privateer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 IGN: Battlefield: Bad Company UK Review http://xbox360.ign.com/articles/883/883141p1.html
Wolfidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 IGN: Battlefield: Bad Company UK Review http://xbox360.ign.com/articles/883/883141p1.html Ρηχό review χωρίς να αναλύει αρκετά τα πράγματα. Μηδαμινή αναφορά στο MP κομμάτι του BTF.... Τι να πει κανείς? Ένα παιχνίδι που φτιάχτηκε για MP να το περνάει στο ντούκου στο review.... Εν το μεταξύ, τσούπ, πάλι αναφορά στο CoD4! Εγώ πιστεύω ότι αν και όμοια παιχνίδια σαν φιλοσοφία είναι αρκετά διαφορετικά. Νομίζω ότι το ένα συμπληρώνει τα κενά του άλλου παρά ανταγωνίζεται το ένα το άλλο. Και αυτό αποδεικνύετε! Πως? [Αν θες να το συγκρίνεις σύγρινετο με το COD3! (που πας ρε Καραμίτρο) ] Πχ ενώ και τα δύο είναι πολύ πολύ καλά παιχνίδια, σε κάποιους που αρέσει το CoD4 δεν πολυγουστάρουν το BTF η μάλλον ΤΑ BTF σαν σειρά. Και δεν γουστάρουν, όχι τα γραφικά ή κάτι άλλο στον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, αλλά αυτό καθ' αυτό το gameplay που προάγουν τα BTF, δλδ του στυλ παίρνω τις βάσεις του εχθρού. (Αν και το νέο mode με το χρυσάφι είναι καλύτερο από το παλιότερο mode) Ή ίσως δεν τους αρέσει η φαινομενική έλλειψη ισορροπίας μεταξύ οχημάτων και απλών στρατιωτών. Ή δεν τους αρέσει το ότι είναι τεράστιοι οι χάρτες με αποτέλεσμα οι παίκτες να διασκορπίζονται και ως εκ τούτου η δράση να μειώνετε. Όμως στο νέο mode με το χρυσάφι αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει! Ή δεν ξέρω και γω τι άλλο δεν τους αρέσει.... Αυτό νομίζω πως δείχνει ότι δεν μπορείς να κάνεις άμεσες συγκρίσεις μεταξύ των δυο.
privateer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Η ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ! ΤΟ BATTLEFIELD: BAD COMPANY ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο πυρετός του χρυσού ξεκίνησε! Η EA Digital Illusions CE AB (DICE), ένα στούντιο της Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα ότι η πολυαναμενόμενη κυκλοφορία αυτού του καλοκαιριού, το Battlefield: Bad Company ™ βρίσκεται στα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το παιχνίδι θα διατίθεται προς πώληση στις 25 Ιουνίου για την Β. Αμερική και στις 27 Ιουνίου στην Ευρώπη. Launching on PLAYSTATION®3 computer entertainment system και Xbox 360™ videogame and entertainment system, οι παίκτες θα ενταχθούν στην ʽBʼ Company, μια δύστροπη ομάδα στρατιωτών που ενδιαφέρεται περισσότερο για την συλλογή χρυσού και τα προσωπικά τους οικονομικά οφέλη παρά για την τήρηση των κανόνων. Το Battlefield: Bad Company προσφέρει ένα βαθύ single-player campaign συνοδευόμενο με πολύ χιούμορ, έντονες μάχες και εκκωφαντικές εκρήξεις. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Preston Marlowe, ενός νεαρού στρατιώτη του οποίου οι ενέργειες του τον κατατάσουν στο μερίδιο των ανθρώπων με το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας, έχοντας στο πλάι του τους Sarge, Haggard και Sweetwater. Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν σε ένα σκληρό και άγριο τοπίο τους εχθρούς τους με την ομάδα των στρατιωτών τους καθώς θα βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αμύθητου θησαυρού χρησιμοποιώντας δεκάδες οχήματα, όπλα και άλλα θανατηφόρα παιχνίδια που έχουν στη διάθεσή τους. Οι παίκτες θα μπορούν να συνδεθούν online για έντονη multiplayer δράση καθώς θα συμμετέχουν στο Gold Rush multiplayer mode είτε ως αμυνόμενοι προστατεύοντας το θησαυρό είτε ως επιτιθέμενοι. Ενώ οι παίκτες θα επιβιβάζονται στην αναζήτησή τους για “οικονομική ελευθερία”, θα βιώνουν το κλασσικό Battlefield gameplay με απεριόριστη πρόσβαση σε οχήματα, όπλα και ανοιχτούς χάρτες όπως επίσης και τις νέες τακτικές καταστροφής που μόνο το Battlefield: Bad Company μπορεί να προσφέρει. Το δημοφιλές Conquest mode που έγινε διάσημο από τη σειρά Battlefield θα προσφέρεται ως δωρεάν download* αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Το Battlefield: Bad Company κατασκευάζεται από τη Σουδική DICE, http://www.dice.se και έχει εκτιμηθεί με “T” από την ESRB και με “16+” από την PEGI. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κανονικό προϊόν και το Gold Edition του παιχνιδιού, επισκευθείτε το http://www.battlefield.com ή το http://info.ea.com.
