Προς το περιεχόμενο

Μοίρα,σύμπτωση,τύχη ή ο Σατανάς ?

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χμ, επειδή βλέπω ότι μερικοί το παίρνουν στα σοβαρά, ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.skepdic.gr/entries/Ni/lawtryllynum.htm

Ωραίο άρθρο. Στο τέλος αναφέρει τον Geller σαν "νουμερολόγο". Δεν ήξερα ότι υπάρχει και τέτοια "επιστήμη". Αν βγάλεις τον "λόγο" πάντως είσαι μέσα. :X

Δημοσ.
Λοιπόν, αν ήσουν αυτή στην οποία μίλησα, έφαγες μπαν όπως είσαι ε.

μπααα... Δε μιλήσαμε ! Ήταν μεγάλο το δέος...:P

Δημοσ.
μπααα... Δε μιλήσαμε ! Ήταν μεγάλο το δέος...:P

Δεν είπα ότι μίλησα με καμία, είπα πως μίλησα ΣΕ κάποια. Ξέρνα τα.

Δημοσ.
Δεν είπα ότι μίλησα με καμία, είπα πως μίλησα ΣΕ κάποια. Ξέρνα τα.

περίπου 15:30, σκούρο κυπαρισί ΖΧ, μαύρο γυαλί... Δίπλα μου πέρασες, βγαίνοντας από το πάρκινγκ ! Οδηγούσες δλδή και δεν πρόλαβα να υποβάλλω τα σέβη μου !;)

Δημοσ.

πάντως πέρα από την πλάκα τον σατανά τον έχω συναντήσει

Ήταν σχεδόν μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι μελευκά σεντόνια. Δεν είχε ούτε πόδια ούτε χέρια. Το πρόσωπό του δεν το είδα. Ηταν πολύ αδύνατος και ο λαιμός του δεν μπορούσε να κρατήσει το βάρος του κεφαλιού του. Ετσι όπως ήταν τον είχαν δεμένο με ένα λάστιχο από τον λαιμό και κατευθείαν στο κρεβάτι. Είχε χρώμα σταχτί στο δέρμα, λίγες λευκές τρίχες στο κεφάλι και φαινόταν γέρος βαριά άρρωστος. Τα χέρια και τα πόδια ήταν κομμένα από την ρίζα και στο τέλος διέκρινα την πλάτη του η οποία ήταν ανοιχτή και φαινόντουσαν όλα του τα όργανα να κινούνται…κατακόκκινα. Έπρεπε να είχε πεθάνει αλλά ζούσε σαν να ήταν σε τιμωρία. Δεν το κοίταξα στο πρόσωπο. Αν τον έβλεπα θα με έπαιρνε και μένα στο μαρτύριο.

Μετά βγήκα έξω όσο μπορούσα γρήγορα…είχε σε άλλα δωμάτια και άλλα λευκά κρεβάτια , καθαρά , χωρίς αίματα. Βγήκα έξω στις ψιλές αυλές στα αίθρια , είχε κολώνες αψίδες καμάρες πολλές. Κάτω μια θάλασσα βαθιά μπλε χειμώνας φθινόπωρο …κάτι τέτοιο, φουρτουνιασμένη. Όταν κατέβη έγινε γαλαζοπράσινη και γύρω γύρω ξέρες με πράσινα φυτά. Έπεσα να κολυμπήσω αλλά είχε καρχαρίες. Έρχεται μετά ένας άλλος σατανάς …ήταν σαν κόκκινη σκιά μες στο σκοτάδι . Μου είπε να μη ξαναπατήσω εκεί, και με πέταξε σε κάτι αρχαία μεγαλιθικά που έχουμε εδώ κοντά. Ηταν σαν ένα σπήλαιο φοβήθηκα για νυχτερίδες ζώα κτλ αλλά δεν είχε τίποτα. Βγήκα έξω και ήταν απόγευμα. Πήγα σπίτι και όλα εντάξει…σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Πάντως ο σατανάς ήταν σε πολύ άθλια κατάσταση. Ούτε να τον λυπηθείς δεν μπορείς.

Δημοσ.
Firewalker, εγώ στην αρχή το διάβασα "σύνηθες φαινόμενο, γνωστό και ως κλανιά"!

Αυτό και αν είναι... Αν είσαι τυχερός υπάρχει προειδοποιητικό σήμα.

