Wolfidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 αναθεωρω για το FOV. αρχικα φαινεται στενο, ισως επειδη οι πιστες ειναι τοσο μεγαλες. ομως τελικα δεν ειναι πιο στενο απο οτι το fov στον μεσο ορο των fps. περα απο αυτο λοιπον, τελειωνω το campaign (αρκετα καλο, αξιζει) και βουρ για online πολεμο! Μήπως σου φάνηκε μικρό επειδή είναι τεράστια τα όπλα? Στο campaing ίσα που ακούμπησα του demo και βαρέθηκα την ζωή μου... και από ΑΙ άσε.... The_Sheep το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο, αλλα δυστυχως εμενα προσωπικα δεν μου εκανε κλικ.προσπαθησα και του εδωσα χρονο αλλα καποια πραγματα δεν μου αρεσαν -δεν εχεις την σωστη αισθηση (πχ COD4)οταν πυροβολεις καποιον, σαν να εχει μια καθυστερηση , τον βαρας εκατο φορες για πεθανει, ολοκληρη οβιδα απο τανκς αν δεν πεσει ακριβως επανω του δεν πεθαινει, για να μην μιλησω για την οπλοβομβιδα που ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα. -4 ατομα ομαδα ειναι λιγα για να μπορουν να συνενοηθουν και να παιξουν ονλινε. δηλαδη αν θες να παιξεις με 5-6 φιλους ..παπαλα -ισως βεβαια ειμαι και του πιο γρηγορου τροπου παιχνιδιου.εβαλα καπακι και το unreal 3 tournament και βρηκα την χαρα μου Στο θέμα της αίσθησης του στοχεύω/πυροβολώ, μέχρι πρότινος, απλά δεν υπήρχε θέμα σύγκρισης μεταξύ CoD και BTF. Το CoD ήταν (και μάλλον είναι) βασιλιάς. Όμως μετά την έλευση του BC η ψαλίδα έχει μικρύνει σε αυτόν τον τομέα.... Σχετικά με οπλοβομβίδες κτλ ειδικά οι εκ τοξευτές εκρηκτικών που έχουν τα όπλα είναι σχεδόν διακοσμητικοί. Επίσης είναι δύσκολο να φας κάποιον και με χειροβομβίδα.... Ναι έχεις δίκιο σε θέματα matchmaking κτλ είναι απαράδεκτο.... Αν σου αρέσει το UT τότε δύσκολα θα συγκινηθείς με το BTF, ισχύει και το αντίθετο βεβαια. Εγώ πχ ούτε δισκάκι δεν χαραμίζω για UT.... αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου p3tran σσσσστ! για halo δεν μιλαμε εδω μεσα. αυτο ειναι ααααλλο φρουτο Στο campaing το Ηαλο είναι άφταστο... τι BTF και βλακείες.... fragos να βγάλουμε και καμμιά πίστα co op στο Halo 3 στο legendary Το legendary θεωρείτε δύσκολο? :p
privateer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Your feedback matters 7/1/2008 We are very aware of the different issues you have told us you find most important. We are happy to see that so many of you are playing Battlefield: Bad Company and having so much fun. The level of community interest in this game and its features is really visible, also through the amount of feedback various members of the development team have been receiving through their Live accounts, Facebook, emails, phone calls, faxes (People still use those??) on our forums and all the other channels out there. Our Bad Company developers have been working a lot in the last two years and, we have managed to produce a game that we are very proud of. Even with the game already in stores, we would like to let you know that we are reading and listening to all of your feedback. Right now the team is working on creating the Conquest game mode for Battlefield: Bad Company together with the conversion of the maps to go with it. The Conquest Pack is currently going through testing and certification. We are very aware of the different issues you have told us you find most important. Therefore as soon as weʼre done with the above there are several other points of your feedback which weʼll continue to investigate, without currently being able to say with certainty whether or not we will be able to include them. These include, but are not limited to: Clan support/private rooms/team chat Auto balancing on servers Continued support against stats exploits VOIP issue on PS3 (working with Sony on this) Squads might be split up when joining a server as a squad. This is due to team balancing in the games that are being joined, and usually resolves itself in round 2. /The Battlefield: Bad Company team
