super_Vegeta Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Παιδιά βρήκα εναν φορτιστή για laptop που υποπτεύομαι ότι κάνει και για το δικό μου,ο δικός μου βγάζει 20V και 6A ενώ ο "καινούργιος" 18.5V και 6.5Α. Και οι δύο βγάζουν 120watt και έχουν ίδιο βύσμα. Πιοτεύεται θα δουλέψει??, δεν θέλω να το ρισκάρω και να μείνω με κανένα laptop στο χέρι
MarioSal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γιατί δεν πας να αγοράσεις έναν ειδικό για το laptop σου; Άλλωστε αφού έχεις τον δικό του γιατί να θέλεις να βάλεις άλλον; Λογικά αυτό πρέπει να στο απαντήσει κάποιος που να είναι κάτι σαν ηλεκτρολόγος.
super_Vegeta Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Απλά θέλω να ξέρω αν θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω σαν εφεδρικό αν πάθει κάτι αυτός που έχω
arxaggelos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μήπως να περιμένεις να πάθει κάτι πρώτα αυτός που έχεις? εγώ με ρεύμα δεν θα το ρίσκαρα πάντως.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Oχι, εφοσον δινει διαφορετικη ταση δε σου κανει. Πολυ πιθανον να δουλεψει, και να κανει τη δουλεια του για εφεδρικος, για ΠΟΛΥ μικρο διαστημα ομως, μεχρι να παρεις καινουριο. Εκτος και εαν θες να τα παιξει το κυκλωμα φορτισης ή η μπαταρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.