Δημοσ.
πάντως πέρα από την πλάκα τον σατανά τον έχω συναντήσει

Ήταν σχεδόν μπρούμυτα σε ένα κρεβάτι μελευκά σεντόνια. Δεν είχε ούτε πόδια ούτε χέρια. Το πρόσωπό του δεν το είδα. Ηταν πολύ αδύνατος και ο λαιμός του δεν μπορούσε να κρατήσει το βάρος του κεφαλιού του. Ετσι όπως ήταν τον είχαν δεμένο με ένα λάστιχο από τον λαιμό και κατευθείαν στο κρεβάτι. Είχε χρώμα σταχτί στο δέρμα, λίγες λευκές τρίχες στο κεφάλι και φαινόταν γέρος βαριά άρρωστος. Τα χέρια και τα πόδια ήταν κομμένα από την ρίζα και στο τέλος διέκρινα την πλάτη του η οποία ήταν ανοιχτή και φαινόντουσαν όλα του τα όργανα να κινούνται…κατακόκκινα. Έπρεπε να είχε πεθάνει αλλά ζούσε σαν να ήταν σε τιμωρία. Δεν το κοίταξα στο πρόσωπο. Αν τον έβλεπα θα με έπαιρνε και μένα στο μαρτύριο.

Μετά βγήκα έξω όσο μπορούσα γρήγορα…είχε σε άλλα δωμάτια και άλλα λευκά κρεβάτια , καθαρά , χωρίς αίματα. Βγήκα έξω στις ψιλές αυλές στα αίθρια , είχε κολώνες αψίδες καμάρες πολλές. Κάτω μια θάλασσα βαθιά μπλε χειμώνας φθινόπωρο …κάτι τέτοιο, φουρτουνιασμένη. Όταν κατέβη έγινε γαλαζοπράσινη και γύρω γύρω ξέρες με πράσινα φυτά. Έπεσα να κολυμπήσω αλλά είχε καρχαρίες. Έρχεται μετά ένας άλλος σατανάς …ήταν σαν κόκκινη σκιά μες στο σκοτάδι . Μου είπε να μη ξαναπατήσω εκεί, και με πέταξε σε κάτι αρχαία μεγαλιθικά που έχουμε εδώ κοντά. Ηταν σαν ένα σπήλαιο φοβήθηκα για νυχτερίδες ζώα κτλ αλλά δεν είχε τίποτα. Βγήκα έξω και ήταν απόγευμα. Πήγα σπίτι και όλα εντάξει…σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Πάντως ο σατανάς ήταν σε πολύ άθλια κατάσταση. Ούτε να τον λυπηθείς δεν μπορείς.

StartRoom.jpg

Δημοσ.

Είναι καθαρά σύμπτωση.

Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ μικρή και εξαρτάται

από το πόσο συχνά πετυχαίνεις γενικά το άλλο άτομο.

Π.χ. άλλο το να σκεφτείς κάποιον που τον πετυχαίνεις μια φορά τη βδομάδα τουλάχιστον

και να τον δεις μπροστά σου και άλλο κάποιον που τον βλέπεις μια φορά τον χρόνο.

Εκεί που ξεγελιέσαι και λες "δε μπορεί να 'ναι σύμπτωση, συνέβη και σε φίλους μου" είναι γιατί οι χιλιάδες φορές που σκέφτεσαι κάποιον και δεν τον βλέπεις, δε σε απασχολούν.

Κάθε μέρα περνάνε εκατοντάδες άτομα από το μυαλό μας αλλά ελάχιστα από αυτά βλέπουμε αλλά το θεωρούμε λογικό και δε δίνουμε σημασία.

Θα μας μείνει στο μυαλό όμως η ΜΙΑ περίπτωση που σκεφτήκαμε κάποιον και τελικά τον πετύχαμε και θα μας κάνει εντύπωση ενώ ουσιαστικά είναι μέσα στις λογικές πιθανότητες.

Σατανάδες και μοίρα...απλά δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

Τι λετε ρε σεις; Γίνονται τέτοια; Εσεις πρεπει να ειστε μεγαλα σατάνια.

Εγώ προχτές ειδα μια στο μετρο, αλλα δεν έκανα τπτ και κατέβηκε πανόρμου. Απο τότε, τη σκέφτομαι συνέχεια, σε όλες τις στάσεις, αλλά δεν την ξαναείδα.

Λέτε να προσευχηθώ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...