Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση μέχρι 1000 ευρώ για φίλο

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, αποφάσισε ένας φίλος μου να πετάξει τον Prescott του (βασικά από μόνος του το απαοφάσισε ο Prescott γιατί καλοκαιριάτικα δεν την παλεύει, βαράει 90άρες :P) και να δώσει 800-1000 ευρώ για να πάρει μερικά κομματάκια. Με μια γρήγορη ματιά του έβγαλα αυτά:

plaisioao5.th.jpg

Λόγω εξεταστικής, δεν προλαβαίνω να πάω μαζί του, οπότε θα του δώσω ένα χαρτί με τα παραπάνω και θα πάει το απόγευμα Πλαίσιο.

Ακούω γνώμες (μόνο καλές :P)

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο τροφοδοτικό κατά την άποψή μου...(πχ Thermaltake Toughpower series)

άλλο 4gb kit ram, υπάρχουν και φτηνότερα και 2x2gb όχι 4x1gb...

και άλλη ψύκτρα, καλύτερα να πάρει boxed με την εργοστασιακή της Intel

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι θα τα πάρει από Πλαίσιο κι απ'ότι βλέπω:

- Δεν έχει τον 9300 boxed.

- Από μνήμες, αυτές λένε τίποτα?

- Δεν έχει toughpower :-(

edit: Παππού, σαν πολύ μου φαίνεται η ψύκτρα για κάποιον που δεν πρόκειται να κλοκάρει ουτε ένα Mhz.

Δημοσ.

Τροφοδοτικο παρε το Corsair 750 απο πλαισιο στα 109Ε

Μητρικη ΟΚ ;)

Τα ramακια σου οκ...αν κανει ο φιλος σου και O/c αυτα ειναι οτι πρεπει...η παρτου τα AxeRam 4Χ1 ομως που φορανε επισις τα καλα chipακια...(διοτι για τα geil δεν ειμαι σιγουρος)

Καρτα επισις οκ...

Δισκος Επισις οκ:shifty:

Παρε εναν Q6600 εαν κανει Clock η εναν 9450 εαν δεν κανει...

Η αν παιζει πολλα παιχνιδια ενας Ε8400 θα πεταει...

Οσο για την ψυκτρα να παρεις την Zalman

Δημοσ.
Το πρόβλημα είναι ότι θα τα πάρει από Πλαίσιο κι απ'ότι βλέπω:

- Δεν έχει τον 9300 boxed.

- Από μνήμες, αυτές λένε τίποτα?

- Δεν έχει toughpower :-(

edit: Παππού, σαν πολύ μου φαίνεται η ψύκτρα για κάποιον που δεν πρόκειται να κλοκάρει ουτε ένα Mhz.

Oι μνήμες είναι μια χαρά,ειδικά για έναν μη-overclocker.

H ψύκτρα πιστεύω είναι μια χαρά.Μπορεί να μην προορίζεται για o/c,αλλά στάνταρ θα ρίχνει τη θερμοκρασία μειώνοντας και την ζέστη στο κουτί.

Δημοσ.

o/c δεν ξέρει καν να κάνει, ούτε νομίζω ότι θα μάθει ποτέ. Οπότε το τι τσιπάκια φοράνε οι μνήμες λίγο μας ενδιαφέρει :mrgreen:

Το corsair είναι modular? (μην χρειάζεται να κουμαντάρουμε το χταπόδι :P)

Από cpu τείνω πλέον προν τον 8400.

Ψύκτρα θα προτιμούσα κάτι απλό (και διακριτικό σε μέγεθος, μην δει κανα γουρούνι και τρομάξει :P) μιας που o/c δεν κάνει.

edit: Η scythe και το pc power and cooling θα χωρέσουν σε Armor jr?

Δημοσ.

Ουπσι, την ξέχασα την 9800 :mrgreen:

Αυτό που κατάλαβα τόση ώρα, είναι ότι μόνος του αποκλείεται να βρει pc. Και δεν περιμένει μέχρι το σάββατο που θα έχω ξεμπλέξει από μερικά μαθηματάκια... :-(

Τέσπα, θα του τα γράψω σε ένα χαρτάκι: "Να ρωτήσω αν ψύκτρα, τροφοδοτικό και κάρτα χωράνε σε armor jr" :P

Δημοσ.
Ελπίζω να μην είναι άσχετος τελείως και πάει

"...αυτά χωράνε σε άρμορ τζέι-αρ?!" :P :p

Είναι πιο άσχετος απ'όσο νομίζεις.

:-D

edit: Τελικά θα πάμε το σάββατο να τα πάρουμε μαζί. Οπότε δεν θα υπάρξουν προβλήματα του "αν το μέγεθος μετράει" :P

Δημοσ.
Το Corsair νομιζω πως δεν ειναι modular...το PCpower δεν ειναι σιγουρα modular διοτι εχω το 750αρι...:mrgreen:

Εαν θελεις Modular παρε ενα CoolerMaster M620 Real Power Modular

ειναι πολυ καλο :shifty:

Χμ, μου χάλασες τα σχέδια. Μου την σπάνε τα μη modular τροφοδοτικά. Απ'ότι φαίνεται ή το coolermaster ή το hiper θα πάρουμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχεις όρεξη πήγαινε μια στο Tuning Shop του Πλαισίου που βρίσκετε σε μια κάθετη οδό στην Στουρνάρη...

έχει πράγματα (και τροφοδοτικά) τα οποία δεν έχουν στο site...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...