vfragos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Τα πρώτα review, πολύ καλά. teamxbox: 9.1 http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1524/Battlefield-Bad-Company/p1/ Για όσους περιμένουν τον θείο, κυκλοφόρησε και η pal έκδοση. Πάντως τα παιχνίδια που μας αρέσουν αξίζει να τα στηρίζουμε
privateer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Με την beta δεν είχα πολυ ασχοληθεί αλλά έπαιξα λιγο με το ντεμό και αφού κατάλαβα τι παίζει μου άρεσε 2-3 πραγματάκια με χάλασαν 1)Μιλάς με μόνο άλλους 3 παίχτες που έιναι στο squad σου και όχι με όλη την ομάδα 2)Τα τανκ θέλουν 3 ρουκέτες για να καταστραφουν. Τoo much και ασε που κάνει μια ώρα το reloading time. 3)το τρέξιμο μιας και πρέπει να κρατας πατημένο το left analog συνέχεια. Τόσο δύσκολο να το κάνουν σαν το cod4?
Wolfidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Με την beta δεν είχα πολυ ασχοληθεί αλλά έπαιξα λιγο με το ντεμό και αφού κατάλαβα τι παίζει μου άρεσε2-3 πραγματάκια με χάλασαν 1)Μιλάς με μόνο άλλους 3 παίχτες που έιναι στο squad σου και όχι με όλη την ομάδα 2)Τα τανκ θέλουν 3 ρουκέτες για να καταστραφουν. Τoo much και ασε που κάνει μια ώρα το reloading time. 3)το τρέξιμο μιας και πρέπει να κρατας πατημένο το left analog συνέχεια. Τόσο δύσκολο να το κάνουν σαν το cod4? 1) Δεν ξέρω αν ο αρχηγός της ομάδας μπορεί να μιλάει με άλλους αρχηγούς. Αν μπορεί τότε εντάξει! (δεν το έχω τσεκάρει γιατί όποτε έπαιξα σε ομάδα είχα κάνει πριβε τσατ) Αν και νομίζω ότι γίνετε μεταξύ αρχηγών 2) Αν έπαιρναν και παραπάνω για να σκάσουν δεν θα με πείραζε καθόλου! Είναι τόσο μεγάλα και τόσο "δυσκίνητα" στις μανούβρες ώστε αποτελούν εύκολους στόχους. Τα καπνογόνα που υποτίθεται ότι έχουν για προστασία, το μόνο που κάνουν είναι να μην μπορείς να βλέπεις εσύ που βρίσκεσαι μέσα στο τανκ και ουσιαστική προστασία δεν προσφέρουν εφόσον όταν σε σημαδεύει ο εχθρός, ακόμα και αν δεν σε βλέπει μέσα στον καπνό, του κοκκινίζει ό στόχος όταν σε έχει κεντράρει.... οπότε δώρο άδωρο τα καπνογόνα των τανκς. Μόνο αν υπάρχει κανένας καλοθελητής μηχανικός απο δίπλα κατι πάει κ έρχεται. Άσε που έχουν μικρύνει πολύ το εύρος της οβίδας του κανονιού (της έκρηξης δλδ) και για να σκοτώσεις κάποιον πεζό πρέπει να κάνεις headshot με το κανόνι! Οπότε και τα 3 που λες λίγα είναι! 3) Πονάει το δαχτυλάκι???? Σταμάτα να παραπονιέσαι στρατιώτη! This is a men's world. :p
Black wolf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια εχω μια ερωτηση.Παιζω με ενα φιλο και εκεινος πιλοταρει το ελικοπτερο ενω εγω κανω την βρωμοδουλεια με το ημιδραλιο του ΑΠΑΤΣΙ Εχει αλλο ενα ομως ελικοπτερο,μαυρο ρωσικο με διπλο ελικα(στο demo παντα) το οποιο δν εχει ημιδραλιο αλλα ριχνεις πυραυλους.Εχω καταλαβει οτι ριχνει μονο ευθεια,δλδ οπου κοιταει η μουρη του ελικοπτερου. Αλλα και παλι δν εχω καταφερει ουτε αρμα να πετυχω.Μηπως γνωριζεται τι πρεπει να κανω για να βρω στοχο με τους πυραυλους?
Wolfidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια εχω μια ερωτηση.Παιζω με ενα φιλο και εκεινος πιλοταρει το ελικοπτερο ενω εγω κανω την βρωμοδουλεια με το ημιδραλιο του ΑΠΑΤΣΙ Εχει αλλο ενα ομως ελικοπτερο,μαυρο ρωσικο με διπλο ελικα(στο demo παντα) το οποιο δν εχει ημιδραλιο αλλα ριχνεις πυραυλους.Εχω καταλαβει οτι ριχνει μονο ευθεια,δλδ οπου κοιταει η μουρη του ελικοπτερου.Αλλα και παλι δν εχω καταφερει ουτε αρμα να πετυχω.Μηπως γνωριζεται τι πρεπει να κανω για να βρω στοχο με τους πυραυλους? Προπόνηση!!!
p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 αντε, για μαζευτειτε οι πολεμοχαρεις!! ειμαι ετοιμος!!
Wolfidis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Αν το ΒΤFBC είχε εναλλαγή μέρας-νύχτας θα ήταν ακόμα πιο best! Να σουρουπώνει σιγά σιγά να βλέπαμε και κανένα εφέ την νύχτα! Τίποτα φωτοβολίδες να τρεμοπαίζουν , τίποτα τρελές λάμψεις απο δω κ απο κει, κτλ ... Γιατί δεν το κάνουν, έστω και χωρίς εφέ??? :cry: άλλα παιχνίδια πως το έχουν εφαρμόσει από το 2004??? :cry: .... Πάντως στο στήσιμο των πιστών τρομερές ομοιότητες με ΒΤΦ2 και ΒΤΦ2142.... P3tran αντε, για μαζευτειτε οι πολεμοχαρεις!! ειμαι ετοιμος!! Ωραίο παιχνιδάκι!!! αλλά σε κόβω να παίζεις δυο φορές και να το παρατάς όπως το CoD4....
p3tran Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 θα δειξει wolfy. το game ειναι πολυ καλο σε ολα, ΠΛΗΝ του FOV. πανω απο 65 δεν το εκοψα να εχει.. να και 2 ωραια videακια: 1- Bad World http://www.gametrailers.com/player/usermovies/232503.html 2 - Snake eyes http://www.gametrailers.com/player/35147.html
p3tran Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 αναθεωρω για το FOV. αρχικα φαινεται στενο, ισως επειδη οι πιστες ειναι τοσο μεγαλες. ομως τελικα δεν ειναι πιο στενο απο οτι το fov στον μεσο ορο των fps. περα απο αυτο λοιπον, τελειωνω το campaign (αρκετα καλο, αξιζει) και βουρ για online πολεμο!
The_Sheep Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο, αλλα δυστυχως εμενα προσωπικα δεν μου εκανε κλικ. προσπαθησα και του εδωσα χρονο αλλα καποια πραγματα δεν μου αρεσαν -δεν εχεις την σωστη αισθηση (πχ COD4)οταν πυροβολεις καποιον, σαν να εχει μια καθυστερηση , τον βαρας εκατο φορες για πεθανει, ολοκληρη οβιδα απο τανκς αν δεν πεσει ακριβως επανω του δεν πεθαινει, για να μην μιλησω για την οπλοβομβιδα που ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα. -4 ατομα ομαδα ειναι λιγα για να μπορουν να συνενοηθουν και να παιξουν ονλινε. δηλαδη αν θες να παιξεις με 5-6 φιλους ..παπαλα -ισως βεβαια ειμαι και του πιο γρηγορου τροπου παιχνιδιου.εβαλα καπακι και το unreal 3 tournament και βρηκα την χαρα μου
vfragos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 αναθεωρω για το FOV. αρχικα φαινεται στενο, ισως επειδη οι πιστες ειναι τοσο μεγαλες. ομως τελικα δεν ειναι πιο στενο απο οτι το fov στον μεσο ορο των fps. περα απο αυτο λοιπον, τελειωνω το campaign (αρκετα καλο, αξιζει) και βουρ για online πολεμο! Πάμε πόλεμο σήμερα ; Γαμώτο θέλω να βγάλουμε και καμμιά πίστα co op στο Halo 3 στο legendary, ωραία ήταν χθές
p3tran Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Πάμε πόλεμο σήμερα ; Γαμώτο θέλω να βγάλουμε και καμμιά πίστα co op στο Halo 3 στο legendary, ωραία ήταν χθές σσσσστ! για halo δεν μιλαμε εδω μεσα. αυτο ειναι ααααλλο φρουτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.