Προς το περιεχόμενο

Κάτι δεν πάει καλά με το SP3

neo381990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις χθές κατέβασα και εγκατέστησα το SP3. Μετά απο την εγκατάσταση δεν μπορούσα να συνδεθώ στο Internet γιατί το router (BaudTech TW263R4-A0) έκανε συνέχεια reset. Έλεος. Μετά από αυτό ξαναγύρισα στο παλιό καλό SP2 και όλα δουλεύουν ρολόι. Έλεος, υποτίθεται ότι το SP3 θα ήταν καλύτερο. :-(

Δημοσ.
Άκυρο το πρόβλημα αυτό φίλε μου....

Δεν μπορώ να καταλάβω πως επιρεάζει το sp3 το router!

γιατι να μη μπορει λειτουργικο ειναι πανω σε αυτο στηριζονται ολα, μια φορα δε μπορουσαμε να αναγνωρισουμε ολοκληρο dvd-r με τα SP2, δυσκολο ειναι να γινει καποιο conflict με το firmware του router?

Δημοσ.

Άυτο το πρΌβλημα το παρουσΊασε και στο δικό μου υπολογιστή.Μέτα το έσβησα και το ξανάβαλα και τώρα δουλεύει ρολό'ι'.

Δημοσ.

Kάποιες ρυθμίσεις του έχουν πιθανόν απενεργοποιηθεί ή καλύτερα κάποιια services στον υπολογιστή σου οπότε έλεγξέ το εξονυχισιτκά..

Δημοσ.

Μπορει με το συγκεκριμενο router να υπαρχει προβλημα. Εγω με το Ελληνικο SP3 και LINKSYS ROUTER συνδεομαι κανονικα χωρις προβληματα

Δημοσ.

ρε παιδια και εγω το ιδιο επαθα μετα απο το update το ρουτερ εκανε μονο του reset και δεν μπορω να συνδεθω

Δημοσ.
γιατι να μη μπορει λειτουργικο ειναι πανω σε αυτο στηριζονται ολα, μια φορα δε μπορουσαμε να αναγνωρισουμε ολοκληρο dvd-r με τα SP2, δυσκολο ειναι να γινει καποιο conflict με το firmware του router?

λίγο "τρελλό" το sp2 (και όποιο sp τέλος πάντων, όποιου λειτουργικου), να είναι..."χειρότερο" από το προηγούμενο. Δεν αμφισβητώ την εμπειρία που είχες με το συγκεκριμένο dvd-r (υποθέτω εννοείς κάποιο optical drive), αλλά επίσης υποθέτω πως κάτι είχε πάει στραβά με την εγκατάσταση, παρά ότι υπήρχε εγγενές "πρόβλημα conflict με το firmware" της συσκευής...

Επίσης, ιδού ο λόγος που προτείνεται ΠΡΩΤΑ καινούρια εγκατάσταση, και ΜΕΤΑ πέρασμα ενός sp ...

Υποθέτω ότι θέλει το λιγότερο να ξανα-εγκαταστήσεις το μόντεμ/router τί είναι, και να φτιάξεις νέα σύνδεση. Θα πρότεινα μάλιστα, αν είναι pci lan card εκεί όπου το συνδέεις, να κάνεις αλλαγή pci, και reset του μόντεμ στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις .

Δημοσ.
λίγο "τρελλό" το sp2 (και όποιο sp τέλος πάντων, όποιου λειτουργικου), να είναι..."χειρότερο" από το προηγούμενο. Δεν αμφισβητώ την εμπειρία που είχες με το συγκεκριμένο dvd-r (υποθέτω εννοείς κάποιο optical drive), αλλά επίσης υποθέτω πως κάτι είχε πάει στραβά με την εγκατάσταση, παρά ότι υπήρχε εγγενές "πρόβλημα conflict με το firmware" της συσκευής...

Επίσης, ιδού ο λόγος που προτείνεται ΠΡΩΤΑ καινούρια εγκατάσταση, και ΜΕΤΑ πέρασμα ενός sp ...

Υποθέτω ότι θέλει το λιγότερο να ξανα-εγκαταστήσεις το μόντεμ/router τί είναι, και να φτιάξεις νέα σύνδεση. Θα πρότεινα μάλιστα, αν είναι pci lan card εκεί όπου το συνδέεις, να κάνεις αλλαγή pci, και reset του μόντεμ στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις .

η προταση μου ηταν ενσταση στο post του φιλου που λεει οτι δε μπορει να ειχε σχεση το λειτουργικο, ενω σαφεστατα ειναι καποιο προβλημα λειτουργικου οχι επειδη δεν ειναι καλο το SP3 αλλα το οτι μπορει να πηγε κατι στραβα οπως λες και εσυ κατα την εγκατασταση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...