p3tran Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το legendary θεωρείτε δύσκολο? :p με ολα τα sculls ΟΝ, mr chicken Στο campaing το Ηαλο είναι άφταστο... τι BTF και βλακείες.... βασικα, και το multiplayer στο halo (εκτος campaign) ειναι ο,τι πιο βαθυ εχω δει. στην Ελλαδα δεν εκανε το διαχρονικο σουξε που θα επρεπε λογω ban αρχικα και λογω μεγαλου απαιτουμενου skill στη συνεχεια. ;]
privateer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Bad Company Conquest Mode Coming This Week http://kotaku.com/5032791/bad-company-conquest-mode-coming-this-week
dp@pa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δεν ξερω γιατι δεν σας αρεσει, το παιχνιδι ειναι πλουσιο απο ολες τις μεριες.. Γραφικα, gameplay, και ειδικα οταν ξερεις τι κανεις, τοτε γινεται ο χαμος. Αυτο που πρεπει να φτιαξουνε παντως ειναι με το squad τεαμ, που δεν συμφερει ...χαλια ειναι, και δεν μπορεις να μιλησεις με πανω απο τους 4 που σου δινει στο παιχνιδι. Κριμας, και ελπιζω αυτο το πατς, να το φτιαξουνε νωρις, ηδη χασαμε κοσμο επειδη ξενερωσανε με αυτο το θεμα!.. Παντως, σας λεω, δωστε λιγο σημασια στην ουσια του παιχνιδιου, μην το κανετε compare με το COD..Εγω προσωπικα πιστευω το COD ειναι σε αλλη κατηγορια. Τι να κανουμε. Ετσι ειναι τα πραγματα. Το ενα ειναι το κλασσικο BF..Και το αλλο το κλασσικο FPS COD. πως να το πω? λολ
privateer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αύριο βγαίνει το conquest. Dpapa σε περιμένω να το τιμήσουμε
dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Αύριο βγαίνει το conquest. Dpapa σε περιμένω να το τιμήσουμε privateer...εχει πολλη καιρο να παιξουμε ρε φιλε μαζι, που χαθηκες????ναι σιγουρα σημερα ειναι μερα ΒF...CONQUEST και καινουργιες τοποθεσιες βασισμενες στις ηδη υπαρχον maps...TELEIO...μακελειο θα γινει με το conquest!!!! Private..κατα τις 9 και μετα, μεσα....πες μου και ωρα...να κανονισουμε και κανενα squad. Να ρωτησω...δεν υπαρχη περιπτωση να πεσει και το πατσακι σημερα? Σχετικα με το team chatting klp.
privateer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Με έφαγε το gears Και εγώ μετά τις 9+ θα είμαι μέσα για BF
dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Βγήκε το update επειδη ειμαι δουλεια..μπορεις να μας πεις γνωμες, τι λεει? πως ειναι? τι καλο εχει? τι φτιαξανε? τι δεν φτιαξανε...αυτα !
dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Με έφαγε το gears Και εγώ μετά τις 9+ θα είμαι μέσα για BF ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ GEARS!!!!ενταξυ, ειπαμε, αλλα οχι τοσο, βγαινουν καινουργια παιχνιδια, που κριμας που δεν τα υποστιριζουμε..οπως θα επρεπε, ..αλλα τελοσπαντον, εγω παντως περιμενω το GEARS2...και ενταξυ τελος ολα τα υπολοιπα για κανενα 6 μηνο...λολ οπως παλια..
privateer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 επειδη ειμαι δουλεια..μπορεις να μας πεις γνωμες, τι λεει? πως ειναι? τι καλο εχει? τι φτιαξανε? τι δεν φτιαξανε...αυτα ! Είμαι δουλεία και εγώ οπότε δεν μπορώ να δω τι λέει. Πάντως διαβάζω ότι δεν μπορούν ακόμη παίξουν το mode επειδή δεν έχει γίνει update στο παιχνίδι ακόμη
dp@pa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Είμαι δουλεία και εγώ οπότε δεν μπορώ να δω τι λέει. Πάντως διαβάζω ότι δεν μπορούν ακόμη παίξουν το mode επειδή δεν έχει γίνει update στο παιχνίδι ακόμη ee μαλλον μεχρι να παμε σπιτι θα το εχουνε φτιαξει...Οκ..τονιτε...κανονισε να σε δω να παιζεις Gears.λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.