Προς το περιεχόμενο

Κανει καλυτερες τιμες το καταστημα αν το ζητησω?

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για πες και που ειναι αστοχο το σχολιο που εκανα?

εγω ειπα κατι που συμβαινη και οχι κατι που φανταζομαι.εαν ξερεις εσυ κατι αλλο πες το αλλιως ασε τα σχολια περι αστοχιας των αλλων.;)

δε σου είπα ότι το φαντάζεσαι, λέω ότι είναι άστοχο, δλδ διαφορετικό θέμα

άλλο να σου δηλώσει μια αγορά ως ηλεκτρονική στο πλαίσιο, επιλογή όμως που ήδη υπάρχει και άλλο να σου κάνει ότι έκπτωση του κατέβει λόγω παζαρέματος ή επειδή σε συμπάθησε, πιστεύω πως δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τη διαφορά

όπως σου εξήγησα και για ποιο λόγο δεν μπορούν να σου κάνουν έκπτωση σε αυτά τα καταστήματα που δεν προβλέπεται, γιατί θα έχουν πρόβλημα, άλλο το ένα κι άλλο το άλλο, γιαυτό και μου φαίνεται άστοχο το παράδειγμα όπως και τα υπόλοιπα

κι εμένα μου έχουν κάνει αυτό που λες αλλά είναι διαφορετικό πράγμα και οι 2 τιμές είναι ήδη περασμένες, ούτε θα έχει πρόβλημα με κανέναν στο πλαίσιο, δεν βάζει ότι έκπτωση του κατέβει, με ποια δικαιολογία θα το κάνει αυτό, τι θα πει στους ανώτερους, του έκοψα κάτι?

(αν και εδώ που τα λέμε το έγραψες λάθος γιατί κανονικά ή τη μία τιμή μπορεί να χτυπήσει ή την άλλη και δε μοιράζει τη διαφορά αλλά υποθέτω αυτό εννοούσες - αν έγινε όμως όπως τα λες, τότε ή θα βάλει ο υπάλληλος 10 ευρώ από την τσέπη του ή θα βγάλει 10 extra..)

Δημοσ.

Ενταξει απο κοντα εχεις παντα περισσοτερες πιθανοτητες, αλλα και απο τηλεφωνο μπορεις να ζητησεις καλυτερη τιμη. Εγω στην επαρχια, παντα παραγγελνω απο τηλεφωνο κυριως απο το eshop και πολλες φορες εχω πετυχει καλυτερη τιμη. Απο κοντα ομως μπορει ο πωλητης να σου κοψει, και πολλα μαλιστα αμα θελει. Εχουν, τα μεγαλα καταστηματα κυριως, πολλα περιθωρια να κοψουν. Ιδιως αν ειναι π.χ. καμια τηλεοραση που σε λιγο καιρο βγαινει νεο μοντελο και εχουν αυτοι καποια κομματια στοκ, μπορουν να σου κανουν τεραστια εκπτωση... Απο προσωπικη εμπειρια μιλαω. Ιδιως το Πλαισιο, αν βγει καινουργιο μοντελο σε καποιο ηλεκτρονικο ειδος και εχει καποια κομματια απο το παλιοτερο μοντελο, τα δινει σε πολυ χαμηλη τιμη μεχρι και 60-70% κατω. Απλα πρεπει να πας εκει εποτοπου, να τα ψαξεις λιγο και να πετυχεις τον καταλληλο ανθρωπο. Πηρα εγω pda που το πουλαγε το πλαισιο 700 ευρω, το πηρα με 220 γιατι εφερε το καινουργιο μοντελο και το παλιο το σκοτωνε. Οπως βλεπετε, επειδη το εχω ψαξει δηλαδη κιολας, υπαρχουν πολλα περιθωρια για γενναιες εκπτωσεις. Απλα μην κωλωνετε, πειτε το στα ισια τι μπορουν να σας κοψουν.

Δημοσ.

Αν ειναι καινουργιο το προϊον δεν παιζει εκπτωση σχεδον ποτε. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αν το βρεις χαμηλοτερα σε αλλο καταστημα (και δεν μιλαω σε ιντερνετικο), πας με την προσφορα που σου εδωσαν και τοτε παζαρευεις. Αν πας με αδεια χερια και πεις οτι το βρηκες εκει φτηνοτερα ειναι σχεδον απιθανο να σου κανουν εκπτωση. Τωρα για το αν εισαι καλος πελατης ή οχι να ξερεις οτι σε εχουν φακελωμενο. Αν δεν τα εχεις κανει τα ψωνια ολα στον κωδικο πελατη που εχεις δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εισαι καλος πελατης.... Ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.
Οχι, και 5000? σε 3 χρονια να τους εχεις δωσει δεν παιζει να σου κανουν καλυτερες τιμες...

Απλα για μαζικες παραγγελιες (π.χ. θες 20 PC για ενα Net Cafe, τοτε ισως σου κανουν κατι καλυτερο).

Για τετοιες αγορες υπαρχει το εταιρικο τμημα του εσοπ οπου εκει ναι μπορεις να διαπραγματυτεις κατι.Ενας φιλος εφτιαξε 3 pc στο eshop.gr kαι στο εταιρικο τμημα του κοψαν κατι ψιλα.Απο κει και περα σαν απλως πελατης δεν εχεις καλυτερες τιμες,εκτος και αν βγαλεις την eshop visa που νομιζω εχει 2% εκπτωση σε καθε αγορα.

Εγω πχ πριν κανα μηνα εκανα παραγγελια με συνολικο κοστος 302.40ε και πηρα στο τμημα πωλησεων να ρωτησω αν γινεταινα στρογγυλευτει στα 300 και μου ειπαν οχι, χωρις δισταγμο.

Αρα λιγοτερα δεν δινεις,ισως περισσοτερα αν κατσεις σε αποστολεα που δεν εχει ρεστα.Σε μια παλιοτερη αποστολη ο courirer δεν ειχε ρεστα και μου φαγε 3,5 ευρω, με το λογίο "θα στα δωσω στην επομενη παραγγελια..."

Δημοσ.

Εγώ που έχω φίλο σε multirama όταν ψωνίζω κάτι μου κάνει έκπτωση όσο δικαιούται σαν πωλητής δηλαδή 3% φυσικά αυτό τους το χει δωσει σαν δικαιωμα ο διευθυντής σε όσα προιόντα δεν είναι σε προσφορά, αν πάρω κάτι ακριβό όπου έχει και νόημα την ζητάω, π.χ πριν λίγες μέρες πήγαμε και πήραμε για τo ξάδερφό μου laptop και με την έκπτωση που μου κανε πήραμε την τσάντα δωρεάν ενώ σήμερα το απόγευμα που πήρα ένα 320άρη σκληρό με 50ευρώ δε μπορούσε να μου κάνει και άλλωστε 1.5ευρώ έβγαινε δεν άξιζε τον κόπο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...