Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με explorer.exe

romjustbe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το εξης προβλημα οταν κλεινω ενα φακελο μου βγαζει σφαλμα για το explorer.exe και δεν ξερω τι να κανω γνωριζει καποιος κατι?

Δημοσ.

Η εφαρμογή explorer.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.3156 ModName: unknown

ModVer: 0.0.0.0 Offset: 031b16d3

Δημοσ.

Η μία περίπτωση φίλε μου, είναι να έχεις κάποιον ιό.

Η άλλη να έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα που να έχει κάνει κάτι στο explorer.exe.

Και η τελευταία κακή εγκατάσταση των Windows.(Λίγο απίθανο).

Α επίσης κάποιο bug. Κάνε τα τελευταία updates.

Δημοσ.

Boy, δοκίμασε να βγάλεις τον explorer και βάλε firefox 'η flock. Και δες μετά αν σου βγάζει κανά πρόβλημα!

Δημοσ.
Boy, δοκίμασε να βγάλεις τον explorer και βάλε firefox 'η flock. Και δες μετά αν σου βγάζει κανά πρόβλημα!

:eek::eek::eek:

B):cool:B)

:o:o:o

:shifty:

Δημοσ.

Α επίσης κάποιο bug. Κάνε τα τελευταία updates.

Παθώς και εγώ, για άλλη μία φορα: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ VISTA

Δημοσ.

explorer.exe , είναι η εφαρμογή με την οποία κάνεις (windows) browsing στο λειτουργικό σου .

ο φυλλομετρητής (browser) με τον οποίον κάνεις browsing στο World Wide Web, είναι η iexplore.exe .

Καλησπέρα μπάρμπα - κουκιά σπέρνω παιδί μου δηλαδή.

Και μου αναγούλιασες και τον varemarious.

romjustbe , βάλε το cd των windows στο cd/dvd drive, πάνε στο start/run γράψε

sfc /scannow και πάτα enter, κάτσε και περίμενε να τελειώσει η μακρόσυρτη διαδικασία, και κατά τη διάρκεια κάνε προσευχές να διορθώσει κάτι, αν και φοβάμαι πως το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι ένα "φορμάτ".

Δημοσ.

Και εγω γιουβαρλακια εφαγα....:lol::lol::lol:

Λοιπον εχω το εξης προβλημα οταν κλεινω ενα φακελο μου βγαζει σφαλμα για το explorer.exe και δεν ξερω τι να κανω γνωριζει καποιος κατι?

Η μονη λυση ειναι φυσικα.... FORMAT! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...