Προς το περιεχόμενο

Tι παίζετε αυτό τον καιρό;; Η γνώμη σας;;;

kotsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα αντίστοιχο θέμα με τα τύπου: "Τι ακούτε αυτή τη στιγμή;" και "Τι προβάλετε αυτή τη στιγμή;"

Οπότε..

Τι παίζετe αυτόν τον καιρό..; Η γνώμη σας;

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τότε που βγήκαν (6+ μήνες) PES 2008 (multi/offline - το online ως γνωστόν $#@%%$) και COD4 (online). Ενδιάμεσα καμιά σφήνα από FPS, Racing (για σύντομο διάστημα).

Δημοσ.

Σταμάτησα να παίζω COD4 (online) μόνο και μόνο γιατί μου τρώει όλο τον χρόνο μου το απίστευτο Mass effect... πραγματικά καταπληκτικό παιχνίδι. Είχα να την πατήσω έτσι με RPG(περίπου δηλαδή) απο το Oblivion και πρίν απο αυτό με το KOTOR.

Δημοσ.

Παίζεται ακρίβεια, απεργείες, διαδηλώσεις. Που και που παίζεται και καμιά καλή ταινιούλα σινεμά.

Δημοσ.

Εγώ αυτό τον καιρό περιμένω να τελειώσουμε με τα διαγωνίσματα (αναθεματισμένοι σεισμοί!) και να συνεχίσω το "λιώσιμο" στο 360, και να τελειώσω τα Pigeons στο GTA IV για το 100% Progress. Βασικά, είναι πολλά πράγματα που δεν κάνω, επειδή τα βρίσκω εθιστικά και δε θέλω να χαλάσω τη "δουλειά" μου στο σχολείο την τελευταία στιγμή.

Δημοσ.

α)call of duty 4 online

β)Ξανάρχισα λίγο το civilization 4 beyond the sword.

ΥΓ: Για call of duty 4, όποτε θέλετε, όπου θέλετε :-D:lol::X

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Tuko και θα προτείνω, για να αποφευχθούν τέτοιες παρεξηγήσεις στο μέλλον, να διορθωθεί το "παίζεται" του τίτλου σε "παίζετε".

Εγώ παίζω Sins of a solar empire.

Δημοσ.

1. Oblivion (αν και δεν πιστεύω ότι θα σταματήσω να το παίζω ποτέ!)

2. Crysis

3. Assassin's Creed (αλλά όχι τόσο όσο Oblivion και Crysis)

Αυτά από μένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...