Wolfidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Επειδή πριν μερικές μέρες που είχα παίξει την beta είχα ξενερώσει με τα αμέτρητα bugs σε κάθε τομέα του παιχνιδιού, είχα κάνει αρνητικά σχόλια για το παιχνίδι και δεν ασχολήθηκα, περιμένοντας την τελική ή κάποιο demo για να το δω σοβαρά τι ψάρια πιάνει το gameplay του. Τώρα που έπαιξα αρκετές ώρες το demo μπορώ να πω ότι τα περισσότερα προβλήματα που είχε η beta είναι παρελθόν. Όχι ότι δεν έχει και τώρα bugs και μάλιστα ελεονικά και γελοία αλλά τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα από πριν. Η ΕΑ φέρνει ξανά αρκετές καινοτομίες στο gameplay του BTF όπως είχε κάνει και με την έλευση του ΒΤF2, που δεν συναντιούνται σε άλλα παιχνίδια. Τι και αν δεν επιτρέπει πλέον τα αλεξίπτωτα και την prone, τι και αν η χειροβομβίδες και τα κανόνια των τανκς πρέπει να πετύχουν ακριβώς τον αντίπαλο για να ψοφήσει (πράγμα αρκετά δύσκολο), τι και αν δεν μπορείς να πυροβολήσεις μέσα από μερικά ανοιχτά παράθυρα (πρόκειται για bug) σίγουρα πολλά μπορεί να βρει κάποιος για να θάψει το παιχνίδι, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει φτιαχτεί ένα αξιόλογο παιχνίδι (μην αρχίσει κανείς τις συγκρίσεις με το CoD4 πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια στην ουσία) και βασικά το καινούργιο mode που αντικαθιστά το conquest είναι, τολμάω να πω ότι είναι, ναι πράγματι είναι, καλύτερο από το κλασσικό gameplay του στυλ, παίρνω σημαίες, και αυτό γιατί, στις κονσόλες που δεν μπορούν να διαχειριστούν μεγάλο αριθμό παιχτών ταυτόχρονα στο ματς, "αναγκάζει" όλους τους παίχτες να στραφούν προς 2 στόχους κάθε φορά. Αυτό είναι καλό για αρκετούς λόγους.... πχ στους τεράστιους χάρτες του BTF συνέβαινε συχνά να μην συναντούσες παίχτη για κάμποση ώρα ειδικά όταν ήθελες να προφυλάξεις μια βάση για την οποία δεν ενδιαφερόταν κανείς (βέβαια στα PC τα πράγματα είναι διαφορετικά με 64 παίκτες ταυτόχρονα στο παιχνίδι) Εγώ πάντως στην τελική, και αν η τελική έκδοση είναι στα επίπεδα του demo (και αν δεν κόψουν το damage του shotgun ) θα το χτυπήσω! (πράγματι φοβερή δύναμη τα shotguns στο BTFBC πιο δυνατα και από του CoD2) Άλλος εντυπώσεις? ΥΣ Να μην ξεχάσω να περάσω και από την ΕΑ να πάρω την επιταγή! :o
@kyros Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 το εχω τσιμπησει στο φτερο,νομιζω οτι παιξαμε αρκετα κολωντιουτι..
anamenos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 δεν μπορείτε να πείτε όμως, το παιχνίδι για το μέγεθος των χαρτών έχει πολύ όμορφα γραφικά και αρκετά καλό framerate.
izerman76 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μου φάνηκε αρκετά καλό, έχει αρκετά γρήγορο ρυθμό, αλλά είναι αναγκαία η τακτική στο παιχνίδι, κάτι που δεν θέλουν να καταλάβουν οι περισσότεροι που παίζουν το demo (αν και πιστεύω πως όσοι το αγοράσουν θα παίζουν πολύ πιο προσεκτικά).
p3tran Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 δεν το κατεβασα, αλλα εχω ακουσει πολλα σχολια για πολυ ωραια gfx. αληθεια ή ψεμμα?
Wolfidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Ναι έχει πολύ ωραία εφέ τόσο σε γραφικά όσο και στον ήχο (ειδικά στον ήχο) Τώρα από γραφικά έχουμε δει και καλύτερα αλλά σε όχι τόσο μεγάλους χάρτες! Το CoD4 έχει καλύτερα γραφικά και frame rate αλλά πιο μικρό σε μέγεθος! anamenos Μερικές φορές τα fps δέιχνουν να αγκομαχούν εκεί γύρω στα 30
Daredevil 1994 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Αν είναι αντάξιο των πρωκατόχων του θα το λιώσω 100%!
v0rtex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 εμένα μου φάνηκε βαρύ και δυσκίνητο .. ίσως είμαι πολύ επηρεασμένος από το cod4 ...
Wolfidis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Παρότι έχει πτώσεις στα frames δεν είναι έντονες, δεν φαίνεται να πέφτουν κάτω από 30 σε καμία περίπτωση. Απλα δεν είναι στα επίπεδα του CoD.... Τώρα όσον αφορά το gameplay θα έπρεπε να γράφω καμιά ώρα για τα καλούδια που περιλαμβάνει το παιχνιδάκι, αλλά ποιος ό λόγος να κουράζομαι αφού υπάρχει το demo? (Πάντως οι τεράστιες τρύπες που ανοίγουν στο έδαφος τα artillery κτλ είναι όλα τα λεφτά!!!!) Το παιχνίδι εκτιμάται ακόμα περισσότερο αν σκεφθεί κανείς τις τεράστιες μούφες που βγήκαν τελευταία και η οποίες προσπαθούν να αντιγράψουν το BTF χωρίς καμιά απολύτως επιτυχία .... πχ Quake Wars, lol, frontline wars.... τα οποία δεν αξίζουν ούτε το δισκάκι.... Προσωπικά το BTF modern combat με είχε απογοητεύσει οικτρά, κυρίως για το ότι αποκάλυπτε την θέση των εχθρών ( και ως εκ τούτου και την δική σου) μέσα στην πίστα αλλά και στον χάρτη. Για αυτόν και μόνο το λόγο δεν το έπαιξα καθόλου αν και το αγόρασα. Αυτή τη φορά το πρόσεξαν το σημείο και πλέον για να γίνει σποτ κάποιος εχθρός πρέπει να τον πυροβολήσεις τουλάχιστον μια φορά και να τον πετύχεις. Οπότε δεν συμβαίνει αυτό που συνέβαινε στο προηγούμενο ότι δλδ με το που πλησίαζες κάποιον εχθρό έβγαζε κόκκινη βούλα πάνω του!!!! Πολύ καλή προσθήκη το ότι μπορείς να κανεις spawn δίπλα στο τελευταίο ζωντανό συμπαίκτη ή στην ομάδα σου (μέχρι τέσσερις παίκτες ή κάθε όμάδα. Δεν πειράζει ας είναι 4) και όχι μόνο από τις βάσεις όπως στο MC.... (στοιχείο παρμένο από το BTF2 αυτό το τελευταίο) Τώρα πολλά θα εξαρτηθούν από την δομή των υπόλοιπων πιστών και ευελπιστούμε να είναι μελετημένες, πρωτότυπες και διαφορετικές μεταξύ τους, να υπάρχει ποικιλία δλδ....ώστε να μην χαντακωθεί εκέι όλο το παιχνίδι
anamenos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 παιδιά η ανάλυση είναι 720p σωστά?? Δεν μου φάνηκε ποιο χαμηλή, αλλά πείτε και εσείς οι έμπειροι αναλυτές πως την βλέπετε???
