CensoredX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μολις πηρα ενα xbox 360 και επειδη προσπαθω να καταλαβω τοση ωρα σαν ηλιθιος τι παιζει ρωταω: υπαρχει περιπτωση να συνδεθω στο λαιβ με το μοντεμ το dsl του οτε(Sagem fast 840 ISDN) που εχει μονο μια θυρα ethernet ή τζαμπα καθομαι και παλευω;
izerman76 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Να συνδέσεις το ethernet καλώδιο με την υποδοχή του 360 και να πας στο dashboard εκεί που λέει network, test network connection, ή κάτι τέτοιο, δεν είμαι σπίτι να το δω. θα σου βγάλει αν υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση. Να ξέρεις (τουλάχστον αυτό ίσχυε όταν το πήρα το Νοέμβριο), πως μόλις κάνεις log in ενεργοποιείται ο δωρεαν μήνας στο gold, εγώ δε το πήρα χαμπάρι και δεν έπαιξα καθόλου multiplayer έτσι
CensoredX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Τελικα το εψαξα λιγο και οντως με το συγκεκριμενο μοντεμ δεν γινεται λογω απουσιας θυρας ethernet.Οποτε αλλαζω την απορια μου σε: προτεινετε καποιο μοντεμ/ρουτερ με λιγα σχετικα λεφτα για αυτη τη δουλεια(η συνδεση μου ειναι dsl-over isdn σε περιπτωση που παιζει ρολο)
melenegiorgo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Βασικα δεν ξερω να σου προτεινω καποιο ρουτερ καθως δεν εχω ασχοληθει με xbox αλλα για ενα ρουτερ θα χρειαστεις περιπου 30-50ευρω.... Μπορεις να παρεις και ενα switch με 20 ευρω για να κανεις την μια θυρα ethernet που εχεις 6
v0rtex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 το PC σου δεν εχει θυρα ethernet να κανεις κανα bridge connection η πως το λενε και να συνδεσεις εκει το χβοχ ? (αν καταλαβα καλά το μοντεμ συνδεεται με USB στον υπολογιστη σου)
CensoredX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 @giorgos:α κανα 30αρι;Νταξει νομιζα θα ηταν πιο ακριβα @v0rtex:Σωστος,ουτε θυρα ethernet εχει το πισι μου και το μοντεμ ειναι συνδεδεμενο με usb Κι αλλη χαζη ερωτηση: Οταν παρω ρουτερ,θα συνδεομαι στο νετ μεσω του ρουτερ και μονο ή θα συνδεσω το μοντεμ στο ρουτερ;(Με μπακαλιστικα λογια:το ρουτερ ειναι κατι σαν πολυμπριζο ethernet ή παιζει και τον ρολο του μοντεμ Επισης δεν πιστευω να χει καμια δυσκολη εγκατασταση ε;
jowl_tnt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Υπάρχουν Router με ενσωματωμένο DSLmodem. Αν πάλι, το modem που έχεις έχει ethernet, πάρε ένα απλό, βάλε το ethernet modem σε μία θύρα του (ή στη Wan) και στις υπόλοιπες το PC, 360 κτλ... Θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο (δεν είναι και μόντεμ) για να έχεις και το WiFi σου.
v0rtex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 η πιο φτηνή λύση είναι να πάρεις μια κάρτα δικτύου με 5-10 ευρώ ..η πιο καλή λύση είναι να πάρεις ένα ρουτερ με 4 θύρες ethernet (το ρουτερ λειτουργεί και σαν DSL modem και σαν switch/hub)
CensoredX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Switchάκι καλύτερα να πάρεις Και θα δουλεψει κομπλε με αυτο ε;
CensoredX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Λοιπον πηρα ενα switch(Asus GX1005B) αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως θα γινει η δουλεια Τεσπα οταν παω σπιτι ελπιζω να βγαλω ακρη αλλιως θα σας ξαναπρηξω
v0rtex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ωραία ..τώρα μπορείς να βρίσεις ελεύθερα τον wolfidis που στο πρότεινε ..γιατί σου είναι παντελώς άχρηστο μιας και ούτε το modem αλλα ούτε και το PC σου δεν έχει ethernet
CensoredX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ΛΟΛ καλα το σκεφτομουνα δηλαδη οτι δεν υπαρχει τροπος συνδεσης με αυτο το φαφαρι Ευτυχως που πηρα το φθηνοτερο αν και ουτως η αλλως δεν το εχω ανοιξει ακομα οποτε θα το αλλαξω με ρουτερ με θυρες ethernet οπως ειπες εσυ edit:επισης αλλη μια ακυρη ερωτηση(μη βαρατε ακομα ντε): αν συνδεσω απ'ευθειας το χβοχ με πριζα τηλεφωνου θα δουλεψει ή ουτε καν; και αν γινεται αυτο μπορω να εχω ταυτοχρονα ιντερνετ στο πισι και να ειμαι στο λαιβ ή οχι;(φανταστειτε δηλαδη στο σαλονι το χβοχ κοτσαρισμενο σε μια πριζα τηλεφωνου και στο δωματιο το πισι ενα τετοιο πραγμα εννοω)
v0rtex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 δε γίνεται αυτό όχι .. Κοιτα, αν υπάρχει θέμα απόστασης και δε θες να έχεις καλώδια στα πόδια σου υπάρχουν οι εξής λύσεις: 1) αν το μοντεμ/ρουτερ σου εχει WI-FI (ασύρματο δίκτυο) παίρνεις ενα wifi module για το 360. 2) παίρνεις απ αυτά τα μαραφέτια που μεταφέρουν σήμα δικτύου μέσα απο τα ηλεκτρικά καλώδια ..Δηλαδή συνδεεις απο το ρουτερ στο μαραφέτι που μπαίνει στην πρίζα του ρεύματος και μετά την ethernet του 360 σε ένα άλλο τέτοιο μαραφέτι που θα έχεις σε μια πρίζα κοντά στο 360. το 2ο δε το έχω δοκιμάσει ..ο Φιτς το πήρε νομίζω και απ οτι άκουσα του δουλεύει μια χαρά. το καλύτερο πάντως είναι απλά με καλώδιο ethernet από το 360 στο ρουτερ...σήμα καμπάνα.
CensoredX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Οχι δεν εχω προβλημα με την αποσταση ολα στο ιδιο δωματιο θα ειναι,πιο πολυ εγκυκλοπαιδικως ρωτησα Ρουτερ λοιπον αν και απ'οτι ειδα στο πλαισιο το πιο φθηνο για over isdn εχει 60 ευρω αλλα τι να κανουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.