ναι και εχς χασει ολα τα ελληνικα τραγουδια ρε γαμωτο

Υπαρχει ενα προγραμμα νομιζο mod id3 που κανει τις απαραιτητες αλλαγες αλλα δεν εγκυομαι για το αποτελεσμα.Σε εμενα ειχε προβληματα.Γενικα δεν πρεπει να υπαρχουν πολλεσ λυσεις περα απο αυτη.Αλλιως νομιζω πρεπει να γινεται αν αλλαξετε τη γραμματοσειρα απο τα windows ωστε να ειναι καταλληλη iso 8859-7 και μετα ξανα περασμα.Αλλιως με το χερι ή επιστροφη στο μαγαζι, αναλογα με τις αντοχες.Αυτα νομιζω

Τελικα τα καταφερα και μπορω να πω οτι μονο ευκολη δεν ηταν η διαδικασια.. Μου βγηκε η πιστη 2 μερες προσπαθωντας να μεταφερω 140 gb βιβλιοθηκη.. Η λυση ειναι να μετατρεψεις το itunes library.xml αρχειο που εχει το pc με τις πληροφοριες που βρισκονται τα τραγουδια σε "mac friendly" εκδοση, να μεταφερεις μετα ολα τα songs στον δισκο του Mac και μετα να κανεισ copy paste to .xml αρχειο η να κανεις import library.. Οπως και να χει μου βγηκε η πιστη αλλα τουλαχιστον αξιζε γιατι εχω (σχεδον) ακριβως την δομη που ειχα και πριν

Αυτο που εννουσα φιλε και τελικα ειχα δικιο δεν ειναι αν συνδεεται το iphone με το mac αυτο εξηπακουεται

Ενοουσα αν θα μπορει να κανει sync με το mac χωρις να πρεπει να κανει erase all data οπως κανουν και τα ipod οταν τα συνδεεις με αλλο pc. ειναι η μαλακια των ipod, iphone που συδεονται μονο με 1 itunes και οταν το κανεις αλλου connect για να περασεις καποιο αρχειο πρεπει πρωτα να διαγραψει ολα τα δεδομενα...

Εγώ που έχω το ipod 30gb, όπου και να το συνδέω μπορώ να περάσω ότι θέλω κάθε φορά μέσα, χωρίς να αρχίσει να διαγράφει τα δεδομένα. Απλώς έχεις απενεργοποιημένη την επιλογή "autosynch" στο preferences.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...