flik Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα. Έχω το Lg viewty ένα μήνα τώρα, και απο την πρώτη βδομάδα συνειδητοποίησα οτι σε άσχετες στιγμές, μου στέλνουν μηνύματα των οποίων έρχονται οι αναφορές στον αποστολέα, αλλά σε εμένα δεν εμφανίζονται ποτέ. Αυτό γίνεται με έναν αριθμό, αλλά δεν είναι πρόβλημα του αποστολέα, και μάλλον σύμπτωση είναι, καθώς το 99% των εισερχομένων είναι απο αυτόν τον αριθμό. Λέω σε άσχετες στιγμές, γιατί μπορεί να είναι στο πρώτο μήνυμα που παραλαμβάνω μια μέρα, ή μπορεί, πιο συχνά, να μου στέλνει μήνυμα, να απαντάω, και να μην έρχεται το επόμενο μήνυμα. Και χωρίς να πειράξω τίποτα, μετά απο μια ώρα αν στείλει, έρχεται κανονικά. Συμβαίνει σε ποσοστό 1 στα 10-15 μηνύματα. Πληροφοριακά έχω wind, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Σας έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο; Τι να κάνω; Ευχαριστώ
flik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Τίποτα κανείς; Χθες το έκανε δυο τρεις φορές. Έχουν σπάσει και τα νεύρα τις κοπέλας μου που στέλνει διπλά μηνύματα. Σήμερα στα 5-6 που έστειλε ήρθαν όλα. Την επόμενη φορά που θα το κάνει παίρνω τηλ εκεί απο όπου το πήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.