chaplin1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Σκιζει το Darkfall.Ποιοτικη Βρεττανικη παραγωγη.Το πρωτο το εχεις παιξει? ναι..ομολογω οτι ξαφνιαστηκα απο μια παραγωγη που ουσιαστικα εγινε απο το τιποτα, ετσι?δουλεια ενος μονο ανθρωπου(Jonathan Boakes) και καταφερε να ξεπερασει πολλες "επαγγελματικες" παραγωγες.γενικα μου αρεσει να ασχολουμαι με τετοιες παραγωγες..δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι τα εμπορικα adventures πλεον λενε τα ιδια και τα ιδια.ας δωσουμε και μια ευκαιρια και στους "μικρους" του χωρου.αν το βρεις παιξε το barrow hill.ηταν λιγο ξενερα ο "κακος" της υποθεσης αλλα τεσπα.πιστευω θα σου αρεσει η ατμοσφαιρα πολυ. ---------- Προσθήκη στις 15:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:08 ---------- Δεν σας φαίνεται λίγο αργό στην κίνηση; Το ξεκίνησα αλλά η ταλαιπωρια που έτρωγα μέχρι να αλλάξει "ταπετσαρία" με έκανε να το παρατήσω. ειναι λιγο ναι αλλα μετα απο λιγη ωρα συνηθιζεις.με χαλασε κι εμενα αρκετα στην αρχη.θα προτιμουσα να εχει μια επιλογη και με στατικες εικονες οπως τα 2 προηγουμενα.
alan2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 για το Mabinogi Heroes εχει βγεί? διαβασα οτι As of early April 2010, no official launch date has been set
fijidreamer Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Θα με βρειτε στην Cavern... Mystonline (URUlive) βεβαια... http://mystonline.com/forums/viewtopic.php?t=20840 Σας περιμένουμε..
KremTri Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Προτεινεται κανενα pc game για να περασω το βραδυ!!!!!!! Να ειναι λιγο σπαζοκεφαλια οχι πολεμικα και στρατιγικής. ( Να είναι και free! )
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 θα περιμενω να μεταφερθει για να ανεβει το post count μου.
KremTri Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 dx ball. Εγγύηση!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!!! κανενα link ρε παιδιααα!!!!!!!
guido Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 θα περιμενω να μεταφερθει για να ανεβει το post count μου. χαχαχα . με έκανες και γέλασα πρωι πρωι μπα ψέματα , για το μελλοντικό +1 post count το είπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.