neo381990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μόλις χθές κατέβασα και εγκατέστησα το SP3. Μετά απο την εγκατάσταση δεν μπορούσα να συνδεθώ στο Internet γιατί το router (BaudTech TW263R4-A0) έκανε συνέχεια reset. Έλεος. Μετά από αυτό ξαναγύρισα στο παλιό καλό SP2 και όλα δουλεύουν ρολόι. Έλεος, υποτίθεται ότι το SP3 θα ήταν καλύτερο.
papahlamidas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Άκυρο το πρόβλημα αυτό φίλε μου.... Δεν μπορώ να καταλάβω πως επιρεάζει το sp3 το router!
disqualified Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Άκυρο το πρόβλημα αυτό φίλε μου....Δεν μπορώ να καταλάβω πως επιρεάζει το sp3 το router! γιατι να μη μπορει λειτουργικο ειναι πανω σε αυτο στηριζονται ολα, μια φορα δε μπορουσαμε να αναγνωρισουμε ολοκληρο dvd-r με τα SP2, δυσκολο ειναι να γινει καποιο conflict με το firmware του router?
devill0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Άυτο το πρΌβλημα το παρουσΊασε και στο δικό μου υπολογιστή.Μέτα το έσβησα και το ξανάβαλα και τώρα δουλεύει ρολό'ι'.
21century Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Kάποιες ρυθμίσεις του έχουν πιθανόν απενεργοποιηθεί ή καλύτερα κάποιια services στον υπολογιστή σου οπότε έλεγξέ το εξονυχισιτκά..
madsc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Με usb ή με ethernet συνδέεις το pc στο router; /sc
lerikosa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μπορει με το συγκεκριμενο router να υπαρχει προβλημα. Εγω με το Ελληνικο SP3 και LINKSYS ROUTER συνδεομαι κανονικα χωρις προβληματα
stevez Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ρε παιδια και εγω το ιδιο επαθα μετα απο το update το ρουτερ εκανε μονο του reset και δεν μπορω να συνδεθω
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 γιατι να μη μπορει λειτουργικο ειναι πανω σε αυτο στηριζονται ολα, μια φορα δε μπορουσαμε να αναγνωρισουμε ολοκληρο dvd-r με τα SP2, δυσκολο ειναι να γινει καποιο conflict με το firmware του router? λίγο "τρελλό" το sp2 (και όποιο sp τέλος πάντων, όποιου λειτουργικου), να είναι..."χειρότερο" από το προηγούμενο. Δεν αμφισβητώ την εμπειρία που είχες με το συγκεκριμένο dvd-r (υποθέτω εννοείς κάποιο optical drive), αλλά επίσης υποθέτω πως κάτι είχε πάει στραβά με την εγκατάσταση, παρά ότι υπήρχε εγγενές "πρόβλημα conflict με το firmware" της συσκευής... Επίσης, ιδού ο λόγος που προτείνεται ΠΡΩΤΑ καινούρια εγκατάσταση, και ΜΕΤΑ πέρασμα ενός sp ... Υποθέτω ότι θέλει το λιγότερο να ξανα-εγκαταστήσεις το μόντεμ/router τί είναι, και να φτιάξεις νέα σύνδεση. Θα πρότεινα μάλιστα, αν είναι pci lan card εκεί όπου το συνδέεις, να κάνεις αλλαγή pci, και reset του μόντεμ στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις .
disqualified Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 λίγο "τρελλό" το sp2 (και όποιο sp τέλος πάντων, όποιου λειτουργικου), να είναι..."χειρότερο" από το προηγούμενο. Δεν αμφισβητώ την εμπειρία που είχες με το συγκεκριμένο dvd-r (υποθέτω εννοείς κάποιο optical drive), αλλά επίσης υποθέτω πως κάτι είχε πάει στραβά με την εγκατάσταση, παρά ότι υπήρχε εγγενές "πρόβλημα conflict με το firmware" της συσκευής...Επίσης, ιδού ο λόγος που προτείνεται ΠΡΩΤΑ καινούρια εγκατάσταση, και ΜΕΤΑ πέρασμα ενός sp ... Υποθέτω ότι θέλει το λιγότερο να ξανα-εγκαταστήσεις το μόντεμ/router τί είναι, και να φτιάξεις νέα σύνδεση. Θα πρότεινα μάλιστα, αν είναι pci lan card εκεί όπου το συνδέεις, να κάνεις αλλαγή pci, και reset του μόντεμ στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις . η προταση μου ηταν ενσταση στο post του φιλου που λεει οτι δε μπορει να ειχε σχεση το λειτουργικο, ενω σαφεστατα ειναι καποιο προβλημα λειτουργικου οχι επειδη δεν ειναι καλο το SP3 αλλα το οτι μπορει να πηγε κατι στραβα οπως λες και εσυ κατα την εγκατασταση
MarioSal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Επίσης ένα δευτερόπλεπτο να κλείσει ο server καθώς κατεβάζεις την έβαψες. Ξανακατέβασε το.
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ...και να ήταν τόσο γκαντέμης, να του βγήκε συνάμα με την εγκατάσταση του sp3 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.