dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 μολις επαιξα...μια χαρα ολα ωραιαααααα...εντυπωσεις? αλλαγες? πες μας κατι παραπανω φιλε μου!
The_Sheep Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 ωραιαααααα...εντυπωσεις? αλλαγες? πες μας κατι παραπανω φιλε μου! clasic conquest ...πλεον μπορεις να γυρνας στην πιστα χωρις ενοχες και να σκοτωνεις κοσμο γιατι και ετσι πεφτουν τα ticket της αντιπαλης ομαδας. αλλιως πας και παιρνεις της σημαιες..και οσο πιο πολλες σημαιες , τοσο πιο γρηγορα μειωνονται τα ticket του αντιπαλου. μπορεις να κανεις spawn στις σημαιες που εχεις παρει...και δεν ειδα να μπορεις πλεον να κανεις spawn στην ομαδα σου. το εχουν βγαλει? ή δεν εψαξα καλα? κατα τα αλλα παραμενουν τα ιδια
dp@pa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 clasic conquest ...πλεον μπορεις να γυρνας στην πιστα χωρις ενοχες και να σκοτωνεις κοσμο γιατι και ετσι πεφτουν τα ticket της αντιπαλης ομαδας. αλλιως πας και παιρνεις της σημαιες..και οσο πιο πολλες σημαιες , τοσο πιο γρηγορα μειωνονται τα ticket του αντιπαλου. μπορεις να κανεις spawn στις σημαιες που εχεις παρει...και δεν ειδα να μπορεις πλεον να κανεις spawn στην ομαδα σου. το εχουν βγαλει? ή δεν εψαξα καλα?κατα τα αλλα παραμενουν τα ιδια Λιπον, μετα απο κανενα 2ωρο με τον Αλβινο , Privateer, και καποιους αλλους, τιμησαμε την ελληνικη αποστολη με το καινουργιο conquest mode. Καταρχην θελω να σας ενημερωσω πως θα πρεπει να το κατεβασετε τους χαρτες απο το Marketplace. Επειδη οταν μπειτε να παιξετε θα μπερδευτειτε με το αυτοματο update που υπαρχη, και θα νομιζετε πως μετα το update εισαστε ready to go. Ναι υπαρχη spawn με την ομαδα σου, απλα ειναι το τελευταιο option οταν εισαι ετομος να κανεις spawn. Εγω δεν το ηξερα μεχρι το 5ο παιχνιδι. Μετα καλυτερευσαν τα πραγματα. Λιωσαμε αρκετα μπορω να πω, και νομιζω ειμασταν η μοναδικη που παιζαμε το παιχνιδι με strategiki. Πολλη καλο...θελω και αλλο..im addicted!
Wolfidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Απο ότι φαίνεται φτιάξανε και το πρόβλημα με τα παράθυρα/πόρτες, όπου όταν τις έσπαγες και πυροβολούσες στο κενό (πόρτα/παράθυρο) αυτό έβγαζε πριονίδια. Οι σειρήνες και οι διαφορετικοί φωτισμοί στις πίστες είναι πολύ όμορφοι. Αλλά πλέον το Conquest μοιάζει να έχει παλιώσει.... Ζήτω το Gold Rush!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.