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 παιδιά η ανάλυση είναι 720p σωστά?? Δεν μου φάνηκε ποιο χαμηλή, αλλά πείτε και εσείς οι έμπειροι αναλυτές πως την βλέπετε??? δεν το εχω δει ακομα, αλλα ο quaz λεει οτι ειναι 720p, 0χAA
Wolfidis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 παιδιά η ανάλυση είναι 720p σωστά?? Δεν μου φάνηκε ποιο χαμηλή, αλλά πείτε και εσείς οι έμπειροι αναλυτές πως την βλέπετε??? Βασικά δεν έχει ΑΑ και βγάζει μάτι αυτό, αλλά η ανάλυση μου φαίνεται για 720
Wolfidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Να δώσω ένα "τιπακι" για το ελικόπτερο! Το ελικόπτερο είναι καλό για κάλυψη της ομάδας και ο καλός οδηγός είναι αυτός που διευκολύνει τον gunner του ελικοπτέρου. Αν μπορέίτε να ακινητοποιείτε το ελικόπτερο σε ένα σημείο που δεν είναι τόσο επικίνδυνο, ο gunner μπορεί να κάνει πολύ δουλειά καθαρίζοντας το τοπίο. Αν προκύπτουν τανκς, κ λοιπά θωρακισμένα επιτίθεται το ελικόπτερο για να τα απομακρύνει με τους πυραύλους που κουβαλάει. Βέβαια στο BC, σε σχέση με τα προηγούμενα ΒTF, τα ελικόπτερα είναι αρκετά πιο ευπαθή και τα όπλα δεν είναι τόσο θανατηφόρα, αλλά και πάλι αποτελούν καλη επιλογή. Πάντως αν και έχει μόνο ένα χάρτη το demo, χτυπάω 8άρο (άμα λάχει) άνετα χωρίς να το βαριέμαι. [Μακάρι να μην καταρεύσει/μπουκώσει/ψοφήσει χωρείς λόγο ξανά η ΟΝ telecom, ο "πάροχος" dsl (πάροχος! εδώ γελάμε) που έχω και να μπορέσω να το χαρώ και γω ο πτωχό]
anamenos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Να δώσω ένα "τιπακι" για το ελικόπτερο! Το ελικόπτερο είναι καλό για κάλυψη της ομάδας και ο καλός οδηγός είναι αυτός που διευκολύνει τον gunner του ελικοπτέρου. Αν μπορέίτε να ακινητοποιείτε το ελικόπτερο σε ένα σημείο που δεν είναι τόσο επικίνδυνο, ο gunner μπορεί να κάνει πολύ δουλειά καθαρίζοντας το τοπίο. Αν προκύπτουν τανκς, κ λοιπά θωρακισμένα επιτίθεται το ελικόπτερο για να τα απομακρύνει με τους πυραύλους που κουβαλάει. Βέβαια στο BC, σε σχέση με τα προηγούμενα ΒTF, τα ελικόπτερα είναι αρκετά πιο ευπαθή και τα όπλα δεν είναι τόσο θανατηφόρα, αλλά και πάλι αποτελούν καλη επιλογή. Πάντως αν και έχει μόνο ένα χάρτη το demo, χτυπάω 8άρο (άμα λάχει) άνετα χωρίς να το βαριέμαι. [Μακάρι να μην καταρεύσει/μπουκώσει/ψοφήσει χωρείς λόγο ξανά η ΟΝ telecom, ο "πάροχος" dsl (πάροχος! εδώ γελάμε) που έχω και να μπορέσω να το χαρώ και γω ο πτωχό] και εγώ το ίδιο, βασικά είναι το μοναδικό παιχνίδι που με έκανε να απαρνηθώ το COD4... must buy για εμένα...
vfragos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Το παιχνίδι, είναι όλα τα λεφτά, πρώτη φορά έχω κολλήσει έτσι με demo. Άν θέλετε κάντε με add στο live να παίξουμε και πάρεα. Έγώ πάντως με την On δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, και μάλιστα πολλές φορές μου ζητάνε σε διάφορα παιχνίδια να κάνω εγώ host γιατί δεν έχουμε lag και λόγω του μεγάλου upload (1024).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.